Direksiyon Sınavı
-
Twitter bunu yazdı
Hocam daha önce şoför koltuğuna bir kez bile oturmadım yani ailede çevremde arkadaşlarımda kimsede yoktu haliyle bizde öğrenemedik.
Yarın diyorum araba kiralayayım arkadaş bana öğretsin bir gün boyunca sonrasıda kısmet artık umarım bi sıkıntı olmadan geçeriz.
Hocam araba kiralama sakın Allah muhafaza kaza felan yaparsın basın agrır sürücü kursunda direksiyon dersi veriyolar zaten Hem sınavda kullanacagın arabayı tanırsın
-
Hocam yorumlar için sağolun arabayı ehliyeti olan bir arkadaşa kiralatıcam yarın bana gün boyu öğretecek
Cuma-cumarteside bikaç kişi ayarladım onlarda gösterecek :D Yani nerden bakarsan 3 kez sürüş eğitimi alacağım
Yarın kiralayacağımız araçta benzinli olacak yani zor olanı öğrenicez dizel gelirsede şansıma artık benzinliyi kaldırıp
hareket ettirebilirsem dizelinde üstesinden gelirim diye düşünüyorum
-
lacuradeamore bunu yazdıTwitter bunu yazdı
Hocam daha önce şoför koltuğuna bir kez bile oturmadım yani ailede çevremde arkadaşlarımda kimsede yoktu haliyle bizde öğrenemedik.
Yarın diyorum araba kiralayayım arkadaş bana öğretsin bir gün boyunca sonrasıda kısmet artık umarım bi sıkıntı olmadan geçeriz.
Hocam araba kiralama sakın Allah muhafaza kaza felan yaparsın basın agrır sürücü kursunda direksiyon dersi veriyolar zaten Hem sınavda kullanacagın arabayı tanırsın
o arabalar zaten kaskolu oluyor hocam.