folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Digitürk Hakkında Kullananlara Bir Soru

Digitürk Hakkında Kullananlara Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:
    -----------------------------

gençlik bu 18 liralık pakette ne var tam olarak biri yazabilirmi siteleri çok boktan bi bok anlamadım..

hocam uyduda izlediğin kanallar ( avrupa lar hariç ) 9,99 + keyif paketi ( belgesel- spor - haber - müzik - çocuk ) birini seçiyosn + 5 tl hd yayın bedeli keyif paketlerinden belgesel yada spor öneririm en cok hd yaın önce sporda sonra belgeselde  premier lig hd cok manyak yayın yapıyo :Z

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Hayalarıma dokun..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhoenixGRM
    PhoenixGRM's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:

gençlik bu 18 liralık pakette ne var tam olarak biri yazabilirmi siteleri çok boktan bi bok anlamadım..

2 temel paket + normal kanald falan sabit kanallar

Evde odaya girip sonra neden girdiğimi unuttuğumda, Tanrı'nın benimle Sims oynadığını ve yapacağım şeyi iptal ettiğini düşünüyorum.- PhoenixGRM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRaCLe
    oRaCLe's avatar
    Erkek

ben sana anlatayım dostum

digiturk'te bedava vs yok.bedava kazandıgınızı soyledikelri kutu için sen zaten ben digiturk almak istiyorum dediğindede senden para almıyorlar.

sadece 20 tl kurulum ucreti alıyorlar

9.90 abonelik ucreti

eger HD kalitesinden vs izlemek istiyorsanız 300 tl değerindeki kutuyu size 24 ay taksitlere ayda 5 tl ye satıyorlar

4.90 tl de bir pakete uye oldu isen ( belgesel kanalları,cizgi film kanalları,mac,yada sinema paketi)

toplamda 19.90 filan tutuyor.  daha tdetaylı ögrenmek istiyorsan  0212 624 88 87 yi araya bilirsin.bu digiturk'un her hangi bir yetkili servisinden biridir.

bastada dediğim gibi bedava bişiy yok.radyolarda tv lerde bedava diye soyledikleri sey zaten kendin muracaat ettiğindede uygulanan prasodur..

Ferman Padişahınsa Dağlar Bizimdir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

whopper bunu yazdı:
    Hayalarıma dokun..

wuahahahaha :D

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suursuzmakarna
    suursuzmakarna's avatar
    Dişi

uzun zamandır kullanıoruz..aylık kullanım ücretidir o 18 yetale radyo yayınları zaten açık oluo..üyeliğn hangi paketi kapsıosa ordaki kanalları izleyebilirsin..plus ta hepsi açık ve salonlardaki filmleri extra ücret ödemeden izleyebiliosun..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

usta bızden digiturk zamanında onay almadan paketımızı yukselttıler 14 lıralık paket olmus 20 tl , 9 ay boyuncada cc'den otomatık cekım oldugu ıcın tam tamına 22 tl cektıler bız ta ki faturaya bakana kadar. ki arayıp şerefsiz köpekleri ne bu yaptıgını dedıgımızdede özür dileriz dendi. para iade edilmedi , peder iptal etti edene kadar canı cıktı ettıgı gunde para aldılar.

sonra yenıden baglatılması zorunda kalındı ewe , bu seferde paketı yanlıs ısaretlemısler eko paket ısterken bız gıtmış angut spor paketı koymuş zorla gene bı mıktar para odettıler (üstelik gelen orospu cocugu yanlıs ısaretlemıs ama cerewesını bız cektık gene) gene bişi denmedi.

su anda kullanıcı sozlesmesınde alındıktan sonra ne kadar kullanılmasıyla ilgili bi şart göremedim ( ınsanlık hali bunu belkı tam ben farketmemışımdır ) bu 12 ay mı ne demıstı gelen adam sımdı arıyoruz son zamanlara dogru ıptal ettırıcez dıyoruz bıze madde no sole dedıgımızde bısı demeyıp 24 ay kullanmanız lazım yoksa cok para ödersiniz diyorlar.

SAKIN AMA SAKIN BU KANSIZ KÖPEKLERE INANMAYIN. AKLINIZ WARSADA YEMIN EDERIMKI DIGITURK KURDURTMAYIN!

dipnot: d-smart'ta war ewde lakin ondan pek şikayetcı olmadık , burda dsmart' ı öwmuyorum yanlıs anlasılmasın belkıde baskaları dıgıturkten memnundur dsmarttan memnun degıldır ama aldıgım cogu duyumdada dıgıturk cok fena geçiriyo mıllete. aklın warsa dıgıturkten uzak dur hoca

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

vay amk vazgeçtim la bağlatmaktan

zaten discovery de yokmus amk digide sırf onun için istiodum

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Yahu kanmayın şöle seşlere kanzandığın bişi yok adamlar alıyorlar yine senden fazlasıyla.

Bizim burada 100TL'ye (Çanak, 25m Kablo, Uydu alıcı) Set veriyorlar Sen 24 ay taahhüt vereceksin toplamda 300 tl gibi bir fiyat çıkıyor yazıktır paranıza.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

moruk ben vazgeçtim zaten bizimkiler illa takalım demezlerse taktırmıcam forever turksat amk =)

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 3665 Toplam Mesaj: 25