Direksiyon Sınavı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı

Hocam daha önce şoför koltuğuna bir kez bile oturmadım yani ailede çevremde arkadaşlarımda kimsede yoktu haliyle bizde öğrenemedik. 

Yarın diyorum araba kiralayayım arkadaş bana öğretsin bir gün boyunca sonrasıda kısmet artık umarım bi sıkıntı olmadan geçeriz.

Hocam araba kiralama sakın Allah muhafaza kaza felan yaparsın basın agrır sürücü kursunda direksiyon dersi veriyolar zaten Hem sınavda kullanacagın arabayı tanırsın 

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Hocam yorumlar için sağolun arabayı ehliyeti olan bir arkadaşa kiralatıcam yarın bana gün boyu öğretecek 

Cuma-cumarteside bikaç kişi ayarladım onlarda gösterecek :D Yani nerden bakarsan 3 kez sürüş eğitimi alacağım 

Yarın kiralayacağımız araçta benzinli olacak yani zor olanı öğrenicez dizel gelirsede şansıma artık benzinliyi kaldırıp 

hareket ettirebilirsem dizelinde üstesinden gelirim diye düşünüyorum

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek
    lacuradeamore bunu yazdı
    Twitter bunu yazdı

Hocam daha önce şoför koltuğuna bir kez bile oturmadım yani ailede çevremde arkadaşlarımda kimsede yoktu haliyle bizde öğrenemedik. 

Yarın diyorum araba kiralayayım arkadaş bana öğretsin bir gün boyunca sonrasıda kısmet artık umarım bi sıkıntı olmadan geçeriz.

Hocam araba kiralama sakın Allah muhafaza kaza felan yaparsın basın agrır sürücü kursunda direksiyon dersi veriyolar zaten Hem sınavda kullanacagın arabayı tanırsın 

o arabalar zaten kaskolu oluyor hocam.

Metalurjist.
Toplam Hit: 2858 Toplam Mesaj: 14