Direct Admin İle İlgili Bir Sorun
-
Arkadaşlar hazırladığım sitenin dosyalarını tam ftp'ye atacakken bir dosyayı yanlışlıkla sildim.
Bütün dosyaları attıktan sonra install.php'ye ulaşmaıyorum. Kuruluma geçemiyorum.
Aca ne türk bir dosya silmişimdir ?
Tşk.ler

-
sırf senin için gittim aradım drectadmin adult sunucu rootladım al bak karşılaştır ne eksikse söyle çekim verim.:D

-
Daha önce public_html altındaki tüm klasörler şimdi domains klasöründe görünüyor
Ortalığın anasını bellemişim
-
hocam sen en iyisi hostçuna söyle baştan açsın hesabını:D
-
Nitrous emeğine sağlık.
Yf ben şimdi doini kaldırsam hosttan tekrar ekleyebilirmiyim?
Sayın mondlar size zahmet konuyu silermisiniz ( admin girişinin kullanıcı adları felan görünüyor )
-
hocam sanırsam sen sadece host sahibisin.eğer reseller hesabın fln varsa silip tekrar aynı domainle açabilirsin.ama host ise hesabın aldığın yere söylemen gerek.
-
Arkadaşlar Direct Admin Panelinde " Domain Kurulumu " bölümünden domainimi silip tekrar eklemem mümkün mü?
Bilen varmı ?
-
Reseller mi?
-
Reseller değil, bende sadece admin panelinin, ftp adresinin kullanıcı adı ve şifresi var.
Veya
Panelden domain dosyalarını resetleme gibi veya yeniden oluşturma gibi bir şansımız varmı ?
-
Resellerde de aynı şifreye ve panele sahipsin fakat aldığın paketin özelliklerine göre belirtilen sayıda domain ekleyebiliyorsun.
Aynı dosyaları aynı isimde tekrar oluştur, ftp'den sunucuna upload et.
-
iyide o dosyalar orada sabit durur istesende silemessin silsen bile benim bildiğim yeniden panele giriş çıkış yaptığında geri geliyordu
sen eski dosyaları eski yerine taşı ozaman örnekte olduğu gibi