Diktatör | 2012 | Brrip | Türkçe Altyazı Gömülü | Xvid
-

The Dictator (2012) - IMDb
O, ülkesine demokrasinin gelmesini engellemek için her koşulla, her engelle sonuna kadar mücadele eden ve direnen bir diktatör!Amerikan televizyon dünyasının çılgın Borat'ı Sacha Baron Cohen, son bombası Brüno'dan sonra "Diktatör" ile sinema perdesine dönüyor.Tiranlık kuran bir diktatörün yapabileceği ve neden olabileceği bütün saçma sapan olayları en absürt noktaya taşıyan filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını önceki filmlerinde de beraber çalıştığı Larry Charles üstleniyor. Filmde Cohen dışında Megan Fox, Anna Faris, Ben Kingsley ve Jason Mantzoukas gibi isimleri görmek mümkün.

http://turbobit.net/sh5uqro5id6z/Diktator.The.Dictator.2012.BRRip.XviD.VipTR.APPaLLoSa.avi.html
Not: Türkçe Altyazı Filme Entegre (Gömülmüştür) Edilmiştir. İyi Seyirler. -
bu filmi arıyodum iyi oldu eline sağlık..
-
2 gün önce zamundadan indirdim aly yazısı yok diye izlemiştim
şimdi baktım divxplanette verilmiş hemen izlemeye başlıyorum :)
-
oo süper olmuş ben de arıyordum bunu hem camrip vardı. bi tane buldum xvid indirdim başka film çıktı :) bir arkadaş da premium a çevirse daha süper olur..
teşekkürler hoca :)
-
Çok övüyorlar bu filmi dün gece izlicektim bende cs oynamaktan nasip olmadı :D
-
filmin traileri burda
http://www.youtube.com/watch?v=0gqM0IVhWOo
baya komik film :) başroldeki sacha cohen bir ingiliz yahudisidir. filmlerinde genellikle yahudilik ve islam temasını işlemektedir... misyonu gereğini yapıyor zaten. tıpkı adam sandler, ben stiller, rob schneider gibi :) ama filmleri baya komik oluyor orası ayrı :) sanırm kaddafinin hayatını anlatıyor bu filmde biraz abartarak :)
ve hala premium olsa iyi olur diyorum :))
unbalanced tarafından 09/Ağu/12 13:14 tarihinde düzenlenmiştir -
premium oalydı iyiydi
-
linkçevirici biri vardı sıkıyosa bunu çevirsin :)
-
Son zamanlarda izlediğim en gerzek şey. Kötü değil ama
-
HolyOne bunu yazdı
şeyh post kasıyor
adasdas :F
-
Kreyzi bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
şeyh post kasıyor
adasdas :F
Sorma abi mod versinler diye uğraşıyorum.