Diş Temizliği(Diş İpi Alternatifi Arıyorum)
-
günde en az 3 en çok 5 kez fırçalarım yine de azı dişlerinin arasına giren gıdalar yüzünden çürük çıktı dişimde.ben tartar sanıyordum çürükmüş meğer.Diş hekimi bile dedi arkadaki azı dişlerini diş ipiyle temizleyen yok denecek kadar az diye.ben bile yapmıyorum diyor.Biraz da genetik işi bu işler.Kimisi var hiç frçalamaz ama hiç çürüğü yok
-
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/29801869.asp
Diş beyazlatmak için İngiltere'de bir marketten ürün satın alan genç adam neredeyse canından oluyordu. 22 yaşındaki gencin çenesinin altında boşluk açıldı
-
Kreyzi bunu yazdıcemnet bunu yazdı
konu takip.
Bende günde 1 kez fırçalarım sigara içmem ama çay ve kahveler 7-8 ayda bir diş taşı temizlemeye itiyor beni. Diş ipini banada tavsiye etti doktor ilk gün gidip aldım ama çok kullanışsız ve ilkel geldiğinden paketini bile açmadım :)
şunu kullan macun olarak hocam. bende günde 1 kez fırçalarım sigara çay filan epey tüketirim epey beyaz tutuyor dişleri.
bu diş macunlarının tüpünün arka alt kısmında siyah,lacivert, yeşil gibi renkler var.. abi siyah olan tamamen kimyasal lacivert kimyasal ve tıbbi yeşil olan organik falanmış.. bu anlamda en cazip olanı colgate misvak..
-
konu takip.
Bende günde 1 kez fırçalarım sigara içmem ama çay ve kahveler 7-8 ayda bir diş taşı temizlemeye itiyor beni. Diş ipini banada tavsiye etti doktor ilk gün gidip aldım ama çok kullanışsız ve ilkel geldiğinden paketini bile açmadım :)
şunu kullan macun olarak hocam. bende günde 1 kez fırçalarım sigara çay filan epey tüketirim epey beyaz tutuyor dişleri.
çizik bakalım....
-
Austen bunu yazdıd3lete bunu yazdı...
Günde 3 defa fırçalamayla 8 dolgu yapılıyorsa fırçalama tekniğinde yanlış vardır diye düşünüyorum.
...hocam, arkadaş diş ipi kullanımının önemine dikkat çekmek istemiş. ben de düzenli dişimi fırçalarım ama dolgu yapılan tüm dişler yandan(diş aralarından) çürüme. bir türlü alışamadım diş ipine ama gerekliliğini tartışmaya gerek yok. çünkü diş fırçası diş aralarına hiçbir şey yapamıyor.
-
dikkatli olmak lazimmis.
http://www.ensonhaber.com/dis-temizleme-kiti-kullanan-gencin-cenesinin-alti-delindi-2015-08-14.html
-
konu takip.
bunu kullanıyorum hocam fenada değil. Senin önerdiğin mi daha iyi bu mu bilgin var mı?