Din Reklamı!
-
wert
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------
wert bunu yazdı:
-----------------------------incilden ayetler veriyorsa neden kıl kapıyorsun
oda allahın dini değimi
ve ayrıyetten şunu söyleyeyim türkiyedeki en büyük misyoner fethullah gülendir
Benim anlamadigim Fethullah gülen senin askerlik arkadaşin mi da bu kadar çok iyi taniyorsun belgen var mi ?diger bir konu ise incil allahın bize gönderdigi kutsal kitablardan bir tanesi ama orjinalligini korumuyor araştirirsan görürsün değiştirildi çarpıtııldı tamam mi canim günümüz teknolojisinde ve modernleşmesin de insanlara çamur atmiyorsun napiyorsun belgeleri sunuyorsun bu adam şöyle bu adam böyle diyorsun olmasi gereken de bu . BELGEEEEEEE
-----------------------------fethullah gülenin neler yaptığını biliyoruz ve bir bok bilmiyorsun - biliyormuş gibi yapıyorsun
tdk sözlğünde misyonerlik nedemek bakalım
is. 1. Bir dini, özellikle Hristiyanlığı yaymakla görevli kimse: Misyonerin yanı başında duran sarı bavulun üstüne atılarak onu nehre yuvarlayıverdi. -N. Hikmet. 2. mec. Bir düşünceye, bir ülküye kendini adayan kimse
fethullah gülenin yurtdışındaki okullardada yabancı öğrencilere sadece e=mc2 öğretiyor demi(onuda öğrettiği mechul ama neyse)
gelmiş bana belge soruyor kendini haklı gibi gösteriyorsun
sen bana yapmadığına dair bir belge göstersene :S
-
wert
Editlememin nedeni şu editledigim yazıdan ötürü insanların bana dinsiz damgası vurmasını istememem ve yazdıgım yazıda gerçekten hristiyanlıgı ve buna karşı müslümanlıgı güzel bi dilde anlatmış anlatmak istedigim editlenmeden önceki yazımda oydu -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------wert
ama işte halkımız olaya sadece tek taraftan baktığı için kendisini karşısındakinin yerine koyamadığı için böle sonuçlarda çıkıyor kimisi çıkar belge ister kimisi çıkar kanıt ister :S
-
EntelKoylu bunu yazdı:
wert
Editlememin nedeni şu editledigim yazıdan ötürü insanların bana dinsiz damgası vurmasını istememem ve yazdıgım yazıda gerçekten hristiyanlıgı ve buna karşı müslümanlıgı güzel bi dilde anlatmış anlatmak istedigim editlenmeden önceki yazımda oydu
-----------------------------yok aga dinimiz zaten doğruluğa önem vermiyormu
dinsiz damgası yesen ne olacak ben şimdi burada yazdıklarımdan ötürü dinsizi geçtim Allah karşıtı Allah düşmanı damgası yemişimdir ki o sebepten bu konudaki çoğu kişi bana kin tutacaktır ama o müslüman arkadaşlar kin tutmanın günah(haram desem daha doğru olurdu) olduğunu bilmediği için sorun olmuyor
-
Bak piçlere bak :D
Bu resim sitenin türkçesi için konmuş:
Bu arapçası için:
Hangi kültüre hangi şekilde yaklaşacaklarını detaylarıyla biliyorlar. Ama dediğim gibi fazla müşteri çekmezler. www.sorularlaislamiyet.com diye bi site var. Girsinler ingilizceside var. Tam tatmin olurlar.
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------incilden ayetler veriyorsa neden kıl kapıyorsun
oda allahın dini değimi
ve ayrıyetten şunu söyleyeyim türkiyedeki en büyük misyoner fethullah gülendir
-----------------------------Din Allah'ın Dini De Kitap Artık Orjinal Değil.
Bkz : Matta,Markos,Luka,Yuhanna !
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bak piçlere bak :D
Bu resim sitenin türkçesi için konmuş:
Bu arapçası için:
Hangi kültüre hangi şekilde yaklaşacaklarını detaylarıyla biliyorlar. Ama dediğim gibi fazla müşteri çekmezler. www.sorularlaislamiyet.com diye bi site var. Girsinler ingilizceside var. Tam tatmin olurlar.
-----------------------------hatun güzele benziyor kim olaki o :S
-
sitenin içeriğinde islamiyete karşı bişey yoksa bence sorunda yoktur sonuçda herkes kendi dinini seviyor doğru yolu bulmak için bu vede bunun gibi aldatmacalara kanmamak lazım
-
Fetullah Gülen için misyoner diyenler olmuş
Tanıma bakalım Bir dini, özellikle Hristiyanlığı yaymakla görevli kimse...
İnsanların geneli bu kelimeyi sadece hristiyanlar için kullanılıyo sanıyo.
Evet Fetullah Gülen de bi misyonerdir. Ama bu kötü birşey değil ki...
Müslüman'ım diyen her insan dinini anlatmakla mükelleftir. Farzdır Farz-ı Kifaye(bir toplulukta bir kişinin yerine getirmesinin yeterli olduğu farz)dir. Yani sen ben anlatmıyoruz ama birileri anlatıyo, ve üzerimize düşen farzdan bizi kurtarıyo...
Emri bil mâruf nehyi anil münker... (iyiliği emretmek kötülükten men etmek..)