Diş Macunu Boğazlarımı Ve Ciğeri Yakıyor
-
Benim mideyi çok etkiliyor. Yatmadan önce fırçalamıyorum içimi yakıyor :)
-
pasta denen tozları kullanmayın beyler dişin üzerindeki tabkayı incelitp alttaki tabakayı dışarı çıkardıı içni beyaz görünür onlar.
ben signal white now kullanıyorum üzerinede listerine cool mint ile gargara yapıyorum gayet memnunum. ağız kurululundan şikayetçi olanlar fırçalamadan sonra bir bardak su için
-
4Senarist bunu yazdı
S.a beyler derdim şu ipana, colgate gibi beyaz dişmacunlarının acısı zaten ufaklığımdan beri sırf bunlar yüzünden dişimi fırçalayamaz olmuştum ağzımı yakıyor diye her neyse şimdi asıl sorunuma geliyim gece yatarken dişimi fırçalıyorum ve daha öncede böyle şeyler olduğu için iyice duruluyorum. Uzun süre sıgara kullanmışlığım var boğazlar ve ciğerler tahrip içinde birazda reflü var. Gece bi yatıyorum yanıyo resmen ciğerlermi boğazmı yada tam arasımı neresiyse. Bal falan içiyorum üstüne temizlesin diye ne yapcam şaştım balın şekeri yine dişi çürütüyor sabaha kadar fırçaladığım boşa gidiyor.
zehir..
tum dis macunlari en kaliteli markalar dahil benzen iceriyor, bu organik bilesigin icindekiler kanseri tetikler , aids/hivi azdirir , bagisiklik sistemi icin savasan kan hucrelerini azaltir vs.. (triclosan antibakteriyel kimyasali ve toksin basi sodium flouride deginmiyorum bile)
hele bi de yutanlar var direkt zehirleri kanlarina karistiriyorlar. (agiz sabunlamak dahil buna) cope at gitsin dis macunu hic kullanma daha iyi
sadece bos firca yeterli disleri temizlemek icin. antibakriyel temizlik icin kabartma tozu ve deniz tuzu ile kendi dis tozunu yapabilirsin. bas koydum ben bu yola diyorsan da cay agaci, nane, tarcin ve kizilcik karistirip dislerini fircaliyorsun
illaki zehirlenecem diyorsan glycerin dis macunu kullanarak aza indir
hojucuk tarafından 20/Eki/13 07:58 tarihinde düzenlenmiştir -
aynen paradontax kullanıyorum bende tadıı berbat hatta cok uzun sure fırcalayamıyorsun kusucak gıbı oluyorsun fakat mukemmell oteseı gercekten :)
-
hojucuk bunu yazdı4Senarist bunu yazdı
S.a beyler derdim şu ipana, colgate gibi beyaz dişmacunlarının acısı zaten ufaklığımdan beri sırf bunlar yüzünden dişimi fırçalayamaz olmuştum ağzımı yakıyor diye her neyse şimdi asıl sorunuma geliyim gece yatarken dişimi fırçalıyorum ve daha öncede böyle şeyler olduğu için iyice duruluyorum. Uzun süre sıgara kullanmışlığım var boğazlar ve ciğerler tahrip içinde birazda reflü var. Gece bi yatıyorum yanıyo resmen ciğerlermi boğazmı yada tam arasımı neresiyse. Bal falan içiyorum üstüne temizlesin diye ne yapcam şaştım balın şekeri yine dişi çürütüyor sabaha kadar fırçaladığım boşa gidiyor.
zehir..
tum dis macunlari en kaliteli markalar dahil benzen iceriyor, bu organik bilesigin icindekiler kanseri tetikler , aids/hivi azdirir , bagisiklik sistemi icin savasan kan hucrelerini azaltir vs.. (triclosan antibakteriyel kimyasali ve toksin basi sodium flouride deginmiyorum bile)
hele bi de yutanlar var direkt zehirleri kanlarina karistiriyorlar. (agiz sabunlamak dahil buna) cope at gitsin dis macunu hic kullanma daha iyi
sadece bos firca yeterli disleri temizlemek icin. antibakriyel temizlik icin kabartma tozu ve deniz tuzu ile kendi dis tozunu yapabilirsin. bas koydum ben bu yola diyorsan da cay agaci, nane, tarcin ve kizilcik karistirip dislerini fircaliyorsun
illaki zehirlenecem diyorsan glycerin dis macunu kullanarak aza indir
paradontax'ında böyle yan bişeyi varmı acaba eğer öyleyse düz misfakla yapacam
-
parodontax olupta nolacak sadece bir baska dis macunu.. en iyisi dogal temizlik yontemleri
-
-
sensodin çok bazik tüm ağızı kavuruyor doğru şimdi colgate kullanıryorm şeker gibi yumuşacık, asitli içeçekleri bıraktığımdan beri çürüme durdu, ki ağzımda 16 dolgu var.
-
İlk mesajda daşşağını bi güzel geçti, sonrasında..... Daha yeni olmasam yardım edebilirdim.

Dentist tarafından 20/Eki/13 14:08 tarihinde düzenlenmiştir