folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dikey Geçis Sınavı Hakkında

Dikey Geçis Sınavı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Birde intibak var.Dikkat edin 1 dersten bile kalırsanız atıyorlarmış.Aslında orayı kazanacak bilgi düzeyine ve hedefe sahip olabilmiş bir kişi için zorda.Dikkat edin.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hoca özeldeysen bırakmıyorlar nede olsa para kazandırıyorsun okula. Devlet okullarında da bunun bütü ve kurtarma sınavı felanvar , kalmazsın korkma =)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    ----------------------------- Hoca özeldeysen bırakmıyorlar nede olsa para kazandırıyorsun okula. Devlet okullarında da bunun bütü ve kurtarma sınavı felanvar , kalmazsın korkma =) -----------------------------

Özel olunca farklı tabide hoca oraya gitmişsem zaten kalmak salaklığın önde gideni olur.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hocam unv arkadasım dikeyle bahçeşehiri kazandı, bin pişman. hocalar bize iyi davranmıyor diyo. Alayı tikky diyor. Biz olmasakta hocalar hepimize aynı gözle bakıyorlar diyo. Bide o yanını düşün hocam

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UltimateFear
    UltimateFear's avatar
    Erkek

hoca hiç kasma dgs filan.

madem zor da olsa bitirmişsin, benden sana tavsiye gir açıköğretim işletmeye hazırlık+2 yıl daha sabret işletme mezunu olarak çıkarsın. kasmazsın da çünkü en kolay dersleri alıyorsun artık. ve bir artısı daha var 2 diploman oluyor :) bu açıköğretim sürecinde kendini geliştir, iş tecrübesi edin. tavsiye ederim.

unutmuşum, bu arada cisco, microsoft, sun microsystem sertifikası ne buluyorsan al bu süreçte.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    UltimateFear bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca hiç kasma dgs filan.

madem zor da olsa bitirmişsin, benden sana tavsiye gir açıköğretim işletmeye hazırlık+2 yıl daha sabret işletme mezunu olarak çıkarsın. kasmazsın da çünkü en kolay dersleri alıyorsun artık. ve bir artısı daha var 2 diploman oluyor :) bu açıköğretim sürecinde kendini geliştir, iş tecrübesi edin. tavsiye ederim.

-----------------------------

yok hocam 2 yıl değil  3 yıl.  Ben bu sene başladım, hiç çalışasım gelmiyor. 3 sende işletme çekilir mi amk 

.
Toplam Hit: 2363 Toplam Mesaj: 17