folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diş Macunu Boğazlarımı Ve Ciğeri Yakıyor

Diş Macunu Boğazlarımı Ve Ciğeri Yakıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim mideyi çok etkiliyor. Yatmadan önce fırçalamıyorum içimi yakıyor :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

pasta denen tozları kullanmayın beyler dişin üzerindeki tabkayı incelitp alttaki tabakayı dışarı çıkardıı içni beyaz görünür onlar.

ben signal white now kullanıyorum üzerinede listerine cool mint ile gargara yapıyorum gayet memnunum. ağız kurululundan şikayetçi olanlar fırçalamadan sonra bir bardak su için

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    4Senarist bunu yazdı

S.a beyler derdim şu ipana, colgate gibi beyaz dişmacunlarının acısı zaten ufaklığımdan beri sırf bunlar yüzünden dişimi fırçalayamaz olmuştum ağzımı yakıyor diye her neyse şimdi asıl sorunuma geliyim gece yatarken dişimi fırçalıyorum ve daha öncede böyle şeyler olduğu için iyice duruluyorum. Uzun süre sıgara kullanmışlığım var boğazlar ve ciğerler tahrip içinde birazda reflü var. Gece bi yatıyorum yanıyo resmen ciğerlermi boğazmı yada tam arasımı neresiyse. Bal falan içiyorum üstüne temizlesin diye ne yapcam şaştım balın şekeri yine dişi çürütüyor sabaha kadar fırçaladığım boşa gidiyor.

zehir..

tum dis macunlari en kaliteli markalar dahil benzen iceriyor, bu organik bilesigin icindekiler kanseri tetikler , aids/hivi azdirir , bagisiklik sistemi icin savasan kan hucrelerini azaltir vs.. (triclosan antibakteriyel kimyasali ve toksin basi sodium flouride deginmiyorum bile) 

hele bi de yutanlar var direkt zehirleri kanlarina karistiriyorlar. (agiz sabunlamak dahil buna) cope at gitsin dis macunu hic kullanma daha iyi

sadece bos firca yeterli disleri temizlemek icin. antibakriyel temizlik icin kabartma tozu ve deniz tuzu ile kendi dis tozunu yapabilirsin. bas koydum ben bu yola diyorsan da cay agaci, nane, tarcin ve kizilcik karistirip dislerini fircaliyorsun

illaki zehirlenecem diyorsan glycerin dis macunu kullanarak aza indir

hojucuk tarafından 20/Eki/13 07:58 tarihinde düzenlenmiştir

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

aynen paradontax kullanıyorum bende tadıı berbat hatta cok uzun sure fırcalayamıyorsun kusucak gıbı oluyorsun fakat mukemmell oteseı gercekten :)

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı
    4Senarist bunu yazdı

S.a beyler derdim şu ipana, colgate gibi beyaz dişmacunlarının acısı zaten ufaklığımdan beri sırf bunlar yüzünden dişimi fırçalayamaz olmuştum ağzımı yakıyor diye her neyse şimdi asıl sorunuma geliyim gece yatarken dişimi fırçalıyorum ve daha öncede böyle şeyler olduğu için iyice duruluyorum. Uzun süre sıgara kullanmışlığım var boğazlar ve ciğerler tahrip içinde birazda reflü var. Gece bi yatıyorum yanıyo resmen ciğerlermi boğazmı yada tam arasımı neresiyse. Bal falan içiyorum üstüne temizlesin diye ne yapcam şaştım balın şekeri yine dişi çürütüyor sabaha kadar fırçaladığım boşa gidiyor.

zehir..

tum dis macunlari en kaliteli markalar dahil benzen iceriyor, bu organik bilesigin icindekiler kanseri tetikler , aids/hivi azdirir , bagisiklik sistemi icin savasan kan hucrelerini azaltir vs.. (triclosan antibakteriyel kimyasali ve toksin basi sodium flouride deginmiyorum bile) 

hele bi de yutanlar var direkt zehirleri kanlarina karistiriyorlar. (agiz sabunlamak dahil buna) cope at gitsin dis macunu hic kullanma daha iyi

sadece bos firca yeterli disleri temizlemek icin. antibakriyel temizlik icin kabartma tozu ve deniz tuzu ile kendi dis tozunu yapabilirsin. bas koydum ben bu yola diyorsan da cay agaci, nane, tarcin ve kizilcik karistirip dislerini fircaliyorsun

illaki zehirlenecem diyorsan glycerin dis macunu kullanarak aza indir

paradontax'ında böyle yan bişeyi varmı acaba eğer öyleyse düz misfakla yapacam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

parodontax olupta nolacak sadece bir baska dis macunu.. en iyisi dogal temizlik yontemleri

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

sensitive pro-relief diş macunu

torf tarafından 20/Eki/13 12:06 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

sensodin çok bazik tüm ağızı kavuruyor doğru şimdi colgate kullanıryorm şeker gibi yumuşacık, asitli içeçekleri bıraktığımdan beri çürüme durdu, ki ağzımda 16 dolgu var.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

İlk mesajda daşşağını bi güzel geçti, sonrasında..... Daha yeni olmasam yardım edebilirdim.

Dentist tarafından 20/Eki/13 14:08 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2171 Toplam Mesaj: 20