Diş Agrısı Yardım Edin
-
kardeş dişin şişmemiş ise git doktora kanal tedavisi yaptır agrılardan kurtul. başka çaresi yok.. ağrı kesiciler de aynı bokun farklı sıçılmış turevleridir. ne aslırsan al aynı yanii...
-
aynen kanal tedavi yaptırdım ben çok memnun oldum geçici çözüm olarak fısfıslar var ağrı kesen
-
hacı dişinde iltahap vardır doktor buyuk ihtimalle amoklavin vermiştir sakın ha sakın başka bir ilaçla karıştırma göte gelme...
-
sirkeyi hafiften ısıt sonra gargara yap agrını alır
-
şişme var mı?
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------
deeppurple33 bunu yazdı:
Karanfil yağı 1 e bir çözüm.Aktarlardan 3 4 tl ye alabilirsin.ağrı kesicilere gerek yok.pamuğa damlat biraz dişin üstüne koy.2 3 dakikaya uyuşturur orayı ağrı hissetmezsin.En etkili yollardandır.
-----------------------------karanfil yağını ben test etmiştim işe yarıyor , çürük varsa birebir .. ( not:diline değerse berbat bi tadı var). bahsi geçen ağrı kesiciler fayda etmediyse eczaneden maxaljin satın al.
maxaljin kafamı güzel yapıo kendimi aptal gibi hissediorum onu içince bildigin kafa oluorum ben tek almıorum 2 tane alıorum suanda agrı yok ama arada bi girio cok fena acı cekiorum beyler anlatamam ya off amk doktora cek diorum antibiyotik bitince röntgen falan cekeris duruma göre hareket ederis dio amk ben o zamana kadar ölürüm diorum cek kenardan köşeden 5 volt şuna düzelsin diorum anltamıo geri zekalı :| off ya Allah düşman başına vermesin karanfili deneyecm ama beyler:W -
aref bunu yazdı:
Arveles diş ağrısı için birebirdir .
-----------------------------kesinlikle çok faydasını gördüm Allah bulandan razı olsun :) Biraz uyku yaptı bende iyi oluyodu ama agrı gecince uyuyodum .
-
Biocyte bunu yazdı:
-----------------------------aref bunu yazdı:
Arveles diş ağrısı için birebirdir .
-----------------------------kesinlikle çok faydasını gördüm Allah bulandan razı olsun :) Biraz uyku yaptı bende iyi oluyodu ama agrı gecince uyuyodum .
-----------------------------bende agrı oldugundan uyuyamıorum amk kafayı yeyecm uykusuz işe gidiorum işe gidiorum bu gun tam makinayı tamir ederken müşteriye gider yaptım dişimin agrısına yaslı baslı adam ayıp oluo millete keş sanıolar saten amk .
-
Bu doktor ne diyo ya :D Dişinol muydu neydi onun gibi bir ilaç bul sür dişine.
not:Dişinol bildiğim kadarıyla üretilmiyor ama onun gibi bişeyler mutlaka vardır eczaneye sorabilirsin
-
Arveles denemeden once majezik cart curt kullandım para etmediydi ama arveles harbiden cok saglam 3 saat garanti kesiyo agrıyı.
Kısacası Arveles varsa ağrı yok :)