Dışarıdan Görünen Ölüm
-
allah herkeze ölümün hayırlısını versin.inşallah biz öldükten sonra gömecek yakınlarımız olur.
-
Ey İnsan Oğlu Görmezmsin çevrendekileri Okadarmı kapalı gözlerin Seni yaradandan Habersiz yaşamak Ve Sonunu düşünmemek Öylesi Bir hayatmı Bu Sınav Belli SOrular Verilmiş Cevaplar Verilmiş AMa Yinede Bile Bile yanlışlarla Doldurursun Sınav Kağıtlarını Amellerini ...
Alacakaranlık...
-
arkadaşlar bu konu için bir sözüm var" önemli olan uzun ömür değil hayırlı ömürdür" yani yaşlanıp çoluk çocuğa eziyet vermektense kısa ama hayırlı bir yaş süreci daha makul gelir.
arkadaşlar bilmem neden dir anlamadım yönetimin bana gerezi tuttu herhalde açtığım konuları çöpe atıyor. anlamış değilim."Gayem zatı alinizi taciz etmek değil,efkarı umumiyede muhabbet kurmaktır"
-
harbiden cok guzel yazıymıs.sagol dostum ekledıgın ıcın buraya
-
Hypnotize bunu yazdı:
olmek istemiyorum ya :((
yok yaaa -
Kardeş çok güzel bi yazı ama önemli sayılacak bir eksik var. İnsanlar kabre konduktan sonra kabrin içine mevtanın üstünü enine çaprazlama olacak şekilde tahtalarla kapatırlar ve kabrin içine toprak konurken dökülüp tahtalara çarpan toprak kütlelerinin oluşturduğu ses insanı bi acayip piskolojiye sokar ki insan o anda ölümü kendine çok yakın hisseder ve bu ahiret yolculuğuna hazırlıksız yakalanacağını anladığı için insanın içini bi ürperti kaplar!!!!!!!!