folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Dijital Kale -Dan Brown - Son Sayfada Kripto Mu Var Ne Bu Yaw

Dijital Kale -Dan Brown - Son Sayfada Kripto Mu Var Ne Bu Yaw

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    -----------------------/////////-----------------------------
    ( __ O )
    ^
    ı___ı

eyw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    -----------------------/////////-----------------------------
    ( __ O )
    ^
    ı___ı

ufak bişi kitapdan öğrendim

eyw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kymera
    kymera's avatar
    Erkek
    kardeş büyük ihtimalle bir kripto ama kitapta bu şekil bir kriptonun çözümüyle ilgili bişey vermemişler ben de aradım baya bi ama bi b.k olmadı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    alem buysa kral benim ya

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    abü 39. bölüm maynak orda ya çok erotik :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    akıl oyunlarını izlemiştim adam çok akıllı idi ama sonra akafayı sıgırmıstı ama dikkat ederseniz filmin sonuda yine bir ödül almıstı galiba sarısın güzel esmer güzel olayından bir teorem üretti ekonomiyle ilgili film çok eski tam hatırlayamamıs olabiliriöm.
    neyse bu dijital kale dediğiniz kitabın e-book şeklinde olan varmı yoksa yine mangır bayılıp mı alıcaz:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    kymera
    ---------
    Kripto Halloldu kardeş aha

Ertan hocam
    Kitabi saat 23:00 da bitirdim kitap kripto örnekleriyle doluydu bu adamın davinci kitabıda kriptodan bahseder ama sonda böyli bi şey yokdu

şifreyi buldum bi araştırmam sonucunda

Dan Brown"NIN KİTAPLARI 1,2,3,4,5,6......100 GİBİ BÖLÜMLERDEN OLUŞUYOR O SAYILAR BU BÖLÜMLER MİŞ

HER BÖLÜMÜN BAŞ HARFİNİ ALIP BİRLEŞTİRİNCE

NE DEMEK İSTEĞİ HİNLİKMİ DÜŞÜNDÜĞÜ ÜZERİNDE DÜŞÜNCELER GELDİ AKLIMA NEYSE ŞİFRE ÇÖZÜMÜ ŞU:

85-G 114-Ö 125-Z 105-Ü 56-M 105-Ü 125-Z
    105-Ü 3-S 21-T 105-Ü 48-N 105-Ü 125-Z 2-D 36-E

Gözümüz Üstünüzde.

hp
    --------

Harbi erotik lan ora ama almandan biraz iğretilik geliyor

Dan Brown 39. Bölümden Kısa bir pasaj:

39
    301 numaralı oda.Rocıo Eva Garnada tuvalet aynasının önünde duruyordu.Çıplaktı.Gün boyuncabüyük bir korkuyla beklediği an gelip çatmıştı.Alman, yatağı üzerine uzanmış onu bekliyordu.Bu adam o ana dek birlikt eolduğu adamların en irisiydi.
    İsteksiz isteksiz su kovasını bir parça buz alıp göğüs uçlarına sürdü.Göğüs Uçları hemen sertleşti.Bu onun erkeklere armağanıydı: arzulandıklarınıdüşünmelerini sağlamak için.Onları Müdavimleri halıne getıren şey buydu...

mit
    ------

Kardeşim adam harbi süper yamış okurken elinden bırakmıyosun kıçıma kıramplar girdi genede bitti anlamadım nasıl bittiğini ama içirek oldukça ilgi çekici.

Dijital kale , Melekler ve Şeytanlar, Davinci Şifresi

odtu yayıncılık, altın kitap yayınlar oke

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    boşverin arkadaşlar, o kitaplarda yıllar sonra hatırladığınızda zihninizde hoş bir
    imge yaratacak, "iyi ki okumuşum, çok şey kazandım" diyebileceğiniz hiçbir şey
    yok.
    Daha güzel kitaplar var, onları okuyun...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    Ben okuduğum hiç bi kitabı hatırlamıyorum ki kardeş hatırlayacak şey herkese göre değişecektir

insanın hatırladığı şeyler
    işitsel görsel duyusal olarak zihninde tutulmuşdur sadece bunlardan biri yad hepsi hatılama olanağımız artıracaktır belki ondandır fakat
    sen okuduğun kitabı yıllar sonra hatırlamak için okuyorsan bu işte bi görecelik var bu senin düşüncen ama insanların çoğo kitabı fikir edinmek her şeyden bilgili olmak için okurlar yanı tam anlatamadım ama okuduğun her kıtap hayatının bı yerınde her hangı bır durumda olayda sana fıkır verır ufkun genişler yane alternatıferın artar

Burada görceli kavram sen öyle düşünmüşsün

ben 18 yaşındayım belki bu kitap benim yeteneklerimi ortaya cıkaracak ben ummamıyacagım bi ilgiyle kriptolojının asıl meslegım oldugunu anlıyacam ve bu yolda yürüyecem belki

matematıkçi olrum belki bu gibi durumda kendıme yıllar sonra en uygun meslekdeyken görünce
    "iyi ki okumuşum, çok şey kazandım" değil hatta ''İŞİNLE NE KADAR KÜÇÜK OLURSA OLSUN İLGİLEN. HAYATTAKİ DAYANAĞIN ODUR. SEVECEĞİN BİR İŞ SEÇERSEN YAŞAMINDA BİR AN BİLE ÇALIŞMIŞ VE YORULMUŞ OLMAZSIN. İŞİNİ ÖYLE SEVECEKSİN Kİ, BAŞARILARIN BEDENİNİ VE YÜREĞİNİ GÜÇLENDİRİRKEN VERDİKLERİNLE DE YEPYENİ HAYATLAR BAŞLATMIŞ OLACAKSIN'' BUNU YABTIĞINI GÖRÜRSÜN

ben 18 yaşındayım kitap nasıl seçilir bilmıyorum ama şöyle bi yöntem buldum ona göre seçtim dan brownuda genelde böyle yabmasamda

Mesela Antony Robbıns sınırsız güç 16/17 kez basılmış bir cok kişinin hayatını değiştirmesınden ötürü ulusal kitaplar arasında yer almış.
    aynı şekilde Da Vinci Şifresi- Dan Brown dünyada 40 milyona yakın satmış haketen değişik bişey oldugu belli değilmi yane

Daha güzel kitaplar vardır doğrudur .hoca
    bitti.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kitaplara meraklısın demek,
    ama ne ilginçtir ki, bugüne kadar forumda yazdıkların içinde edebiyatla ilgili 4 başlık
    var.
    Biri bu!
    Biri Orhan Pamuk'a küfrettiğin başlık!
    Biri Risale-i Nur Külliyatı!
    Biri de ilginç bir tesadüf benim açtığım Ütopyalar başlığında bir cevap.

Kitaplardan böyle kazanımlar yapabildiğine inanıyorsan, Müzik & Sinema & Tiyatro
    & Kitap bölümüne daha sık beklerim seni :)
    Senin için kitap tanıtırım merak etme,
    Ha ben matematikçiyim, kriptoloji adına o kitapta o kadar da kayda değer bir şey
    yok. Arkadaşım da Tübitak'ın kriptoloji bölümünde çalışıyor.
    Sana şöyle söyleyeyim Tübitak'ın bulmaca kitabı Dr. Ecco serisinin içinde daha
    karışık şifrelemeler var.
    Çok merak ediyorsan http://kitap.tubitak.gov.tr/ adresine bakabilirsin.
    Orada Jerry P. King'e ait "Matematik Sanatı", G. H. Hardy'nin "Bir Matematikçinin
    Savunması" ve Sinan Sertöz'ün "Matematiğin Aydınlık Dünyası" adlı kitaplarını
    tavsiye ederim sana.
    Gerçekten soyut matematikle ilgilenir, kriptolog olurum diyorsan,
    iki tane e-book yazıyorum, al onları onlardan çalış.
    Matematik Bölümü Birinci Sınıf Ders Notları var orada!
    Set Theory (Kümeler Kuramı)
    http://math.bilgi.edu.tr/courses/Lecture Notes/SetTheoryLectureNotes.pdf
    Analyses (Analiz)
    http://math.bilgi.edu.tr/courses/Lecture Notes/AnalysisLectureNote.pdf
    Bir de ikinci sınıf konusu olsun:
    Algebra (Cebir)
    http://math.bilgi.edu.tr/courses/Lecture Notes/AlgebraLectureNotes.pdf

haydi şimdiden kolay gelsin sana!

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
Toplam Hit: 5256 Toplam Mesaj: 31