Dikkatsizlik (: !!
-
oo ne guzel (: ben rizeli deilim ama severim rizeyi
-
hocam geçmiş olsun ya heycana gerek yok o gibi durumlarda ama hızlıymışsın hakkat.
-
dikkat et lan kendine. alla alla.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kusura bakmada bu senin yaşadığın dikkatsizlik değil aptallıktır yani.
Kaygan zeminde basılır mı dostum ya.
-----------------------------yhoo aslında basılır yol müsaitse asılınılırda, ama frene ani basılmaması lazım ... panik fren yollarda hız varken olmamalı
-
tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler.
viraji gec farkettik mecbur fazlada koklemedim freni az az ama got kaydi iste takla aticam dedim bi an :)
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Hastanede degiL morgta olabilirdin :l
Gecmis olsun daha dikkatli oL..!
-----------------------------cesedini bulabilirlerse tabi :)
-
Verilmiş sadakan varmış hocam, ben de aksi gibi kafam güzel oldumu mutlaka arabayı alır, MOS Addicted to Bass serisinden bir album koyar, ses seviyesini 45 e alır, Allah ne verdiyse köklerim gazı. O yüzden arkadaşlar zorlamadığı sürece içmiyorum. :D
-
geçmiş olsun hocam.
araba alacağım zaman özelliklerinden önce arabanın iskeletini incelerim. yol tutuşuna, tekerlerin, frenlerin, debriyajın hassasiyetini kontrol ederim.ödünç başka bi arabaya da biniyosam sürekli temkinli olurum. her an fren boşalacakmış gibi... hele de renoysa :)
-
Reno aq kayar tabi ne kökleniyosun frene.
-
cok pis bise abi ya valla bi an hic bi bok anlamiyosun mantikli hareket edicem bundan sonra dusunmek bile istemiorum
2. sevindigim taraf ise hic kimse o an gormedi beni rezil olurduk valla bereket araba inmiyodu asagi veya yukari cikmiyodu o an bana yakin birine de carpabilirdim :s