folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Dijital Fotoğraf Makinesi Alacağım. Anlayanlar Yardım Lütfen.

Dijital Fotoğraf Makinesi Alacağım. Anlayanlar Yardım Lütfen.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar SONY CYBERSHOT DSC S650 almayı düşünüyorum. Başka bir önerisi olan var mı ya da SONY CYBERSHOT DSC S650 iyi midir? Birkaç saat sonra Teknosa'dan alıcam, biraz geç oldu açtım konuyu ama yine de sağolun..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

KODAK EASYSHARE V803  Al bence onun yerine...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

dijital alacaksan SONY CYBERSHOT DSC S650  iyidir

ama dslr makina almak istiyorsan yalcinlar.com.tr de kampanya var Nikon D70s 18-70 objektif ile birlikte 1400 civarında oluyo 1 hafta önce aldım ve memnunum. Amatör fotoğrafçılıkla ilgilenmek istiyorsan dslr makina tavsiye ederim ve maddi açıdan bu makinayı seçiyorsan biraz daha bekleyip dediğim makinayı almanı tavsiye ederim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    canon un ustune fotograf makinasi tanimam amk. Su anda en sin bi modeli cikti. Markasini hatirlamiyorum ama yuzayi siyah. Dehset bisey. En sevdigim ozelligide ne kadarsan sallarsan salla makinayi, genede net cekiyor. Daha bir suru ozellikleri var.

**EbMaRtEu**
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

hacı herkes kullandığı markayı över. sen git istediğin cihazı al araştır iyice tabi ben sony cybershot w7 kullanıyorum memnunum, keşke almasaydım demiyorum ama daha iyileri var piyasada ben sana nikon u öneririm profesyonel fotoğrafçıların hemen hemen alayı nikoncu :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

bende sony cybershot dsc s600 kullanıyorum güzel makine lensi kalite carl zeiss

flasşsız çekimleri çok hızlı

yani profesyonel kullanmayacaksan alabilirsin amatörce ideal tatile giderken oraya buraya gibi :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Kodak V1003 çok has. gerisini geç

sanılanın aksine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

yok be sen şunu al

BENQ süper bişi hafıza kartlı üstelik bire bir değişim garantisi var. benimki bozuldu

şarş usb ve hafıza kartını vermedim

yensiini yolaldılar süper velalh al bak buna

http://www.photokina-show.com/news_images/00254_benq_dcc1000.jpg

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

HP  Photosmart R serisinden alabilirsin

Ekonomik durumuna gore cok iyi modelleri var

Ben R927 aldim mukemmel bi makine hoca. 

I find your lack of faith disturbing.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

shadowboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    canon un ustune fotograf makinasi tanimam amk. Su anda en sin bi modeli cikti. Markasini hatirlamiyorum ama yuzayi siyah. Dehset bisey. En sevdigim ozelligide ne kadarsan sallarsan salla makinayi, genede net cekiyor. Daha bir suru ozellikleri var.
    -----------------------------

Bende de Canon Powershot serisinden bir model var çok memnunum tavsiye ederim. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bende alacağım 1 ay sonra filan. 500YTL civarında kaliteli zoom ayarı olsun ekran olsun kaliteli bi fotograf makinesi istiyorum.

arkadaşta gördüm canon güzel ama daha kaliteli istiyorum. TEKNOsadakileri gördüm gayet güzel ordan düşünüyorum 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2285 Toplam Mesaj: 12