Diş Beyazlatıcı Ürünler Hakkında
-
colgate fresh white tavsiyemdir!!!
-
Denivit tavsiyemdir.
-
kalibre bunu yazdıeğer kemik rengin beyaz değilse ne yapsan boş beyaz olmaz dis. Sana tavsiyem benim kendi yöntemim signal white now al 1 hafta boyunca günde 3 5 kere fırçala Canın sıkıldıkça üzerindeki tartar yumsayinca git dişçiye temizlet devamlı fırçalamaya devam edersen 1 Ay'a orjinal rengini alırsın
galiba en mantıklısı bu.
-
fazla medet ummayın beyazlatıcıdan bazı insanlarınki sarıdır geçen bir teröristin resmi vardı haber sitesinde dişleri bembeyazdı amq zencilerinde öyle oluyor kaliteli macun kullanın :D kafaya takmayın fazlasını paranız varsa söktürün impant yaptırın amq
Çok yöntem istiyorsanız alın bunu kullanın birkez denemiştim :D
Medikal şampuanlar var onunla gargara yaptım birkez :D çok fena birşey :D 2 gün yediğimin tadını alamadım denemeyin sakın :D
Peroksit tarafından 14/Kas/12 18:55 tarihinde düzenlenmiştir -
kendim kullandıgım bi karışımı tavsiye ederim.düzenli kullanmaya basladıktan 4-5 ay sonra inanılmaz bi beyazlık oluyo dişlerinde herkesin ilgisii çekiyor ve diş etlerinide besliyor.
adaçayı,karbonat,tarçın
adaçayı yapraklarını sobanın üstünde güzelce kurut ve kuruttan sonra iyice ufala.sonra tarçın ve karbonatla karıstır.
kullanışı basit.normal diş macunuyla dişlerini fırçala.agzını çalkala.sonra ıslak diş fırçasıyla karımıa bandır.ve diş macunu varmış gibi dişlerini fırçala.
-
Herkesin bir fikri vardır mutlaka ama bence daha önce bir kardeşin dediği gibi misvak tavsiye ediyorum. Diyorsanki bu misvak kullanmak benim yaşam tarzıma uygun değil. Şöyle bir yol yapabilirsin Hac malzemeleri satan dükkanlarda Misvaklı Diş macunları bulabilirsin. Tavsiye ederim.
-
KArbonat ve limon...
Bir diğeri son 3-4 aydır Parodontax kullanıyorum ve tavsiye ederim. Geçen gittiğim diş doktoru da doğru yolda olduğumu belirtti(Reklamlar) :)
-
diş beyazlatma değilde bu sigara lekelerinden nasıl kurtulacağız alt dişlere yerleşti çıkmıyorlar
-
Beyaz dişlerimin misfak uzatmıştı ömrünü
-
Poet bunu yazdı
Beyaz dişlerimin misfak uzatmıştı ömrünü
Kroki says.
Misvak kullanıyorum ben, şiddetin doruklarında tavsiyemdir.