Dik Durmak İçin Ne Almak Lazım?
-
AKP li ol hocam "Dik dur eğilme bu gençlik seninle" aahahhaah
-
Cesnist bunu yazdı
Spor yap ;)
yes yes yes yes :D
-
ArduouS bunu yazdı
AKP li ol hocam "Dik dur eğilme bu gençlik seninle" aahahhaah
asadasas bunu yazmak için girdim :D
ana sayfada konuları okurkende dik dur.... kısmını okuduktan sonra direk bu slogan geldi aklıma :D -

bu POSTUREX korse gayet güzele benziyor, deneyen oldu mu acaba ?? tam istediğim gibi görünüyor. piyasada yığınla korse çeşidi var 9 liraya da satılıyor 500 liraya da.. elbet aralarında fark var ama benim işimi görecek olması yeterli, öyle bi kamburluğum yok, ilerde sorun olmasın diye şimddien önlemini alayım diyorum :))
spora başlayacağım tekrar, eskiden futbol oynardım ama şimdi zaman sıkıntısı yüzünden pek gidemiyorum, ama koşu ve her hangi bir dövüş sporuna yazılmayı düşünüyrum..
ayrıca konu siyasete kaymasın lütfen.. ben korse ile dik durmayı tercih ederim :))
-
unbalanced bunu yazdı

bu POSTUREX korse gayet güzele benziyor, deneyen oldu mu acaba ?? tam istediğim gibi görünüyor. piyasada yığınla korse çeşidi var 9 liraya da satılıyor 500 liraya da.. elbet aralarında fark var ama benim işimi görecek olması yeterli, öyle bi kamburluğum yok, ilerde sorun olmasın diye şimddien önlemini alayım diyorum :))
spora başlayacağım tekrar, eskiden futbol oynardım ama şimdi zaman sıkıntısı yüzünden pek gidemiyorum, ama koşu ve her hangi bir dövüş sporuna yazılmayı düşünüyrum..
ayrıca konu siyasete kaymasın lütfen.. ben korse ile dik durmayı tercih ederim :))
Judo yap hiçbir judo cu eğik duramaz istese de.
Bknz: Vladimir Putin
-
hacı bel ve karın hareketleri yap.Başta zor gelecek ama 2 ay düzenli çalışıp o kasları geliştirdikden sonra düzelmeye başlar.
-
muay thai düşünüyordum hocam :))
@u235, hocam harekt yaparım ama artık boynum ağırmaya başlıyor. yani yapınca geçecek mi bi de o var. ben aslında oturuş stilimi düzeltmek istiyorum bunun için yardımcı bir şeyler bakıyorum.. fıtık falan olmayalım ama spor önemli tabi, çok ihmal ettim sağlığı..
unbalanced tarafından 13/Oca/14 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
spora gıderek o vucut bolgenı calıstırman lazım
-
Dik duramama yahut kambur durma dediğimiz olay ekseriyetle sırt kaslarının güçsüzlüğünden kaynaklanıyor ki kendimden biliyorum. Spora başlayınca direk gibi oldum yeminle. Özellikle ters mekiği çok çok öneririm ama bokunu çıkarma tabi ki. Hocalar dahi ters mekiğe şimdilik bulaşma diyorlar ama bence ilk baştaki hamlık gittikten sonra direkt olarak ters mekiğe başlanmalı çünkü ağırlık çalışacağın için beli sağlama almak lazım ve ters mekik gibisi yok.
-
eskiden spor yapardım böyle bi problemim yoktu, ne zamanki hantal yaşam tarzına geçtim kendimi kötü hissediyorum.bazen koşu yaptığımda yine iyi şeyler hissediyorum, spor kesinlikle şart, evde bazı hareketler yapabilirim..
buradaki güzele benziyor, bazıları da çok dandik görünüyor :))
benim bunu almak istememin sebebi oturuşumun yanlış olması, koltukta bile otururken sıkıntı yaşıyorum, o yüzden bu tarz bir şey alarak dik oturmayı sağlayabilrim. Amacım şuanki halimi düzeltmek değil, dik otrumayı, dik durmayı sağlamak çünkü oturuş pozisyonum yanlış diğer türlü de rahat edemiyorum