Digiturk, Tivibu, Uydu Vb. Arasından Tercih Sorunu
-
Millet Selam,
Yıllardır evde, anam babam usulü karasal yayın anteni kullandık... Bu uydu mevzusundan anlamıyorum pek fazla, ihtiyacımız olmamıştı hiç.
Fakat ayıptır söylemesi eve yeni Samsung televizyon aldık 40" HD. Antenden görüntü rezillik ötesi olmaya başladı.
Şimdi eskiden bi digiturk kullanmıştık bi süre sonra kapatmıştık.
En problemsiz kurulumu kullanımı kolay ne almak lazım sizde?
Sadece canak alıp uyduyu çatıya bağlasak karasaldaki tüm kanalları sorunsuz alırmıyız? Eskiden Discovery vs vardı, bunları uydudan izleyebilir miyiz?
Bu tivibu vs'nin kutuları var onlar nası kullanılıyor? tv izlenirken kotayı düşürüyor mu?
Onun haricinde başka ne kullanılabilir?
Şunu bilen birisi bi açıklasa bana çok makbule geçecek :)
Saolasınız...
-
Onlara Girme Bence Al Bir Dream Box Hd Cihaz Neti Bagla Arkasına izle istedigini Dünyayi
ip Tv eklentileri ile herşey izlersin tvibu cok dar bir sistem yani izleyecegin kanal sayisi 300 uydu cihazlari ile daha fazla
-
Hocam al bi uydu alıcısı canak anten filan izle standart kanaları boşver diğerleri hep paralı sala gitsinm :)
-
Canak ve decoder aldık mı bitiyor mu?
-
ugrasmaya zaman/para varsa drembox
yoksa dsmart bı ton hd kanal var ve bıton belgesel var dsmart hd alcan uzanıcan
-
hocam tivibuyu kafadan iptal et net hızın yavaş olur, yeterli kanal yok. bağlantı kopar tv i gider anne baba bağırınır. eğer varsa para al dijitürk kurtul tv derdinden ben 3 ünü de kullandım en iyisi dijitürk. en sıkıntısızı
-
ttnet kullanıyorsan tivibu 2 ay bedava deneyebilirsiniz.Ama beni tatmin etmedi görüntü full hd değil ,kanal geçişleri aşırı yavaş,cihaz çok ısınıyor vs. vs. bi ton derdi var.En mantıklısı dijitürk almak yada dreambox.
-
Kendilerini günahım kadar sevmem ama, DSmart hem internet hem de bi ton kanal yayını aynı tarifeyle veriyo. HD seçenek te var işini görücek.
(TV 50 Hz ise hiç uğraşma)
Kendilerini günahım x 100.000 kadar sevmediğim için hiç TTNet demiyorum burdan...
Normal Çanak + Uydu Anteni, şifreli olan kanalları açmaz. Bazı uydularda Key girme işini öğrenmen gerekir. O zaman kanallar açılır.
DreamBox düşünürsen bi Server bulman gerek film, belgesel, ero kanalları izlersin.
Canon gibi bi uydu recediver alırsan birilerine yıllık 150-200 gibi ödersin Lig Tv izlersin. Onda da dreambox gibi server bulman gerek.
Bu yazdığım son cümle nedeniyle konuyu gizlesen iyi olur :)
-
çanak anten+Hd uydu alıcısı ip server destekli dreambox Hd 800 al. yumatuda olabilir.
-
hocam paraya kıyabiliyorsan al bi dreambox hd elembi vs kullan.
olmadı nextin hd serilerine bi bak :)
fiyat verebilirsen bütçen kadarıyla daha detaylı ürün önerebiliriz :)
-
geçen gün ttnettten aramışlardı tivibu için 2 aylık deneme süresi varmış beleşe sonra iptal edebiliyormuşsun bende dedim gelğin kurun,
Aman allahım ne biçim bi platformmuş bu böle ya kanallar soluk soluk çıkıyor,kanal geçişleri yavaş tam bi rezalet,okuma yazaması olmayan garip anam bile anladı da ne biçim şeymiş olum bu böle kanalları soluk soluk gösteriyor diyor tivibu düşünenleri tamamen burdan uyarıyorum alın bi uydu alıcısı kafanız ağrımasın DİKKATT..