Dijital Fotoğraf Makinesi Alacağım. Anlayanlar Yardım Lütfen.
-
Arkadaşlar SONY CYBERSHOT DSC S650 almayı düşünüyorum. Başka bir önerisi olan var mı ya da SONY CYBERSHOT DSC S650 iyi midir? Birkaç saat sonra Teknosa'dan alıcam, biraz geç oldu açtım konuyu ama yine de sağolun..
-
KODAK EASYSHARE V803 Al bence onun yerine...
-
dijital alacaksan SONY CYBERSHOT DSC S650 iyidir
ama dslr makina almak istiyorsan yalcinlar.com.tr de kampanya var Nikon D70s 18-70 objektif ile birlikte 1400 civarında oluyo 1 hafta önce aldım ve memnunum. Amatör fotoğrafçılıkla ilgilenmek istiyorsan dslr makina tavsiye ederim ve maddi açıdan bu makinayı seçiyorsan biraz daha bekleyip dediğim makinayı almanı tavsiye ederim
-
canon un ustune fotograf makinasi tanimam amk. Su anda en sin bi modeli cikti. Markasini hatirlamiyorum ama yuzayi siyah. Dehset bisey. En sevdigim ozelligide ne kadarsan sallarsan salla makinayi, genede net cekiyor. Daha bir suru ozellikleri var.
-
hacı herkes kullandığı markayı över. sen git istediğin cihazı al araştır iyice tabi ben sony cybershot w7 kullanıyorum memnunum, keşke almasaydım demiyorum ama daha iyileri var piyasada ben sana nikon u öneririm profesyonel fotoğrafçıların hemen hemen alayı nikoncu :D
-
bende sony cybershot dsc s600 kullanıyorum güzel makine lensi kalite carl zeiss
flasşsız çekimleri çok hızlı
yani profesyonel kullanmayacaksan alabilirsin amatörce ideal tatile giderken oraya buraya gibi :)
-
Kodak V1003 çok has. gerisini geç
-
yok be sen şunu al
BENQ süper bişi hafıza kartlı üstelik bire bir değişim garantisi var. benimki bozuldu
şarş usb ve hafıza kartını vermedim
yensiini yolaldılar süper velalh al bak buna
http://www.photokina-show.com/news_images/00254_benq_dcc1000.jpg
-
HP Photosmart R serisinden alabilirsin
Ekonomik durumuna gore cok iyi modelleri var
Ben R927 aldim mukemmel bi makine hoca.
-
shadowboy bunu yazdı:
-----------------------------
canon un ustune fotograf makinasi tanimam amk. Su anda en sin bi modeli cikti. Markasini hatirlamiyorum ama yuzayi siyah. Dehset bisey. En sevdigim ozelligide ne kadarsan sallarsan salla makinayi, genede net cekiyor. Daha bir suru ozellikleri var.
-----------------------------Bende de Canon Powershot serisinden bir model var çok memnunum tavsiye ederim.
-
bende alacağım 1 ay sonra filan. 500YTL civarında kaliteli zoom ayarı olsun ekran olsun kaliteli bi fotograf makinesi istiyorum.
arkadaşta gördüm canon güzel ama daha kaliteli istiyorum. TEKNOsadakileri gördüm gayet güzel ordan düşünüyorum