Digiturk Satıyoruz İndirimli Ayağına Dolandirildim Sanırım
-
Şimdi beni bir numara aradı. Turkcell Superonline hattım kapsamında yılbaşı hediyesi olarak faturamda indirime gideceğini ve Digiturk aboneliği olacağını söyledi. Bugün kurulum için akşam 18 de arayacklarini söylediler. Numarayı tekrardan arıyorum açan yok. Ses kaydını başka yerde kullanmamaları için ne yapmak gerekir ? Acil lütfen mobilim.
Güncelleme
Akşam 18 civarı arayın demiştim, 0216 212 0156 dan 18:07 de aranmisim görmedim. Açmadım.
0850 480 2790
snrhsn tarafından 26/Ara/17 05:48 tarihinde düzenlenmiştir -
İnternette numara hakkında dolandırıcı diyorlar.
Superonline veya Digiturk u ara bu konu hakkında bilgi al
-
Aradiklari zaman ben boyle bir talepte bulunmadim. Lutfen iptal edin de.
Veya hic acma
-
Selam Digiturk ve Superonline i aradım onlar tarafından yapılan bir arama değil.
Btk ya egm ye ve bimere yazdım. Benim korkum onay cumlemin başka yerde kesip biçerek kullanılmaması
-
snrhsn bunu yazdı
Selam Digiturk ve Superonline i aradım onlar tarafından yapılan bir arama değil.
Btk ya egm ye ve bimere yazdım. Benim korkum onay cumlemin başka yerde kesip biçerek kullanılmaması
Yok artik alti ustu bi tarife degisikligi
-
underzero bunu yazdısnrhsn bunu yazdı
Yok artik alti ustu bi tarife degisikligi
Hocam onaylıyorum cümlesini kesip başka işler için kullanıyorlar. Arkadaşın çekincesi bu yönde.
-
Aynen :) onaylıyorum cumlesi ile kartinizdan çekiyolar sonra mahkemelik olup bi de kaybediosunuz
Yaygın olduğunu sanmıyorum ama duymuştum bunun yapıldığını
-
bişi olmaz hocam merak etme
-
DevilKingtr bunu yazdı
bişi olmaz hocam merak etme
Başına gelmeyen bilemez... Kötü emellerine alet edecekler senin sesini kardeşim. Çözüm ? Çözümde yok amk
-
HolyOne bunu yazdı
Aynen :) onaylıyorum cumlesi ile kartinizdan çekiyolar sonra mahkemelik olup bi de kaybediosunuz
Yaygın olduğunu sanmıyorum ama duymuştum bunun yapıldığını
Sen yapma bari:)
-
Gecen d smartdan ariyoruz indirim yapacaz dediler bayram degil seyran degil.enistem niye optu ayagina ben kaziklanmayi seviyorum kalsin dedim:)