Dikkat Müritler
-
öle bir sürü topic war zaten.criminal yazıyo saolsun.ben de yazıyom ama daha sitede göstermedim hiç
-
swordofdarkness hisst sana pm attim bidaha hap map gibi laflar duymuyim a.k yasin kac? bekle lan acelen ney a.k biz az beklemedik. Tami tamina 20 yıl bekledik boru degil.
aha pm den attigimi milette gorsun
kardeþ delirdinmi yaa ne hapi sakin ole bisi yapmayasin. Katil olursun sonra obur tarafta ne yapcan? abi walla sabirli ol elbet sende aradigin kisiyi bulcan sen bulmasan bile o gelir seni bulur sabirli ol. Amina koyum sanki biz sip diye buldukmu saniyon a.k 20 yýl bekledim lan. Bekle a.k ulan ne isin var bekle. Bak bana saka yaptigini sole hap map intihar bidaha duymiyim kulagini cekerim. Daha kac yasindasin olm ? bilmeyen olsa 50 yasinda sancak a.k. Saka yaptigini sole!!!!!!!!!
-
lan olm şaka yapıyodum sen de amma abarttın warya intihar edcek deelim herhalde.ööh. a.k. amma ciddiye aldın haa.
ii kafa oldu ama...bu kadar ciddiye alcaını düşünmemiştim -
lan olm inanmadim ama bi ihtimal edersin felan sonra uyarmadım diye üzülürüm diye söledin
-
çok komiksin war ya hatırlayıp hatırlayıp gülcem
-
olm ne bilem tipin böyle intihara felan müsaitte ondan
-
puhahahahahahaha
"ağlamanın faideleri" diye başlık açalım mı size :)))
kahretsin konunun efkarını dağıttım ama,siz de böyle yazmasaydınız :)))
gel sword benim omuzumda ağla, bir kadının omuzunda ağlamak ona yepyeni bir silah vermek kadar kötüdür (yalan) :) -
valla sinirli ve ağlamaklı oldugumda Rammstein-Mein Hertz Brent dinlerim gerçekten insanın içi bi hoş oluyor.(bence)
-
ben insanın zayıf noktasını bulup bunu silah olarak kullanmam. arkadaş dediğim insana yanlış yapmam.
-
saldır bea kupakızı... olm sen büyük buluşmada görcen criminal
bitti artık bu kadardı bu topicin olayı.bi daha ne yazsak boş.
hem sen çok uzaksın.taa beylikdüzüne mi gelcem ağlamak için.kupakızı ile aramızda 1 km bile yokken hemde
Toplam Hit: 7402 Toplam Mesaj: 38