Direksiyon Sınavı
-
Arkadaşlar 17 nisan 2010 da ehliyet sınavına girdim kazandım sonra internetten baktım 8 mayısta direksiyon sınavı var öyle gözüküyor fakat beni bir iki gün önceden aradılar kurstan sınavı kazanmışsın sınav tarihin 22 mayıs dediler ben bir kaç defa tekrarlattırdım sonra bir daha aradım yine aynısını söylediler sonra 8 mayısta bir gittim kursa herkez sınavdan gelmişler dedim ben neden girmedim senin ismin yok felan dediler sonra tamam bekleriz dedik öbürünü bugünde yine aradılar 22 mayıstı direksiyon sınavın 23 mayıs oldu yani pazara ertelendi o yüzden dendi anlamadığım yoğunluktan felanmı oluyor bu yoksa sebep ney böyle beni 1. sınava sokmadılar sanki kaybetmiş gibi 2.giriyorum arkadaşlar? :s
-
Hocam dünyanın en uzun, entersız, paragrafsız, noktalama işaretsiz, anlaşılmayan cümlesini kurmuşsun, tdkya bildireceğim..
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam dünyanın en uzun, entersız, paragrafsız, noktalama işaretsiz, anlaşılmayan cümlesini kurmuşsun, tdkya bildireceğim..
-----------------------------k.bakma rene ya özür de valla adamı bıktırdılar her arayışlarında lu gün felan diyolar anlamıyorum bu sistemi yeni aradıkları için hemen buraya bi paylaşıyım dedim karışık yazmışımdı k bakmayın :(
-
3. okumam esnasından anlamış bulunmaktayım cümleni :) başarılar dilerim
-
DevilKingtr bunu yazdı:
3. okumam esnasından anlamış bulunmaktayım cümleni :) başarılar dilerim
-----------------------------saol hocam e napcan heycanlıyız, heycanıma verin :D
-
-----------------------------hızlı hızlı nefessiz okununca anlaşılıyo
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------evet hocam ya dedimya aradılar sinirlendim buraya yazdım bende böle niye yapılıyor diye :( bi giremedik gitti ya direksiyon sınavına :D
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------Noktaları göremeyince okumaktan vazgeçtim...
-
Pikacu bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------Noktaları göremeyince okumaktan vazgeçtim...
al şimdi okuArkadaşlar 17 nisan 2010 da ehliyet sınavına girdim kazandım. sonra internetten baktım 8 mayısta direksiyon sınavı var öyle gözüküyor, fakat beni bir iki gün önceden aradılar kurstan sınavı kazanmışsın sınav tarihin 22 mayıs dediler:
ben bir kaç defa tekrarlattırdım sonra bir daha aradım yine aynısını söylediler. sonra 8 mayısta bir gittim kursa ,herkez sınavdan gelmişler. dedim ben neden girmedim:
- senin ismin yok felan dediler sonra : tamam bekleriz dedik öbürünü
bugünde yine aradılar 22 mayıstı direksiyon sınavın 23 mayıs oldu yani pazara ertelendi o yüzden dendi
anlamadığım yoğunluktan felanmı oluyor bu yoksa sebep ney böyle beni 1. sınava sokmadılar sanki kaybetmiş gibi 2.giriyorum arkadaşlar? :s -
Noktalama işaretleri bu yüzden icat edilmiş.
-
Hazır ehliyetle ilgili bir konu varken yeni konu açmadan buraya yazayım dedim..Şimdi hocalar her gün kafamdaki bu soru hakkında bir çok kişi bir çok farklı şey söylüyor..İnternetten araştırıyorum fakat yine de bir emin olmama duygusu var..Ben 2011'in Ocak ayında sürücü kursuna kayıt olacağım ve Mart'ta yaşımı doldurup sınava gireceğim.Fakat lise mezunu değilim.2006 yılının,yanlış hatırlamıyorsam Temmuz ayında ilköğretim mezunlarına ehliyet alma hakkı tanınmıştı ve bu kanun 5 yıllık bir kanundu.Buna göre,2011 yılının Temmuz ayında bu kanun son bulacak ve lise mezunu olmayan ehliyet alamayacak.Yalnız direk Ocak'ta çıkmasından korkuyorum böyle bir şey var mıdır merak ediyorum? Son olarak da stajyer ehliyeti diye bir şey çıktı bunun yürürlüğe ne zaman gireceği hakkında ve neler içerdiği konusunda bilgisi olan varsa yazmasını rica ediyorum,saygılar :)