Dikey Geçis Sınavı Hakkında
-
Birde intibak var.Dikkat edin 1 dersten bile kalırsanız atıyorlarmış.Aslında orayı kazanacak bilgi düzeyine ve hedefe sahip olabilmiş bir kişi için zorda.Dikkat edin.
-
Hoca özeldeysen bırakmıyorlar nede olsa para kazandırıyorsun okula. Devlet okullarında da bunun bütü ve kurtarma sınavı felanvar , kalmazsın korkma =)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
----------------------------- Hoca özeldeysen bırakmıyorlar nede olsa para kazandırıyorsun okula. Devlet okullarında da bunun bütü ve kurtarma sınavı felanvar , kalmazsın korkma =) -----------------------------
Özel olunca farklı tabide hoca oraya gitmişsem zaten kalmak salaklığın önde gideni olur. -
Hocam unv arkadasım dikeyle bahçeşehiri kazandı, bin pişman. hocalar bize iyi davranmıyor diyo. Alayı tikky diyor. Biz olmasakta hocalar hepimize aynı gözle bakıyorlar diyo. Bide o yanını düşün hocam
-
hoca hiç kasma dgs filan.
madem zor da olsa bitirmişsin, benden sana tavsiye gir açıköğretim işletmeye hazırlık+2 yıl daha sabret işletme mezunu olarak çıkarsın. kasmazsın da çünkü en kolay dersleri alıyorsun artık. ve bir artısı daha var 2 diploman oluyor :) bu açıköğretim sürecinde kendini geliştir, iş tecrübesi edin. tavsiye ederim.
unutmuşum, bu arada cisco, microsoft, sun microsystem sertifikası ne buluyorsan al bu süreçte.
-
UltimateFear bunu yazdı:
-----------------------------hoca hiç kasma dgs filan.
madem zor da olsa bitirmişsin, benden sana tavsiye gir açıköğretim işletmeye hazırlık+2 yıl daha sabret işletme mezunu olarak çıkarsın. kasmazsın da çünkü en kolay dersleri alıyorsun artık. ve bir artısı daha var 2 diploman oluyor :) bu açıköğretim sürecinde kendini geliştir, iş tecrübesi edin. tavsiye ederim.
-----------------------------
yok hocam 2 yıl değil 3 yıl. Ben bu sene başladım, hiç çalışasım gelmiyor. 3 sende işletme çekilir mi amk