folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diş Temizliği(Diş İpi Alternatifi Arıyorum)

Diş Temizliği(Diş İpi Alternatifi Arıyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

günde en az 3 en çok 5 kez fırçalarım yine de azı dişlerinin arasına giren gıdalar yüzünden çürük çıktı dişimde.ben tartar sanıyordum çürükmüş meğer.Diş hekimi bile dedi arkadaki azı dişlerini diş ipiyle temizleyen yok denecek kadar az diye.ben bile yapmıyorum diyor.Biraz da genetik işi bu işler.Kimisi var hiç frçalamaz ama hiç çürüğü yok

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/29801869.asp 

Diş beyazlatmak için İngiltere'de bir marketten ürün satın alan genç adam neredeyse canından oluyordu. 22 yaşındaki gencin çenesinin altında boşluk açıldı

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı

konu takip.

Bende günde 1 kez fırçalarım sigara içmem ama çay ve kahveler 7-8 ayda bir diş taşı temizlemeye itiyor beni. Diş ipini banada tavsiye etti doktor ilk gün gidip aldım ama çok kullanışsız ve ilkel geldiğinden paketini bile açmadım :)

şunu kullan macun olarak hocam. bende günde 1 kez fırçalarım sigara çay filan epey tüketirim epey beyaz tutuyor dişleri.

bu diş macunlarının tüpünün arka alt kısmında siyah,lacivert, yeşil gibi renkler var.. abi siyah olan tamamen kimyasal lacivert kimyasal ve tıbbi yeşil olan organik falanmış.. bu anlamda en cazip olanı colgate misvak.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı

konu takip.

Bende günde 1 kez fırçalarım sigara içmem ama çay ve kahveler 7-8 ayda bir diş taşı temizlemeye itiyor beni. Diş ipini banada tavsiye etti doktor ilk gün gidip aldım ama çok kullanışsız ve ilkel geldiğinden paketini bile açmadım :)

şunu kullan macun olarak hocam. bende günde 1 kez fırçalarım sigara çay filan epey tüketirim epey beyaz tutuyor dişleri.

çizik bakalım....

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı
    d3lete bunu yazdı
    ...

Günde 3 defa fırçalamayla 8 dolgu yapılıyorsa fırçalama tekniğinde yanlış vardır diye düşünüyorum.

...

hocam, arkadaş diş ipi kullanımının önemine dikkat çekmek istemiş. ben de düzenli dişimi fırçalarım ama dolgu yapılan tüm dişler yandan(diş aralarından) çürüme. bir türlü alışamadım diş ipine ama gerekliliğini tartışmaya gerek yok. çünkü diş fırçası diş aralarına hiçbir şey yapamıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

dikkatli olmak lazimmis.

http://www.ensonhaber.com/dis-temizleme-kiti-kullanan-gencin-cenesinin-alti-delindi-2015-08-14.html

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı

konu takip.

bunu kullanıyorum hocam fenada değil. Senin önerdiğin mi daha iyi bu mu bilgin var mı?

Toplam Hit: 3273 Toplam Mesaj: 18
diş temizliği diş ipi alternatifleri