Dikkat Canlı Bomba!Yeni
-
PKK ülkeyi kana bulamaya çalışıyor. İşte CANLI BOMBA'nın resmi...
Bölücü örgüt PKK, Meclis'te onaylanan tezkerenin ardından canlı bomba eylemi planlıyor.
Bahar kod adlı Sedika Y.'nin canlı bomba olarak görevlendirildiğini ortaya çıkaran istihbarat birimleri, canlı bombanın resimlerini 81 il emniyet müdürlüğüne bildirdi.

24 yaşındaki kadının yakalanması için polis ve jandarma teyakkuza geçirildi.
Sedika Y.'nin sansasyonel eylemler amacıyla metropol kentlere gönderildiği belirtiliyor.
Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Diyarbakır ve Mersin gibi metropol bir şehirde canlı bomba eylemi planlayan teröristin yakalanması amacıyla geniş çaplı operasyon başlatıldı.
Emniyet müdürlüklerine gönderilen çok gizli yazıda, PKK bağlantılı kitlelerin gerçekleştireceği illegal eylemlere karşı güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesi de isteniyor. -
daha net bi fotosu yokmu bok yoluna gitmeyelim :D
-
ben polis olsam o karıyı bulur o bombayıda bi tarafına sokar patlatırdım.
sonra bunu videoya youtubeye atardım.
-
hamile gibi görünen, valiz taşıyan,buna benzeyen bi karıdan uzak durmak lazım deyilse resimden tanınmaz.
-
hapisten çıkıp dtp den millet vekili olan kaltağa çok benziyo la. sakın o olmasın a.q.
-
bu karı dünkü kurtlar vadisi terör deki terörüst kaltağa çok benziyo :|
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
bu karı dünkü kurtlar vadisi terör deki terörüst kaltağa çok benziyo :|
-----------------------------
muhahhhühahahaha :D davaya ihanet etmedim deyip duruyodu davasını ziktiğim :D -
hepsi aynı şerefsiz bunların meymenet yok hiçbirinde... dikkatli olun müridler iyi bakının etrafa
-
tipini siktigim maymunu
Buyuk Sehirlerdedir heralde bu kaltak -
Resme niye bakıyorsunuz ki?
Görmüyormusunuz Orospu Çocuğu.
-
eğer olay istanbulda olucaksa orospu karı İstinye Parkı hedef alabilir . Avrupanın bilmem kaçıncı alışveriş merkeziymiş üstelikde yeni açıldı dikkat etmek lazım