folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Direct Download İçin Ne Lazım?

Direct Download İçin Ne Lazım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    yumpii bunu yazdı

linke tiklayinca gosteriyodu txtyi simdi indir diyo ne is ?

türüjen soktum bilgisayarına

webcaminden seni izliyorum

şu an tek kürekle mehtaba çıkıyosun

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Rusya ve Çin artık Amerikan baskısına karşı koyuyor.Mesala Çin'de Google yasaklı ve adamlar dandik falan ama kendi Baidu vs arama motorlarını kullanıyor.Rusya ise Mail.ru, Odnaklassniki, Vkontakte gibi siteleriyle Amerikalıların veri toplamasına birazda olsa engel oluyor.Mesala Rusya'da kime sorarsanız sorun Vkontakte kullanıyordur büyük ihtimalle.Facebook kullanıcı sayısı azdır.Oddnaklassniki (Mail.ru'nun yan sitesi) ise daha çok Azerbaycan, Kazakistan vs gibi yarı Rus ülkeler kullanıyor.

Şimdi bunu neye yazdım ? Güzel bir soru.Bulut depolama = veri arşivi.Devir internet devri olduğu için en büyük veri kimdeyse kral odur.Daha bizimkiler Linux devşirmesi Pardus vs uğraşsın.Adamlar götürüyor işi.Hatta diğer ülkelerde bunun farkında.Mesala Çin devletinden destek alan Lenovo markasının Avustralya'da devlet dairelerinde kullanılması yasak bildiğim kadarıyla.Sebebi ise veri güvenliği.

mkyb tarafından 28/Tem/14 11:12 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FLATRON
    FLATRON's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    internet :wmjg.pgatdgjd

Mayınlarda Sessizdir Ta ki ; Patlayana kadar: FLATR10.
Toplam Hit: 2961 Toplam Mesaj: 24