folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Digiturk, Tivibu, Uydu Vb. Arasından Tercih Sorunu

Digiturk, Tivibu, Uydu Vb. Arasından Tercih Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoolerMaster
    CoolerMaster's avatar
    Erkek

Millet Selam,

Yıllardır evde, anam babam usulü karasal yayın anteni kullandık... Bu uydu mevzusundan anlamıyorum pek fazla, ihtiyacımız olmamıştı hiç.

Fakat ayıptır söylemesi eve yeni Samsung televizyon aldık 40" HD. Antenden görüntü rezillik ötesi olmaya başladı.

Şimdi eskiden bi digiturk kullanmıştık bi süre sonra kapatmıştık. 

En problemsiz kurulumu kullanımı kolay ne almak lazım sizde?

Sadece canak alıp uyduyu çatıya bağlasak karasaldaki tüm kanalları sorunsuz alırmıyız? Eskiden Discovery vs vardı, bunları uydudan izleyebilir miyiz?

Bu tivibu vs'nin kutuları var onlar nası kullanılıyor? tv izlenirken kotayı düşürüyor mu?

Onun haricinde başka ne kullanılabilir?

Şunu bilen birisi bi açıklasa bana çok makbule geçecek :)

Saolasınız...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Onlara Girme Bence Al Bir Dream Box Hd Cihaz Neti Bagla Arkasına izle istedigini Dünyayi

ip Tv eklentileri ile herşey izlersin tvibu cok dar bir sistem yani izleyecegin kanal sayisi 300 uydu cihazlari ile daha fazla

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Hocam  al bi uydu alıcısı canak anten filan izle  standart kanaları  boşver diğerleri  hep paralı sala gitsinm :)

Yakında Güncelenecektır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoolerMaster
    CoolerMaster's avatar
    Erkek

Canak ve decoder aldık mı bitiyor mu?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

ugrasmaya zaman/para varsa  drembox

yoksa dsmart bı ton hd kanal var ve bıton belgesel var  dsmart hd alcan uzanıcan

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFistAce
    FireFistAce's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam tivibuyu kafadan iptal et net hızın yavaş olur, yeterli kanal yok. bağlantı kopar tv i gider anne baba bağırınır. eğer varsa para al dijitürk kurtul tv derdinden ben 3 ünü de kullandım en iyisi dijitürk. en sıkıntısızı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

ttnet kullanıyorsan tivibu 2 ay bedava deneyebilirsiniz.Ama beni tatmin etmedi görüntü full hd değil ,kanal geçişleri aşırı yavaş,cihaz çok ısınıyor vs. vs. bi ton derdi var.En mantıklısı dijitürk almak yada dreambox.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Kendilerini günahım kadar sevmem ama, DSmart hem internet hem de bi ton kanal yayını aynı tarifeyle veriyo. HD seçenek te var işini görücek.

(TV 50 Hz ise hiç uğraşma)

Kendilerini günahım x 100.000 kadar sevmediğim için hiç TTNet demiyorum burdan...

Normal Çanak + Uydu Anteni, şifreli olan kanalları açmaz. Bazı uydularda Key girme işini öğrenmen gerekir. O zaman kanallar açılır.

DreamBox düşünürsen bi Server bulman gerek film, belgesel, ero kanalları izlersin.

Canon gibi bi uydu recediver alırsan birilerine yıllık 150-200 gibi ödersin Lig Tv izlersin. Onda da dreambox gibi server bulman gerek.

Bu yazdığım son cümle nedeniyle konuyu gizlesen iyi olur :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

çanak anten+Hd uydu alıcısı ip server destekli  dreambox Hd 800 al. yumatuda olabilir.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam paraya kıyabiliyorsan al bi dreambox hd elembi vs kullan.

olmadı nextin hd serilerine bi bak :)

fiyat verebilirsen bütçen kadarıyla daha detaylı ürün önerebiliriz :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

geçen gün ttnettten aramışlardı tivibu için 2 aylık deneme süresi varmış beleşe sonra iptal edebiliyormuşsun bende dedim gelğin kurun,

Aman allahım ne biçim bi platformmuş bu böle ya kanallar soluk soluk çıkıyor,kanal geçişleri yavaş tam bi rezalet,okuma yazaması olmayan garip anam bile anladı da ne biçim şeymiş olum bu böle kanalları soluk soluk gösteriyor diyor tivibu düşünenleri tamamen burdan uyarıyorum alın bi uydu alıcısı kafanız ağrımasın DİKKATT..

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
Toplam Hit: 2673 Toplam Mesaj: 13