Direksiyon Sınavı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

arkadaşlar bugün direksiyon  sınavına girdim 65 almışım yaptığım hata el frenini çekilii unutmak bide stop ettirmekti komisyon yanda oturmuştu bu seferde nie bole düşük geldi sizce baya konuşturdu ama ben yola bakarak cevap vermeye çalıştım acaba buda etkili olmuşmudur? bide 12 sinde yine var galiba öneriler??

krebs
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Yanında eğitmen yok muydu? Bunlar sadece senin söylediğin hatalar ki çok daha fazlası varmış ki aldığın not 65.

Eğitmeninle konuşman daha yerinde olacaktır.

Solak Cerrah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Arabaya İlk Girişte Dikiz Aynası Kontrol Edip Ayarlanır. Emniyet Kemeri Takılır Bazıları tam takarken Takma Der Sen Yinede Takmaya Kalkıştığını Göster Yeter. Araba Kalkışını Düzgün Bir Şekilde Yaptıktan Sora Mutlaka Çift Elle Direksiyonu Tutarak Sürüşe Devam Et Öle Bir Elin Direksiyonda Bir Elin Viteste Olmasın Puanı Kırarlar. Yolu Hizlama Şeritinden Git Yoksa Şerit İşgalinden Kırıyorlar Puanı.Sürüşün Bittiğinde Vitesi Boşa Aşıp El Frenini Çekerek Arabayı Durdur Direk Geçersin. Ben Girdim Direksiyon Sınavına Ama Yazdıklarımın bir Kaçını Yapmadım :F 80 Vermişler Sağ Olsunlar. Eğitmen Bana Bunları Söledi Ve Bunları Yapanların Hepsi Geçti. Yapmayanlar Kursta İtiraf Etti Zaten Onlarda Kalmıştı :| :F

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

yok sistem değişmi eskisi gibi diil artık ytanında komisyon oturuyo artık valla bilmiyom kardeşim benim bildiğim hatalarım buydu arabaya hafif aynayı vuran bile geçmiş biz kaldık şans işte.

krebs
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

haftaya cumartesi değilmi sınav?

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

ben de el frenini çekili unutmuştum tam kaldıracaktım arabayı eğitmen el freni dedi. gerisi güllük gülistanlık 95 almıştım :)

eğitmende suç. el frenini söylemesi lazımdı. ozaman geçerdin. 

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

yok sınav bu haftaydı valla kaldık iyimi şimdi bie 15 gün sonra gir bidaha bide onlar konuşturdğu anda acaba dikkatim dağılıyor diyip kesmemmi lazım sohbeti?

krebs
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

benim sinavda haftaya cumartesi. arabayi surmeyi biliyorum da bunlar cok ince ayrintilara takiliyorlar.. sen de adama, hocam dikkatim dagiliyor de. kusura bakmayin de.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

dikkatin trafikte dağılırsa ne olacak :|

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

adamlarla muhabbette yaptım 60 70te bastım kemerde takmadım aynada ayarlamadım 95 aldım yaşasın torpil... :D

l enfer c est les autres Sartre ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Benim önüme at fırlamıştı direksiyon sınavında :D
Toplam Hit: 4048 Toplam Mesaj: 27