Dijital Foto Mak. Seçimi Sony Mi ? Canon Mu ?
-
linkin bunu yazdı:
-----------------------------http://www.mavibilgisayar.com/ud/8208 Sony
http://www.mavibilgisayar.com/ud/9833 Canon
ikisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
bu ikisi hakkında yorum yaparsanız sevinirim, kafam baya bi model yüzünden bulandı :)
------
yada 200tl i aşmıyacak şekilde önerceğiniz dijital makina varmıdır arkadaşlar ?
-----------------------------yine tecrübeme dayanarak bir sony kullanıcısı olarak canono öneririm hocam sana bu iki seçenekten.
ama diosan limitim 550 sony w210 öneririm olay makıne ilk hedefim elimdeki ıxusu satıp onu almak=)
-
sony al sony
-
şans olsa kız doğardm...
canonu sipariş vereyim die aradım üretimden kaldırılmış ürün .((
böle şansın .. :)
yorumlarınz için çok teşekkürler.. biraz daha inceleyim az sonra yeni bi konu açarım tekrardan görüşlerini isterim ^^
-
hocam canon aldik bizde cok super bise garantisi ozellikle hosuma gitti yetkili servisi gelip evinden aliyor araba ile
-
canon bence yıllardır 1 numara
-
her markanın kendi uzmanlık alanı göz önüne alınınca canon kesinlikle tavsiye edilir
kendi lensleriyle birlikte kendi teknolojisini kullanıyor olması cezbediciliğini arttırıyor
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------linkin bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
-----------------------------
iki mnarkada güzel yalnız ikiside pilli bence şarjlı almalısın
-----------------------------pilli oLması daha mantıklı gibi kardeş ? sonuçta yanında yedek pilin warsa tak kullan ^^
-----------------------------pilli olursa şarjlı pil kullanır eğer olmadık yerde biterse gider bakkaldan alır
ama bataryalı kullanırken batarya biterse :)
-----------------------------doldurulabılen piiler kullanın hem sarj hem pıl bence daha mantıklı mesala benımkı ole pilin sarjı bıtınce dolduruyom eger kı dısarda bıterse gıder bı pıl alır takarım :d
-
bu iki üründe üretimde yok yani onları alamıyorum malesef.
200 250i aşmıcak ne alabilirim yardımmmm lütfen ..
CASIO Exilim EX-Z80 260 tL bu nasıl sizce ?
-
Elbette canon
-
sony al dedikleri gibi şarj lı al pillilerinin 2 -3 şarj da pili ölür..ugrasılmaz onunla..:)