Dim Edilebilir Lambader Tavsiyesi
-
erebos bunu yazdı
ikeada hala var hocam, led, daha cumartesi günü oynadım hatta hatun etrafı dolaşırken, hatta çeşit çeşitler
hocam dim edilebilir bir model olduğuna emin misin ?
ikeanın sitseinde hiç göremedim
-
rapidhacker550 bunu yazdıerebos bunu yazdı
ikeada hala var hocam, led, daha cumartesi günü oynadım hatta hatun etrafı dolaşırken, hatta çeşit çeşitler
Evet hocak askmulmer tarnaby ve daha bikaçtane daha vardı, ben de çok beğeniyorum böylelerini ama çalışma ışığı olarak bakmıştım onda yoktu
-
erebos bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıerebos bunu yazdı
Evet hocak askmulmer tarnaby ve daha bikaçtane daha vardı, ben de çok beğeniyorum böylelerini ama çalışma ışığı olarak bakmıştım onda yoktu
Evet ama ayaklı salon için bir şeyler arıyorum hocam. masa lambasından çok
-
Hocam amazon'da philips hue ürünlerinde fiyatlar şuan için iyi. Hue yazılımı çok başarılı çalışıyor 4 senedir aktif kullanıyorum. Sıradan bi lambader alıp hue ampul takıp istediğin gibi takılabilirsin
-
narcobs bunu yazdı
Hocam amazon'da philips hue ürünlerinde fiyatlar şuan için iyi. Hue yazılımı çok başarılı çalışıyor 4 senedir aktif kullanıyorum. Sıradan bi lambader alıp hue ampul takıp istediğin gibi takılabilirsin
hocam şunu mu öneriyorsun yani ? ben bunu istediğim kelvin sıcaklığına getirebiliyor muyum ? https://www.amazon.com.tr/Philips-Renkli-Ambiyans-Akıllı-Edison/dp/B099P3CP1K?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=32ODZ0UXTQKNR&dib=eyJ2IjoiMSJ9.tzLBEQfbJuq8-0sEtr0FWVvA8Nmj2E701QqMxFgtbV6kjcTHaHiEXddKYFhm2V_EmVf2ClTKyPWj_IXZwDAVYx1q2wJIBe-xw4jgzeEtrep1hcCPc-weaWsdDJdlac3b09XGAtVBvwtlLBrOKNiZQab2PyUfRyGXlaaeCAXT4H8k7Zs7QlKiwYcOAkUaMT-lpthjD_7CFR5tohMpcifEk-Grr-dCFc0H1BdX6YiZ5MKDVYtQmEwNtlABN36ju6WNTGvy__FZto5wV-LmjHX9fY3evOjCmU_J0s4pkKRFCjU.ks8JLT7fJJ76lMJCBonqTwAfVslx15UR_HoQ8U0otLc&dib_tag=se&keywords=philips%2Bhue&qid=1731610156&sprefix=philips%2Bh%2Caps%2C208&sr=8-5&th=1