Diş Dolgusundaki Çürük
-
aynı duruma benzer bişey bendede oldu ilk ayda bi ağrıyodu sonra zamanla arttı hergün ağrımaya başladı ben yinede bişey olmaz diyodum üşeniyodum doktora gitmeye en sonki ağrı fenaydı apse yapmış ağzımı kapatamıyodum gittim 180 tl bayıldım kanal tedavisi yaptı taş gibi oldu şimdi :D korkutmak gibi olmasın ama ilk gittiğinde iğne vuruyo kanal tedavisi için ilk sefer bişey hissetmiyosun ama diğer gittiklerinde sinirleri kontrol edebilmek için iğne yapmıyo bi ilaç var onu sürüyo havayla dişin köklerine kadar sokturuyo o sırada hissettiğin acı tarif edilemez derecede güzel bi duygu böyle beynin garipleşiyo falan ama süper :D neyse git sen doktora gün geçtikçe daha beter oluyo çünki bide sorarsa çekiyim mi kanal tedavisimi yapiyim diye sakın çektirme
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
la benim dişinde sağı solu hiçbrşeyi yok sanırım kök kaldı sadcee orda siyahlıgı görüyom bir kaç milim diş kaldı orda.. onu nasıl alırlar ? suan dişinol sürmeyi düşünüyom oraya..sızlıyor sadece... ayrıca dolgusu kırık 2 tane dişim var onlarda sorun olur dimi... la korkuyorum oraya oturmaya...o dolguu dişlerden birinin içine sinir öldürücü koymuşlardı...
-----------------------------kök bende de vardı. Emdikçe ya kan geliyordu ya da iltihap ama ne hikmettirki 2 sene ben o kök çürükle yaşadım çok soğuk sıcak bişi yemedikçe gayet mutluyduk taa ki başka bir dişte çürük oluşana kadar. Bu yeni çürükte gözle zor seçilecek kadar küçük bir yeri çürütmüş ama nasıl ağrıtıyordu. Mecburen dişçiye gittikten sonra o dişe dolgu çürük kökü de aldı. İğneyle uyuşturdukları için öyle zor olmadı sadece şu tükürüğü almak için araç sorun çıkardı 5 6 kere kusma noktasına geldim :| çürük kök olan yer şu an boş hatta ilginç bir şekilde ıslık çalabiliyorum :D
-
hay mk yaa :|
işin ibneliği benim gittiğim doktor komşumuzdu. güvendik gittik ona. sonradan öğrendikki herif kaçak doktormuş diploması filan yokmuş :| okulu son sınıfta bırakmış filan.
dişime mavi bi ışık tutmuştu. mikropları öldürüyom ayağına.
üstteki azı dişim :|
hiç kimseden korkmadım dişçiden korktuğum kadar :|
-
üniversitenin diş kliniği varsa oraya git hiç uğraşma adam akıllı yaptırt kurtul. kanal tedavisi falan yaparlar sanırım biraz canın yanar 2 defa uyuşturucu iğne yaptırt hiç bişey olmaz iyice uyuşunca hissetmezsin hiçbirşey gerisini onlar halleder