Dinlere İnanmıyorum (Bir Güzel İnsan İlhan İrem Röportajı)
-
benimde çok sikimde değil açıkcası; ancak
kaçınız yazıyı okudu?
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
benimde çok sikimde değil açıkcası; ancak
kaçınız yazıyı okudu?
Birçoğu okumadı büyük ihtimal,başlığa bakıp yorum yazıyolar.Laf olsun işte..Aslında yazı genelinde ilham verici güzel düşünceler var.. -
hayvancım sana katılmamak eldemi.
-
Açıkçası yazıyı tam okumadım.
Sadece Tanrı'yı kuklacı amcaya benzeten adamın yazısını hiç "tın"lamam. En son bu satırı okudum zaten.
Çirkinlikleri insan yapar Tanrı değil; Tanrı her dinde güzelliği, iyiliği emreder..
Aksini iddaa eden varsa yani Tanrı'nın insanlara savaşın öldürün iğrençleşin emri varsa bende dinlere inanmam.
Bu çirkinliklerin sorumlusu insandır ve korkaklar bunu Tanrıya yüklerler... Ve ben bu korkakların çirkin olduğuna inanırım ek olarak hiç saygı duymam.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Açıkçası yazıyı tam okumadım.
Sadece Tanrı'yı kuklacı amcaya benzeten adamın yazısını hiç "tın"lamam. En son bu satırı okudum zaten.
Çirkinlikleri insan yapar Tanrı değil; Tanrı her dinde güzelliği, iyiliği emreder..
Aksini iddaa eden varsa yani Tanrı'nın insanlara savaşın öldürün iğrençleşin emri varsa bende dinlere inanmam.
Bu çirkinliklerin sorumlusu insandır ve korkaklar bunu Tanrıya yüklerler... Ve ben bu korkakların çirkin olduğuna inanırım ek olarak hiç saygı duymam.
-----------------------------kötülüğün sebebi insan da, masumların suçu ne?
-
o değilde bi ilhan irem vardı noldu ona?
-
Kaçınız yazıyı okudu derken daha doğrusu ondan önce benimde s.kimde değil derken amacının ne olduğu belliydi george :)
Masumun suçu yok.
Suçu olmayan biri neden ceza çeker diye sormak istediysen; tek sebebi herkesin tanrıya inanmaması ve onun dediklerini yapmaması :)
Dediklerinden kasıt iyilik doğruluk güzel ahlak.
Herkes Tanrıya inanıp onun dediklerini yaparsa hiçbir sorun kalmayacak.
Sorunun cevabını aldın. Bundan sonra mantıksız birkaç soru daha sorma cevap vermeyeceğim. Madem akıllı olduğunuza inandığınız için tanrıya inanmıyorsanız; o mükkemmel zekanızla bu sorulara da cevabı kendiniz bulun..
-
hocam ben de yazının geneline baktım oyuzden halen o adam gereksiz oksijen sarfiyatı kanaatindeym.
ayrıca
fenerist07 bunu yazdı:
o değilde bi ilhan irem vardı noldu ona?
-----------------------------bende merak ettim nooldu diyede bişey olmamıs hacım halen domuz gibi yasıyomus :)
-
Sazlıklardan havalanan
Bir ördek gibi sessiiiizzz ♫
Çıkarsa da albümünü dinlesek bari. Buğulu buğulu

-
Proxykaspersky bunu yazdı:
dinlerin yanlış anlaşılıp onlar yuzunden savaş çıkması dinlerin hatası değildir
-----------------------------bende tam bunu dicektim