folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dışarıdan Görünen Ölüm

Dışarıdan Görünen Ölüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

allah herkeze ölümün hayırlısını versin.inşallah biz öldükten sonra gömecek yakınlarımız olur.

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

Ey İnsan Oğlu Görmezmsin çevrendekileri Okadarmı kapalı gözlerin Seni yaradandan Habersiz yaşamak Ve Sonunu düşünmemek Öylesi Bir hayatmı Bu Sınav Belli SOrular Verilmiş Cevaplar Verilmiş AMa Yinede Bile Bile yanlışlarla Doldurursun Sınav Kağıtlarını Amellerini ...

Alacakaranlık...

eskilerden kim kaldı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabbet_fedaisi
    muhabbet_fedaisi's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu konu için bir sözüm var" önemli olan uzun ömür değil hayırlı ömürdür"   yani yaşlanıp çoluk çocuğa eziyet vermektense kısa ama hayırlı bir yaş süreci daha makul gelir.

arkadaşlar bilmem neden dir anlamadım yönetimin bana gerezi tuttu herhalde açtığım konuları çöpe atıyor. anlamış değilim."Gayem zatı alinizi taciz etmek değil,efkarı umumiyede muhabbet kurmaktır"

ümit kesilirse hayat biter, ümitsizlik hayatı zehirler, keder hayat damarına vurulan bir neşterdir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek

harbiden cok guzel yazıymıs.sagol dostum ekledıgın ıcın buraya

Was here...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_COMMANDO
    the_COMMANDO's avatar
    Erkek
    Hypnotize bunu yazdı:

olmek istemiyorum ya :((

yok yaaa

Dalımızı Kıranın Ormanına DÖK BENZİNİ YAK HEPSİNİ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    Kardeş çok güzel bi yazı ama önemli sayılacak bir eksik var. İnsanlar kabre konduktan sonra kabrin içine mevtanın üstünü enine çaprazlama olacak şekilde tahtalarla kapatırlar ve kabrin içine toprak konurken dökülüp tahtalara çarpan toprak kütlelerinin oluşturduğu ses insanı bi acayip piskolojiye sokar ki insan o anda ölümü kendine çok  yakın hisseder ve bu  ahiret yolculuğuna hazırlıksız yakalanacağını anladığı için insanın içini bi ürperti kaplar!!!!!!!!

bilenle bilmeyen bir olur mu?
Toplam Hit: 4299 Toplam Mesaj: 17