Dikkat! Müzik İndirene Hapis
-
antitartar bunu yazdı:
-----------------------------ttnete kafam girsin .....
simdi diyeceksiniz ki neden girsin
-----------------------------puhehehe yok hacım sen merak etme, kimse nedenini sormuyo...
-
İçeri girdiğimizde soracaklar
- Gardaş neden burdasın ?
- Iıı şey mp3 indirdim de
- Daşşak mı geçiyon lan sen :@
- Yok abi ııı şey walla yaa :/ -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
amerikada bi zamanlar müzik konusunda önlem almış ve indireni degil yayınlayanı yayınlatanı hapse atıyorlardı nitekim bi ara kazaa mahkemelik olmuştu.şimdi bu adamların suçu ne limewirenin paylaşım yaptıgı için sizde gidin limewireyi mahkemeye verin indireni degil ifşa edeni suçlayın yasaklayın o adamların ne suçu var.turkiyede onlarca mp3 sitesi var baktılar baş edemediler şimdede halkın böle gözünü korkutuyorlar ne yapsınlar zaten sanatçılar diyor kasetin bize karı yok kaset bizim reklamımızdır diyor daha nie kasıyorlar bukadar anlamış degilim
-----------------------------Teyze oğlu, bizimkilerde bokunu çıkarıyo ama : )
Arada bi hiç olmasa bi iki albüm alsınlar, sanatçı camiiasıda faydalansın.
-----------------------------hoja türkiyede sanatçı camiası mı var?hepsi para için albüm yapıyor.o albümleri neden dinleyeyim kidinlesem bile ne zevk alacam : l
-
çokta s2mde a.k paso indiriyorum bütün gün :F
Download : sago [34.5 mb/15 mb 348 kb/sn ]
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------İçeri girdiğimizde soracaklar
- Yok abi ııı şey walla yaa :/
-----------------------------aynen daşşak oğlanı olursun amk haa zuahahahahah
-
bi akrabam yayla' daki telefondan internete bağlanıyor . (ilçe ile köy arası 50km) .. (köy ile yayla arası 15km)
eee nolacak yayladaki adama hapis verecekler mi :)))
korkutmak amaçlı bişey bu.
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------İçeri girdiğimizde soracaklar
- Yok abi ııı şey walla yaa :/
--------------------------bide adama dassaktan bi lakap koyarlar ayak islerini yaptirirlar
- mp3 cu bi cay gap gel hele
- la korsan ci su pantalonu utule bakayim
-
vay anasını her indireni tutuklarlarsa ki tutuklamazlarsa burda adaletten söz edemeyiz indirmek suçsa tümü suç olmalı ayrıca herkes tutuklanırsa ceza evlerinde yer kalmaz af çıkartmaları lazım artık kaç suçlu dışarı çıkar gibi düşünceleri çoğalta biliriz
-
eger böyle bişey olsa bilgisayarı olan herkesin hapse girmesi lazım şu anda indiriyorum bile aq
-
sorarlarsa ttnet net indirdirdik deriz alaala