Digiturk To Laptop :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hadi pc yi yada laptop u tv ye bağlamayı tamam da 

dijiturk u laptop a bağlasan nası izlicen kendi yazılımı lazım deildimi ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

hadi pc yi yada laptop u tv ye bağlamayı tamam da 

dijiturk u laptop a bağlasan nası izlicen kendi yazılımı lazım deildimi ? 

---------------------------

yok öyle değil o  :) koca recever bağlanmayacak :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Ozaman bu isin merkezi Istanbul Tahtakale ! Orda adamlar yapmistir bi yol.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bende bu olayı cok merak ediyorum.Millet çatır çatır d-smart uydu digitürk şifreleme sistemini kırıp izliyorlar.Acaba bunlar ayrı bir donanımla mı oluyor yoksa sadece bir bilgisayar yazılımıyla mı.Çünkü bundan bi 7 sene önce gözlerimle gördüm bi devre kartı var üst tarafına digitürk ün kartını koyuyorsun devre kartını da receiver a takıyorsun salon kanalları dahil bütün kanallar açık oluyordu :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 3561 Toplam Mesaj: 15