Digiturk Lig Tv Web Paketi Saçmalığı
-
Valla sorunsuz izliyorum yayın 1 ve yayın 2 de azıcık görüntü bozuluyodu televizyon kalitesi vermiyodu ama,
2 hafta önce yayın 3'ü çıkarmışlar. Bir ek program falan yükledim, silverlight gibi bişey. HD kalitesinde izliyorum maçları.. Problemler sizin internetinizle alakalı olabilir.
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------Valla sorunsuz izliyorum yayın 1 ve yayın 2 de azıcık görüntü bozuluyodu televizyon kalitesi vermiyodu ama,
2 hafta önce yayın 3'ü çıkarmışlar. Bir ek program falan yükledim, silverlight gibi bişey. HD kalitesinde izliyorum maçları.. Problemler sizin internetinizle alakalı olabilir.
-----------------------------fb-gs sorunsuz izledin mi?
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------Valla sorunsuz izliyorum yayın 1 ve yayın 2 de azıcık görüntü bozuluyodu televizyon kalitesi vermiyodu ama,
-----------------------------Olm siteye girebilsek bizde izleyecez. Ben illa maçı izlemek için 1 saat önceden mi yayını açıcam. Maç başlamadan 10 dk önce deniyorum ne site açılıyor ne de başka birşey. Devamlı service unavaible diyor. Zaten ayın 27 sinde bitiyor bir daha da uzatmam.
-
bjk maçı var şuan ve ne ligtv ne de digiturkplay sitesine ulaşılamıyor. Şaka gibi valla ya.
İngilizce maçı analtan yabancı bir eleman var oradan izliyorum maçı. Şerefsizler gitsinler kapatsınlar kaçak yayınları aq bizim hakkımız değilmi parasını veriyoruz ama maçı izleyemiyoruz. Kaçak yayınlar digiturkun kendi sisteminden daha iyi.
Edit: 12.dk da site geldi. İzliyorum ama belli olmaz digiturkun işi.
-
derbiler hariç olmak üzere sene başından beri izliyorum hiçbir sorun yaşamadım. dediğin gibi gecikmelerdede canlı yayın gibi bir tuş vardı ona basıyorum ama 30-40 saniyeden fazla gecikme yaşamadım hiç.