Din & Illuminati

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Nesine gülüyorsunuz ? Çorçocuk salya sümük hades selena bezbebek diye oturuyor izliyor. Hatırlamıyor musunuz , ben çarmendırım bilmem neyim diye damlardan atlayan bebeleri ?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Haha Allah'sız diziler yazıyor ya dsjfhjdç.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

bizim insanımız kahveye vs gidince ilgi çekmeye bayıldıgından kolpalıyor da kolpalıyor sonra böyle şeyler çıkıyor, başka milletlerde yok mu var olmasa insanlar binlerce yıl ejderha adı verilen yaratıklara inanmazlardı, neyse konu islama gelmeden, dostlar sizin canınız saolsun ilimunati bunlar israilin oyunlari, hep deccal var bunların arkasında vs gibi şeylerden sakının kendinizi, ayrıca en hakiki mürşit ilimdir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:
    -----------------------------

benim kafa karıştı şimdi illuminati mi yönetiyo dünyayı masonlar mı yoksa rotschild ailesimi :|

Bizim orda Haydar aga die birisi var o yonetio dunyayi, seni kandirmislar.

Gidin adam gibi bisiyler ogrenin kac zamandir sk*m gibi konular acip duruosunuz salak sacma seyler hakkinda.

The king is bleeding.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

yeğenim üçgen sıçtı üllümünatili mi acaba

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

illuminati değil nazarı simgeliyor o göz. çünkü nazar halk arasında göz değmesi olarak bilinir. gözün bir elin içinde olması da değme anlamını taşır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Yakında sıçtığınız bokun şekline bakıp illuminatiden şüpeleneceksiniz ya hadi bakalım...

O illuminatiyle alakası olmayan bişi. şii lerde yada şiyalar olarak adlandırılan müslüman gruplarında olan genelde sancak direklerinin tepesinde daha çok görebiliceğin bir el işaretidir..

kerbeladaki 12 imamın ölümü sırasındada çok karşılaşabiliceğin bi sembol vs..

Senin bu nickine özgüvenin ve aydınlatıcı yorumların olmasa varya... Nick'inin hakkını veriyorsun hocam saygılar.

🥒
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

benim kafa karıştı şimdi illuminati mi yönetiyo dünyayı masonlar mı yoksa rotschild ailesimi :|

Ben Yonetiyorum.. itiraf ediyorum :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

İnsanlar garip değil mi ?

Göz önünde olan herşeye bir yorum getirebilmek için birbirimizle yarışıyoruz. Hemen hergün.

Olan bitene yorum getirmeyi, bilgi sahiplerine bırakırdık eskiden ? Hatırlıyormusunuz ?

Bakın benim kimseyi aşağılayacağım veya kimseyi kırbacımla dürtükleyeceğim yok. Benim değinmek istediğim nokta, insanoğlunun, kaşlarının üzerine monte edilen beynini neden kullanmayı beceremediği.

Her zaman gizemli olan şeyler dikkat çekmiştir. Bunu gayet iyi biliyoruz. Ancak şartmış gibi, birşey aranacaksa büyük taşların altına bakıyoruz. Taşların üstlerine bakmıyoruz bile.

Günümüz Dünya'sında dikkatimi çeken ve son derece rahatsız olduğum birçok durum söz konusu. İnsanların rutinine şeytani şekillerle sokulmuş monoton oluşumları çok net görebiliyorum, görebiliyoruz.

SANAL SOSYALİTE olarak kendimce tabirini uygun gördüğüm bir oluşumdan bahsedeceğim sizlere. Çok değil, bundan 10 sene önce izlediğimiz filmlerde 2 ufak çocuk olurdu. Biri kız, diğeri ise oğlan olan bu iki çocuğun aileleri tanışmadığı için, çocuklarda uzak büyürlerdi. Tam herşey güzel oldu derken, kızın ailesi alıp başını başka diyarlara doğru yola çıkardı. Gizem, bu şekilde çekiciliğini korur ve filmin sonunu getirmemizi sağlayan şey, bu ayrılığın sonunun nasıl biteceği düşüncesi olurdu.

Ama şimdi yıl 2011. Anlattığım örneğe uygun 2 aile olsa ve kızın ailesi çekip gitse, Facebook hesabında İstanbul/Çekmeköy olan mahal bilgisi, İzmir/Kordon olarak değişecektir. Ardında bıraktığı çocukluk aşkı ise bu mahal değişikliğini beğenecektir. Birlikte okey oynayacaklar, farmville de tarla ekecek, sürecekler ve mutlu mesut yaşayıp gidecekler.

Bu durumun kökenine inelim şimdi. Benim elinde araştırmalarla gelip size açıklama yapar bir halim yok. Kendi varsayımlarımla yola çıkarak konuşuyorum. Şu an Facebook ve Twitter gibi SANAL SOSYALİTE kapsamında işlev gören oluşumların %80 i genç nüfusa hitap ediyor. Kabul ediyorum. Bunları amacı olarak belirtilen şekillerde kullananlar mevcut. Ancak işin bokunu çıkartıp SANAL SOSYALİTE erbabı olan bu geniş ve bir o kadar da genç kesim köreliyor.

Bizim ülkemizde bile bu denli rahatsızlık verici değerlere yükselen bu durum, Dünya yüzeyine bakıldığında çok daha vahim bir hal alıyor. Birileri tarafından hayatımızın rutinine monte ediliyor. Kimisi bu tuzağa kanmıyor. Ancak malesef o %80lik genç nüfus çok kolay ele geçirilip, gözleri boyanıyor ve köreltiliyor.

Ben artık otobüs yolculuklarında geniş ekranlı telefonuyla meşgul olan insanlar görmek istemiyorum. Ben artık yanına oturduğu insana selam veren ve günün güncel havadislerini tartısan SAF BİR SOSYAL İNSAN topluluğu içersinde yaşamak istiyorum.

Bu kadar kısa sürede, bu denli yarası hissedilmeyen bir yara açmak, elbetteki belli başlı güçlerin bizlere bir eseri. Şimdi. Oturup kıçı kırık videolarla bize amaçsız gösterimlerin reklamlaştırılmış hallerini sunarak, bu reklamlara +1 uygulayacağınıza, gelin bu anlattıklarımı bir düşünün. Kendi haline bırakılacak durum kalmadı...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

2 gün önce bu konuya girseydim bunlar neyi tartışıyor böyle diye düşünürdüm, bi arkadaşım illüminati dedi reymen dedi bişeyler zırvaladı, bende biraz araştırdım bu illüminati oyununda şimdi 59 gün sonra çok ünlü biri ölücekmiş onun sitesi varmış, geri sayım yapıyolarmış, bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı, adam manyak gibi onu takip ediyo, beni inandırmaya çalışıyor, ama bu masonlar harbi yavşak o kesin. ve fethullah gülenden tut recep tayyip erdoğan ondan sonra samanyolu kanaltürk falan hep bu yavşaklardanmış öle diyo, yeni türk lirasındaki ay yıldız fettullah gülenin simgesi olan ayyıldız gibi yıldız ay dedenin bi ucuna konmuş harbidende öle eskisi gibi değil kanal türk televizyonun sümgesindede aynı o aydede ve yıldız var falan, ama 59 gün sonra bi reymen ölücekmi merak etmeye başladım

Toplam Hit: 7039 Toplam Mesaj: 31