folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dinler Arası Dolaşan Mikroplar

Dinler Arası Dolaşan Mikroplar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    milletin içtiği sigarayı bi kenara bırakın akp de dursun bi kenarda ben yazı bölünmesin diye son kısmı ayırmadım burda konu dinler arası diyalog ve arkasındakiler dinler arası diyalog hakkında tek lafı olan yokmu olumlu yada olumsuz bi lafınız varsa buyrun

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:
    -----------------------------
    shockman bunu yazdı:
    inSanDeiL bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:
    Zep_lin bunu yazdı:

kim nereye hain oldu bu luzumsuz gerizekali post lar mi vatan haini yapti?

internete guvenmeyin, daha yeni mahsun u pkk li yaptilar, maket resmini bize cin resmi diye yutturdular.

Yahu Zeplin kardeş Sen var Uzaydanmı Gelmek yahu. Türkiye Daha Düne kadar Lamba yakma eylemleri yapmıyormuydu, Çılgın Tansunun yaptıkları artık buramıza getirmemişmiydi, Hem Estirdiği Terör itibarı ile hemde Ekonomik Terörü itibari ile Akp Geldi Gidişat iyi gidiyor, Vesselam Avrupa hastalığıda olmasa adamda Dahada iyi olacaktı Hoş Pkk daha Konuşmadı Sözünü demedi ama Tv lere haberlere bakarsan Bitti gibi bir izlenim vardır. Gel gelelim Sigara yasağından dolayı Akp ye Adeta Düşman kesilmişim orasıda ayrı bir konu tabiki. Ben Has bir Tiryakiyim. Tiryakiler Avrupalı olacak diye sıkıntı içine çekiliyor yahu, Avrupalıya Özenmeye Mecburmuyuz, ahhha bak seyrediyoruz değilmi. Hade yapabiliyorsan adamların yaptığını geri al.
    Sen has bir tiryakisin.Kendi çıkarın doğrultusunda konuşuyorsun! Başkalarının çıkarını gözetmiyorsun.Toplumun kazancını görmezden geliyorsun.Monolog düşünüyorsun.Egoist davranıyorsun.Sigara sağlığa zararlımı ? Evet! Ötesi yok o zaman.İyi bi bokmuş gibi göstermeyin sigarayı! Oğlun içse tokadı basarsın.Eminim. Çünkü senin yaptı salaklığı onun yapmasını istemezsin.Neyse konumuz bu değil.

Açıkça söylemek gerekirse ben pek sevmem Fetullah Güleni. Bilemiyorum bana gayri samimi gelmişlerdir hep.Fakat haksız yere birilerini suçlamak iftira niteliği taşıdığı için ve büyük günah sebebi olduğu için bi şey diyemeyeceğim.Fakat burada ciddi bir problem vardır ki o da yukardaki metinin hiçbir somut delile ve bilgiye dayanmadan birilerini suçlamasıdır.Ki buda büyük bir adiliğin ve şeref yoksulluğunun göstergesi olan iftiraya yol açar.Eğer sorgulamadan sadece kıl olduğunuz bir topluluk olduğu için küfreden arkadaşlar da bu yazı metnini yazandan daha adi ve şeref yoksuludurlar!

Yahu Güzel kardeşim Sigarayı örnek olarak verdim, Benim oğlum içerse kendi seçimi olmasından dolayı sesimi etmem yahu, Demokrasi budur yahu. Evde bile Demokratik olacaksın kardeşim, Tabiki Demokratik olmak demek her şeye boyun eğmek de olmamalıdır, Ama Özgürlükçü olmayı gerektirir, Ben yasakçı zihniyete Örnek olsun diye dedim, Menfaatler le ne alakası var. Demokrasiyi fakir olarak yaşarken nedir bu fakirlik içerisinde birde yasaklar, Tezattır bu yahu Tezat.

Ama benim Oğlum Biliçli içici olacaktır tamammı, Sigara Sağlığa illede zararlıdır diye bir kaide yok, Adam fakir doru dürüst yiyecek yemiyo sağlıklı beslenmiyo bide yoksulluktan adi kaçak sigaralara dadanıyor tabi eli kolu gider. Günlük ihtiyacı olan besini alsın, Vücut sigaranın zararlarını bertaraf eder Kansere ille sebep olacak diye bir kaide de yoktur.

İnsanlar bırakılsın Seçimlerini hür olarak yapsınlar, aynı onları seçtikleri gibi. Ne diye vatandaşın Seçim hakkını Yasaklamalar la Zorlarlarki. Hoş bir yaklaşım değil. Ne yani ben şimdi Diyarbakırda bulunan Uçrum var Fiskaya oradan atlamayı seçtim Sağlığıma zararlı diye ysaklıyacaklarmı yahu. olacak işmi bu.?

Bilinçli içicimi :D ya hoca sana sadece b.s.g diyorum :D 

B.S.G Aynen iade ediyorum, Fikrimi diyorum burada beğenmemene yada beni sevmemene yada benden nefret etmene bişey diyemem bu senin seçimindir, ama Hakaret olmamalıdır. İnan bana 25 Yıllık Tiryakiyim Seninle Koşuda kapışırsak yenerim büyük ihtimal yenilsemde az farkla yenileceğimden emin olabilirsin.

Son derece Sağlıklıyım Bunu Öküz gibi Sigaraya Vurup öldüresiye içmemeye vede Gıda maddelerine heleki Maydanoza borçluyum. Sebze meyve gibi maddeler tüketilmelidir, En fakir adam bile En ucuz yollardan hangi sebzede hangi meyvede ihtiyacı olan nedir ortalamada bilir. Bilinçli içici dedim çünkü her tütün bir değildir, her tütün işlemesi ve dolayısıyla sigarada bir değildir. Lütfen fikrini de Efendi ol, Gözümsün Yadırgamam Küfretmem, Asla Seni rencide etmem, Bak konularımı tara bakiyim bu güne kadar kime bu lafı kullandım Gözünü sevdiğim, yazık değilmi.

Maydonoz kardeş kusura bakmayasın ben fikrimi dedim, sadece arkadaşlara cevap hakkımı kullanıyorum, konu aynen devam ediyor kanaatimce. Yalnız Örneklememde konuyla alakalıdır. Bize empoze edilen değerler Yasal değişiklikler le uygulanıyor, yarın bir gün şeriatıda Sözüm Akp ye değil, Örneklemedir yine, Şeriatıda Yasal düzenlemeler mahiyetinde Gündeme getirirlerse şaşırmamalıyız.

Bu arada Şu B.s.g nedir biri bana açılımını verebilecekmi, yahu kanaatimce kötü bişey ama anlamı ne bilmiyorum Cahhiliğimi bağışlayın merakta ettim şimdi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek

sigara yasagi yeni bir olay degil ki, butun avrupa sirayla bu yasaga geciyor. 2007 yilinin ilk 3 ceyreginde ingilterede idim, orada da bu kanun 1 Temmuz itibari ile yururluge girdi. hicbir KAPALI TICARI MEKAN sahibi, mekaninda sigara icimine izin verme hakkina sahip degil. niye mi?

ornek vereyim; barlar, nightclublar mesela. ingiliz halkinin butun eglencesi bunlardan ibaret. eskiden bara 10 saniye gir cik yap donuna kadar sigara kokardin. ha bazi sigara icilmeyen mekanlar olabilir, ama arkadas gurubunun etkisi ile sigara icen mekana gitmek zorunda kaliyordu insanlar. sonucta eskiden olay su idi: sigara icen icilmeyen yere giremez, ama icilen mekana herkes girebilir. o yuzden herkes sigarali mekana gitmek zorunda kaliyordu. aslinda ozgurlukleri fazla vermek bireylere, bazi ozgurlukleri onlardan geri alman demektir. simdi butun bar lar nightclub lar hepsi tertemiz, en ufak bi duman yok, sigara icmek isteyenler de disari 5 dakika hava almaya cikip icip geri geliyor.

bu arada, konu nereden buraya geldi yaf? 

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

shockman abi kusura bakma ama hani içerim size ne desen tmm da bilinçli içici lafı garip (:

iç içme özgürsün evinde istediğin kadar iç, ama kanun kanundur, şimdi gidipte bunu yok şeriat yasalarını bilmem ne yapıp tekrar önümüze koyarlarsa falan diyosunda. Allah müstehak'ını versin :)

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Sanırım Suçlu benim Kötü bir örnekleme verdim konu taaa buraya kadar geldi Özür dilerim arkadaşlar aynen devam, bende takip edip bişiler öreniyorum neticede.

İbocan canım kimseye abilik taslama derdim, yok Canımsın Biz T.B.T. Kardeşleriz, Bu böyledir böyle olacaktır. Mümkün mertebe birbirimizi kırmadan tartışırsak harika olacak Zaman zaman ben cahilce bişler diyebilirim, Bilen arkadaşlar düzeltirlerse sevinirim bilakis. Ancak sanırım Zeplin kardeş haklı, Özgürlüklerin çok verilip diğerlerinin özgürlüklerinin kısılması konusunda, neyse sanırım alışacaz duruma artık. Tekrar Özür, yahu sigara tartışması oldu sanki konu. aynen devam edelim arkadaşlar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 1682 Toplam Mesaj: 16