folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dinlediğiniz Radyo Programları

Dinlediğiniz Radyo Programları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Ruhkan evlilikle bozmuşsun hee sen kafayı :D /diğer topiclerde de gözüme çarptı bu olay :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

anaa alakası yok ya :)

ya burda paso dugun var arkadaslarımın hepsı evlendı hatta coluga cocuga karıstı

sevgılımı de en fazla 10 dk gorebıldıgımden :)

ama yok yok

yok canım ne alaka ya :(

anaaa ınanmıyorum bı anda aklımdan gelınlık modelı gectı

ıyy ben ve gelınlık bana kalsa bı kot kazak

gıt ver ımza

ayy yok soyle tullu mullu ayy

evlılık...

:(

mimi " yim ben ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    yogh yogh zamanın gelmiş senin .baqsana postuna ..gidip gidip gelmeler ..sayıklamalar falan :D ..düğünün olursa sana da tariqat olarak ..bi 512 Ram takarız :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

hehehhehe eger benımkının yuzunu gorursem evlenırız hehehehehehhehe yada ımza surgusunu alım ben bı kosu evlenıp gelım anasını satım evde kalcam yaw :)))

hayır daha okuyoruz bısmıllah ama dusunsene arkadaslar okul bıtırmıs evlenmıs hatta cocuga karısmıs

annem sandıgıda cıfter cıfter doldurdu

hayır benım zamanım geldıgınden degıl :)

ya bılmıyorum

anaa ınanmıyorum :)

aslında fena fıkır degıl bole esın olcak suslencen puslencen yemek yapcan cicilerını yıkıyıp utulucen uuuuuuuu cok seker

yok yok erken ! olmasssssssss

not: adamımın bıraz evel ımza surgusunu ıstedım muhtemelen kacmak ıcın esyalarını topluyo tutun kacmasın ! :)

mimi " yim ben ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Sabah Hakan Gündüz akşam Muzo.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    zekide hep aynı muhabbetler adam iyice sıktı varya bende başta baya dinliyodum şimdi duyunca kanal değiştiriyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kahraman tazeoğlunu dinliyordum 3 yıl falan bıraktım 1 ay filan oluyor

muzo falan beynimin anasını skiyor radyo şahini dinlerdim  2 yıl filan şimdilerde hiç bi radyo dinlemiyorum 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2208 Toplam Mesaj: 18