Din Reklamı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

wert

misyonerlik hristiyanlar yapınca kötü müslümanlar yapıca iyimi oluyor  
    -----------------------------

Hani benim açımdan iyi oluyor. Türk ve müslüman olduğum için :) Aslında herkes açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü hak dinin islamiyet olduğunu biliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı:
    wert bunu yazdı:

incilden ayetler veriyorsa neden kıl kapıyorsun

oda allahın dini değimi

ve ayrıyetten şunu söyleyeyim türkiyedeki en büyük misyoner fethullah  gülendir

Benim anlamadigim Fethullah gülen senin askerlik arkadaşin mi da bu kadar çok iyi taniyorsun belgen var mi ?

diger bir konu ise incil allahın bize gönderdigi kutsal kitablardan bir tanesi ama orjinalligini korumuyor araştirirsan görürsün değiştirildi çarpıtııldı tamam mi canim günümüz teknolojisinde ve modernleşmesin de insanlara çamur atmiyorsun napiyorsun belgeleri sunuyorsun bu adam şöyle bu adam böyle diyorsun olmasi gereken de bu . BELGEEEEEEE

fethullah gülenin neler yaptığını biliyoruz ve bir bok bilmiyorsun - biliyormuş gibi yapıyorsun 

tdk sözlğünde misyonerlik nedemek bakalım

is. 1. Bir dini, özellikle Hristiyanlığı yaymakla görevli kimse: “Misyonerin yanı başında duran sarı bavulun üstüne atılarak onu nehre yuvarlayıverdi.” -N. Hikmet. 2. mec. Bir düşünceye, bir ülküye kendini adayan kimse

fethullah gülenin yurtdışındaki okullardada yabancı öğrencilere sadece e=mc2 öğretiyor demi(onuda öğrettiği mechul ama neyse) 

gelmiş bana belge soruyor kendini haklı gibi gösteriyorsun

sen bana yapmadığına dair bir belge göstersene :S 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    wert

Editlememin nedeni şu editledigim yazıdan ötürü insanların bana dinsiz damgası vurmasını istememem ve yazdıgım yazıda gerçekten hristiyanlıgı ve buna karşı müslümanlıgı güzel bi dilde anlatmış anlatmak istedigim editlenmeden önceki yazımda oydu

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

wert

misyonerlik hristiyanlar yapınca kötü müslümanlar yapıca iyimi oluyor  

Hani benim açımdan iyi oluyor. Türk ve müslüman olduğum için :) Aslında herkes açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü hak dinin islamiyet olduğunu biliyorum.

o konuda sana bişi diyemem biliyorum çünkü nasıl düşündüğünü

ama işte halkımız olaya sadece tek taraftan baktığı için kendisini karşısındakinin yerine koyamadığı için böle  sonuçlarda çıkıyor kimisi çıkar belge ister kimisi çıkar kanıt ister :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:
    wert

Editlememin nedeni şu editledigim yazıdan ötürü insanların bana dinsiz damgası vurmasını istememem ve yazdıgım yazıda gerçekten hristiyanlıgı ve buna karşı müslümanlıgı güzel bi dilde anlatmış anlatmak istedigim editlenmeden önceki yazımda oydu

yok aga dinimiz zaten doğruluğa önem vermiyormu

dinsiz damgası yesen ne olacak ben şimdi burada yazdıklarımdan ötürü dinsizi geçtim Allah karşıtı Allah düşmanı damgası yemişimdir ki o sebepten bu konudaki çoğu kişi bana kin tutacaktır ama o müslüman arkadaşlar kin tutmanın günah(haram desem daha doğru olurdu) olduğunu bilmediği için sorun olmuyor  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bak piçlere bak :D

Bu resim sitenin türkçesi için konmuş:

Bu arapçası için:

Hangi kültüre hangi şekilde yaklaşacaklarını detaylarıyla biliyorlar. Ama dediğim gibi fazla müşteri çekmezler. www.sorularlaislamiyet.com diye bi site var. Girsinler ingilizceside var. Tam tatmin olurlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:

incilden ayetler veriyorsa neden kıl kapıyorsun

oda allahın dini değimi

ve ayrıyetten şunu söyleyeyim türkiyedeki en büyük misyoner fethullah  gülendir

Din Allah'ın Dini De Kitap Artık Orjinal Değil.

Bkz : Matta,Markos,Luka,Yuhanna !

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

Bak piçlere bak :D

Bu resim sitenin türkçesi için konmuş:

Bu arapçası için:

Hangi kültüre hangi şekilde yaklaşacaklarını detaylarıyla biliyorlar. Ama dediğim gibi fazla müşteri çekmezler. www.sorularlaislamiyet.com diye bi site var. Girsinler ingilizceside var. Tam tatmin olurlar.

hatun güzele benziyor kim olaki o :S 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    sitenin içeriğinde islamiyete karşı bişey yoksa bence sorunda yoktur sonuçda herkes kendi dinini seviyor doğru yolu bulmak için bu vede bunun gibi aldatmacalara kanmamak lazım

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Fetullah Gülen için misyoner diyenler olmuş

Tanıma bakalım   Bir dini, özellikle Hristiyanlığı yaymakla görevli kimse...

İnsanların geneli bu kelimeyi sadece hristiyanlar için kullanılıyo sanıyo.

Evet Fetullah Gülen de bi misyonerdir. Ama bu kötü birşey değil ki...

Müslüman'ım diyen her insan dinini anlatmakla mükelleftir. Farzdır Farz-ı Kifaye(bir toplulukta bir kişinin yerine getirmesinin yeterli olduğu farz)dir. Yani sen ben anlatmıyoruz ama birileri anlatıyo, ve üzerimize düşen farzdan bizi kurtarıyo...

Emri bil mâruf nehyi anil münker... (iyiliği emretmek kötülükten men etmek..) 

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 3467 Toplam Mesaj: 23