Dim Edilebilir Lambader Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

ikeada hala var hocam, led, daha cumartesi günü oynadım hatta hatun etrafı dolaşırken, hatta çeşit çeşitler

hocam dim edilebilir bir model olduğuna emin misin ?

ikeanın sitseinde hiç göremedim

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

ikeada hala var hocam, led, daha cumartesi günü oynadım hatta hatun etrafı dolaşırken, hatta çeşit çeşitler

Evet hocak askmulmer tarnaby ve daha bikaçtane daha vardı, ben de çok beğeniyorum böylelerini ama çalışma ışığı olarak bakmıştım onda yoktu

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

Evet hocak askmulmer tarnaby ve daha bikaçtane daha vardı, ben de çok beğeniyorum böylelerini ama çalışma ışığı olarak bakmıştım onda yoktu

Evet ama ayaklı salon için bir şeyler arıyorum hocam. masa lambasından çok

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Hocam amazon'da philips hue ürünlerinde fiyatlar şuan için iyi. Hue yazılımı çok başarılı çalışıyor 4 senedir aktif kullanıyorum. Sıradan bi lambader alıp hue ampul takıp istediğin gibi takılabilirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    narcobs bunu yazdı

Hocam amazon'da philips hue ürünlerinde fiyatlar şuan için iyi. Hue yazılımı çok başarılı çalışıyor 4 senedir aktif kullanıyorum. Sıradan bi lambader alıp hue ampul takıp istediğin gibi takılabilirsin

hocam şunu mu öneriyorsun yani ? ben bunu istediğim kelvin sıcaklığına getirebiliyor muyum ? https://www.amazon.com.tr/Philips-Renkli-Ambiyans-Akıllı-Edison/dp/B099P3CP1K?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=32ODZ0UXTQKNR&dib=eyJ2IjoiMSJ9.tzLBEQfbJuq8-0sEtr0FWVvA8Nmj2E701QqMxFgtbV6kjcTHaHiEXddKYFhm2V_EmVf2ClTKyPWj_IXZwDAVYx1q2wJIBe-xw4jgzeEtrep1hcCPc-weaWsdDJdlac3b09XGAtVBvwtlLBrOKNiZQab2PyUfRyGXlaaeCAXT4H8k7Zs7QlKiwYcOAkUaMT-lpthjD_7CFR5tohMpcifEk-Grr-dCFc0H1BdX6YiZ5MKDVYtQmEwNtlABN36ju6WNTGvy__FZto5wV-LmjHX9fY3evOjCmU_J0s4pkKRFCjU.ks8JLT7fJJ76lMJCBonqTwAfVslx15UR_HoQ8U0otLc&dib_tag=se&keywords=philips%2Bhue&qid=1731610156&sprefix=philips%2Bh%2Caps%2C208&sr=8-5&th=1 

Toplam Hit: 1579 Toplam Mesaj: 16
lambader tavsiyesi