Direksiyon Seti İle Oynanılan En Güzel Oyun ?
-
fakacam bunuda ha sabahten beri bulamıyom
Hard Truck: 18 Wheels of Steel
ilk versiyonu nerde ak hep america convoy haulen long hug filan cıkıyo :@
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------ebter bunu yazdı:
-----------------------------
LFS 10 numara simülasyon oyunudur herkes oynamayı beceremez
-----------------------------live for speed..
hayatımda oynadıgım en iyi simulasyon..
-----------------------------oynamaya çalıştıın :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------fakacam bunuda ha sabahten beri bulamıyom
Hard Truck: 18 Wheels of Steel
ilk versiyonu nerde ak hep america convoy haulen long hug filan cıkıyo :@
America , convoy fln pek güzel değil direk hard truck olsun dikkat et. -
wowww bu Hard Truck: 18 Wheels of Steel süper bişimiş. bide direksiyonla oynanınca acayip sarıyo :)
ama ben oyunun amacını anlamadım bi yerde bi yere mal mı bötürüyoz haritada bişi yok ne garip oyun :S
diğer yardım eden arkadaşlara teşekkürler :)
-
bende logitech momo direksiyon seti var.NFS underground 2 iidr.tavsiye ederim yani...
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------wowww bu Hard Truck: 18 Wheels of Steel süper bişimiş. bide direksiyonla oynanınca acayip sarıyo :)
ama ben oyunun amacını anlamadım bi yerde bi yere mal mı bötürüyoz haritada bişi yok ne garip oyun :S
diğer yardım eden arkadaşlara teşekkürler :)
Her şehirde mal alacağın depolar vardır. Malların üstünde gidecekleri yerler ve süre yazar.O sürede götürmeye çalışırsın. Ne kadar az hasarla ve kısa sürede götürürsen o kadar para alırsın.
Yollarda benzin istasyonlarına fln rastlayacaksın benzinin bitmeye yakın gir benzin al.
Birde hasar görmüşsen tamirhaneye git motor gücü çok düşüyor. Hadi iyi oyunlar. :)
-
kimg of the road'lada güzel gidio
-
Nfs 1 - 2 tavsiye ederim ben 2 sinde de oynamıştım kLavyeden daha zevkLi oluyor ;)
-
colin mcrae rally dirt iyidir
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------hard truck dur
ama bişi sorcam o sette gaza azbasyonuz araba 70 le gidio çok basıyonuz 90 la mı gidiyor
yoksa her türlü basmada 90 mı
direksiyon kalitesine göre mesela G25 var bende depreaj a basarak vites arttırıyorsun viteste 1-2-3-4-5-6 ayrı ayrı gerçek araba gibi debreaj ayarını yapamazsan araba gitmiyor