Dikey Geçişte Hangi Bölüm?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Merhaba mürid(e)ler, dgs ye girdim puanlar 220 civarlarında hali hazırda ön lisans bilgisayar programcılığı mezunuyum (2015). Şimdi askerliği uzatmak için aöfden yardırmayı düşünüyorum. Yönetim bilişim sistemleri var nasıl bölüm sizce? ya da bununla beraber hangilerini önerirsiniz? Listeme alayım mutlaka birine gidecem alakalı ya da alakasız ama gitmişken güzel bir şeye gideyim diyorum. 

Teşekkürler.

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Diger bolumler ne?

Yonetim bilisim sistemi = işletme+bilgisayar demek

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Hocam bölümünle alakalı olarak en yakın yönetim bilişim oluyor herhalde yaz gitsin.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Diger bolumler ne?

Diğerlerini bilmiyorum daha bakamadım :) Dandik kıytırık bölümlerdir muhtemelen. Hani içlerinde aha bu en iyisi diyebileceğiniz varsa değerlendireyim :)

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    ilteris bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Diger bolumler ne?

Diğerlerini bilmiyorum daha bakamadım :) Dandik kıytırık bölümlerdir muhtemelen. Hani içlerinde aha bu en iyisi diyebileceğiniz varsa değerlendireyim :)

Diğerlerine bakmadığına göre bunu istiyorsun.

şahsen benim araştırmama göre güzel bir bölüm derim

ama bana göre..

sana göre iyi mi senin gelecek planlarına göre değişir ?

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Diger bolumler ne?

Diğerlerine bakmadığına göre bunu istiyorsun.

şahsen benim araştırmama göre güzel bir bölüm derim

ama bana göre..

sana göre iyi mi senin gelecek planlarına göre değişir ?

neden güzel mesela nesini beğendin? Benim ilgimi çeken yanı Bilişim sözcüğü idi içerik olarak bilgim yok.

next next next install
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Meslek lisesi mezunu iseniz teknoloji fakültelerinde dgs ile alım yapan bilgisayar-yazılım mühendisliklerini tercih edin. Aslında dgs ile gideceğiniz için bir ayrım olmayacaktır ama bilemedim şimdi. Yönetim bilişim sistemleri mezunları bankalarda çalışıyorlar diyorlardı çoğunlukla. 5-6 sene evvel popüler bir bölümdü şimdiye onu da öldürmüşlerdir. Bir arkadaşım vardı İstanbul Beykent üniversitesinde YBS okuyordu hatta burda da üye :D. @q0x pm at dönüş yapar sana hocam. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Meslek lisesi mezunu iseniz teknoloji fakültelerinde dgs ile alım yapan bilgisayar-yazılım mühendisliklerini tercih edin. Aslında dgs ile gideceğiniz için bir ayrım olmayacaktır ama bilemedim şimdi. Yönetim bilişim sistemleri mezunları bankalarda çalışıyorlar diyorlardı çoğunlukla. 5-6 sene evvel popüler bir bölümdü şimdiye onu da öldürmüşlerdir. Bir arkadaşım vardı İstanbul Beykent üniversitesinde YBS okuyordu hatta burda da üye :D. @q0x pm at dönüş yapar sana hocam. 

aynen meslek lisesi mezunuyum hocam. Bu dediğiniz öalım yapan fakülteler sadece meslek lisesi şartı mı koşuyor? yani düz liseden mezun olup bilgisayar prog. okuyanla meslek lisesi okuyanı ayırıyorlar mı?

next next next install
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı

aynen meslek lisesi mezunuyum hocam. Bu dediğiniz öalım yapan fakülteler sadece meslek lisesi şartı mı koşuyor? yani düz liseden mezun olup bilgisayar prog. okuyanla meslek lisesi okuyanı ayırıyorlar mı?

benim kafa bir an ygs-lys'ye gitti hocam o yüzden orda öyle bir şey dedim meslek lisesi falan. Genelde teknoloji fakültesi ve mühendislik fakültesi biraz farklı denilse de içerik aynı. Sadece diplomada teknoloji fakültesi yazacak mühendislik yerine o kadar. Ygs lys için ayrım vardı ama dgs için ayrım yoktur, meslek mezunu da olsan normal de olsan tek kriter dgs. siz açıktan istiyorsanız anadolu - erzurum- istanbul üniversitelerinden birini yazarsınız. Örgün derseniz de teknolojilerin puanı düşük oluyor genelde, onlara öncelik verin derim.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

bende 220 civarı bir puan  aldım işletme yönetimi bitirdim hangi bölüme geçsem bilemiyorum kafalar karışık 

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    zengo bunu yazdı

bende 220 civarı bir puan  aldım işletme yönetimi bitirdim hangi bölüme geçsem bilemiyorum kafalar karışık 

hocam tercih yaptınmı tecruben var mı daha önceden :) ben ıskalamak istemiyorum ne olursa olsun askerliği ertelemem lazım :) sana biraz danışayım

next next next install