Diş Fırçası Ve Dolgu Tarihe Karışıyor!
-
Karışmaz hocam merak etme. o sadece yeni başlayan çürüklerde işe yaradığına inanılan bişey yani daha işe yarıyor demek için bile erken. ama yarasa bile bunun genetiği var kalıtsallığı var.
-
PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------
İyi artık dişcilerden kazık yemeyiz. :|
-----------------------------(diş hekiminin yanında sekreterim)
höytt ne zaman kazıkladık milleti ? :Dtdb den fiyat cetveli geliyo diş çekmek 60-70 lira biz kaça çekiyoz 30 lira :D
arkabaya indirimli, 20 lira filan yapıyo muammer abi, sizde gelin mürid indirimimiz mevcuttur :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------PriesTBT bunu yazdı:
İyi artık dişcilerden kazık yemeyiz. :|
-----------------------------(diş hekiminin yanında sekreterim)
höytt ne zaman kazıkladık milleti ? :Dtdb den fiyat cetveli geliyo diş çekmek 60-70 lira biz kaça çekiyoz 30 lira :D
arkabaya indirimli, 20 lira filan yapıyo muammer abi, sizde gelin mürid indirimimiz mevcuttur :D
-----------------------------Genelleme yapmak yanlış olur tabi. Ama gittiğim her 2 dişciden 1inden kazık yedim :| Adamlar bir dolgu yapıyor 1 ay sonra düşüyor nasıl iş anlamadım. :| (Msnden adres ver bana :E
-
ortam özgür yaaa atın bol keseden.. peki dunyada maden ocağı işçiliğinden sonra yapılması en zor ve en stressli mesleğin diş hekimliği oldugunu biliyomsunuz.. bizim götümüz catlıyoo basit bi iş yapıncaya kadar.. dişinin anasını ağlat, ondan sonra " bana dolgu yaptı bir ay sonra düştü" ee düşer tabiii... sen o gune kadar nerdeydin dişin curuyene kadar.. ayrıca o spreymidir ne nanedir bi sürülsün bakalım piyasaya gercek mi değilmi goreceeeez...hakkaten boyle bir sey var olsa biileebizim millet ihmalkarlıktan onu bile alıp kullanmaz.. yine muhtac olacaksınız bize.. sanki dişlerle ilgili tek problem cürükmü zannediyosunuz.. en basiti cürük varsın o da olmasın...
şu sözü hep cok sevmişimdir: "NE YERSEN YE ASİT YAPAR AGZINDA"
yemek yemek var oldugu surece biz de varız bunu aklınızdan cıkarmayınn... sonra gece agrı oldugunda da yalvarıyoo millet ne olur gelip bir bakın diyee.. ondan sonra da arkadan atıyooo cok paramı aldı da falan da filan da.. agrıdan kurtulunca laf cok tabii konusacak.. ama az once agrırken nerdeyse ver desen verecek.. neyse bu kadar savunma yeter cok abartmıyayımm..
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------bencede aynısı geçerli gözlerimle şahit olduğum bir olay var.
istanbulda adam bir motor yağı üretiyor sürtünmeyi sıfıra indiriyor bu yağ ama bunun patentinide bilmem ne şeyinide alamıyor çünkü arabaların önrü o zaman sınırsız olacak ve benzin kullanımıçok feci derecede azalacak mal piyasaya çıkmadı adamda kaldı öyle bu işler böyle ölümsüz birşeye asla izin vermezler.
-----------------------------sürtünme sıfıra inmez :|
-----------------------------hoca olduki izin vermediler işte
yoksa o denilen şey çoktan piyasadaydı adam yapmış işte bende inanmadım halada inanmıyorum sıfıra indiğine ama kendim duydum sıfıra inmese bile yakındır yani heralde öyle olması lazım :/
-
yeni dişmi çıkarıcakmış,yavaş çıkarsınlar:D
-
Antikky bunu yazdı:
yeni dişmi çıkarıcakmış,yavaş çıkarsınlar:D
-----------------------------nedn olmasın doğduunda da çıkarmadın mı diş :D hala aynı kapasiteye sahibzdr belki xD
-
üniversite icin eczacılık zaten sakata girdi herkese eczahane acma hakkı verebilirler discilikte sakata giriyo bi doktorluk kaldı:((
-
evet arkdaşın komplo trorisi antıklı geldi böyle birşey olmazsı ne demek olur düşünsenize diş doktorlaarının sonu gibi olur yüzde 90 nı artık işş göremez :)
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------bundan yıllar yıllar önceydi bi fıs fıs icat ettiler bi kere sıkıyon sonra ölene kadar.dişin çürümüyo.ama noldu piyasaya sürülmedi.
neden?üstü örtüldü çünkü.piyasaya sürülse milyonlarca diş doktoru, binlerce dişmacunu fırçası firması işsiz kalcaktı.
bnce dişçi örgütleri ve liboş diş macunu üreticileri adama parayı vrdiler kapattılar olayı.buda öyle olur.
bu tarz şeyler liboş dünyamızda hep olur.enerji sktöründen al.bilgisayar tknolojisi.bütün sektörler. hatta şuan IBM in bilmem kaçyılında çıkacak ürünü hazırmış diye duydum.önce 128 mb sonra eskisin 1,5 yıl sonra 256 mb, sonra oda eskisin daha ileri daha ileri.dünya senin .......... aslında şimdi 21684681651618181 terrabayt pcler 500 dolar olabilirdi.ama cam kırılmalı ki yenisini alsın millet
alın size komplo teorisi
teori değil dünyaca bilinen bi gerçek bu..