folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Diş Hekimini Nereye Şikayet Edebilirim.

Diş Hekimini Nereye Şikayet Edebilirim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Merhaba,

Çalıştığı kuruma şikayet ettim ama sonuç ne gelir bilinmez. Adam yeni mezun. İkna ettik şöyle iyi böyle iyiyim diye. Dişi çekerken damağımı yaraladı. Sağlam dişime aletle öyle bir vurdu ki sızlıyor dişim muhtemelen o dişte gidecek. Ayrıca kökün birini çekmiş içerde unutmuş saatlerce dişim kanadı. Acile gidince film çektiler orada belli oldu kökü çıkarmadığı. Dünya kadar da para vermiştim. Tedaviyi kestim bu kuruma ve hekime karşı haklarım nelerdir yol gösterebilir misiniz? Şuan elimde acilde çekilen film var kökü çıkardığı halde içinden almadığı görüntü ayrıca diş iltihaplıymış. Bilgili arkadaşlardab yorum rica ederim.

Teşekkürler.

hocam öncelikle geçmiş olsun. okuldayken yeterince pratik yapıyorlar ama 30 yıllık hekim tecrübesi de beklememek lazım. bazen eli ayaklarına dolanabiliyor. Damağı yaralamaktan kastın ne? Bir de sağlam dişe aletle vurdu diye o diş çekilmez. öyle olsa boksörlerin ağzında diş kalmaz. sızlaması doğaldır ancak diş üzerinde kırık vs. herhangi bir şey varsa o zaman iş değişir. hangi dişin çekildi? kimisinin tek kökü var kimisinin iki kimisinin de 3 kökü var. Sonra kırığın ebatı ne kadar? çoğu zaman  içinde kalan kırık parça küçükse ellenmez vücut kendi atar o kökü. almaya kalktığın zaman daha büyük sonuçlar doğurabiliyor. Seni anlıyorum canın yandığı için canlarını yakmak da istiyorsun ama bunlardan herhangi bir sonuç çıkmayabilir. dişin çekilmeden önce sana antibiyotik kullandırması gerekiyor zaten. ama onu da yoruma açık hale getirebilir. iltihaplı dişin çekiminden dolayı ağrın olacaktır. uzunca bir süre çekersin. bunun ağrısını diğer vurduğu dişin ağrısı da zannedebilirsin. çenedeki sinir sistemi biraz değişik. geçmiş olsun tekrardan

Selam,

Yazdıklarınızı samimi bulmadığımı belirtip detaylı cevap vermeye çalışayım. 

İnsanı yaralamadan kök çekmek için 30 yıl tecrübe mi gerekiyor?

28 Numaralı diş çekildi ancak 27 numaralı dişe davye ile vurduğu için sallanıyor.

İçeride kök bırakmış denemez. Kökü çıkarıyor yerinden ancak tutup dışarı atmıyor o kadar geniş alanda çalışınca çektiği kökü kanın içinde kaybetti sanırım.

Şu noktayı atlıyorsun. Ben kan durmuyor diye acile gitmesem yatıp uyusam nasılsa geçer diye. O kan sokuk boruma dolup uykumda ölsem ne olurdu? Hiç bu konuya değinmemişsiniz. 

Her insan hata yapabilir o kökü orada unutabilirsin. Ama iltihaplı dişi çekmek, sağlam dişe vurmak davyeyi damağa çarpıp kanatmak profesyonellikten çok çok uzak hareketler. 

Sonuç:

Hastanenin müdürü beni ofisine davet etti hekimi değiştirdi tesadi planı hakkında görüşeceğiz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Kan soluk boruna kaçıp uykunda ölmek mi. Usta sen çok film izliyorsun ya. Bu olay inanılmaz nadir görülür. Kanın bir damlası yada herhangi bir sıvının 1 damlası bile soluk boruna gittiği anda öksürürsün. Buna da otorefleks derler. Fantezi aramayın kardeşim he diğer dişine vurmuştur zarar vermiştir haklısındır ona bişey demem.

http://yanduvar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Iruretta bunu yazdı

Kan soluk boruna kaçıp uykunda ölmek mi. Usta sen çok film izliyorsun ya. Bu olay inanılmaz nadir görülür. Kanın bir damlası yada herhangi bir sıvının 1 damlası bile soluk boruna gittiği anda öksürürsün. Buna da otorefleks derler. Fantezi aramayın kardeşim he diğer dişine vurmuştur zarar vermiştir haklısındır ona bişey demem.

Merhaba,

Esas konu nefes borusuna dolması değil. Kanın durmaması kanı yutmak bunlar olması gereken şeyler değil. Matematik hocam bu şekilde hayatını kaybettiği için aklımda kalan bir neden sadece.

Firmanın sahibi bir hata olduğunu kabul ediyor.

Teşekkürler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

//çift kayıt.

Double kill

Ultra kill

Mega kiiiil.

Cs ciler anladı.

zeybekustasi tarafından 31/Ara/17 11:44 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

//çift kayıt.

Double kill

Ultra kill

Mega kiiiil.

Cs ciler anladı.

hocam biraz daha açarmısın 

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

İşletmenin yöneticisiyle görüşmeye gidiyorum.

Çıkışta son durumu bildireceğim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Sonuç: Aynı kurumda hekim değişikliği yapıldı.

Doktor özür diledi ama hatalı işlem olduğunu kabul etmedi. Cerrah ise tedavi öncesi antibiyotik kullanılmalıydı diye feedback de bulundu. Görüntü aşağıda.

Soldaki ilk parça dişin üzerinde unutulan alınmayan kök.

Kırmızı ile işaretli yer ise iltihap bölgesi.

Eğer itiraz etmesem iltihaplı diş dahil çekilecekti. Doktor çektikten sonra tedavi uygulayacağını söyledi. Oysa çekmeden önce uygulanması gerektiğini söyleyenlerde var.

Burada hekim varsa yorumlarını rica ederim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu zeybek ustası agır hasta :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

Asabımı bozma benim. Pm den numaramı verdim batan neyse ara çıkaralım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    do_som bunu yazdı

Asabımı bozma benim. Pm den numaramı verdim batan neyse ara çıkaralım.

seni burda bozmak istemedim pm den verdigin cevaba insanca yaklasım yaptım sana

verdigin cevaba bak 

agır hasta dedigim konuyu onaylıyorsun haberin yok amk 

Toplam Hit: 5111 Toplam Mesaj: 34
hekim şikayey