Dişçi Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Ağzımda diş cebimde para yok zaaa xd 

Acil depresyona girmeden biri beni bi banlasın bikaç saatliğine de kendime geliim. asdfadsf

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    TxT bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı
    TxT bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

Anadolu yakasında maltepe merkez camisinin altındaki tıp merkezinde Erkin Çelikyurt adlı doktora gidiyorum ben. Sonuna kadar tavsiye edebilirim. İşçiliği iyidir. Dolguları şaheserdir :) Her sene kontrole giderim. İlgilidir. Muhabbeti iyidir. Fiyatlarıda uygundur.

implant için bunu ben değerlendirebilirim ailem pendikte o yuzden lokasyon uygun. teşekkürler hocam

implant bende yaptıracağım yakın zamanda hocam. Olmazsa birlikte gidip indirim yaptıralım :)

en azından bi fiyat alalım arge yapalım (:

@TxT implant yaptiracaksan yerin pendikdeyse sana direk bir yer vereyim oraya git daha ucuzunu bulacagini sanmıyorum 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    TxT bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı
    TxT bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

Anadolu yakasında maltepe merkez camisinin altındaki tıp merkezinde Erkin Çelikyurt adlı doktora gidiyorum ben. Sonuna kadar tavsiye edebilirim. İşçiliği iyidir. Dolguları şaheserdir :) Her sene kontrole giderim. İlgilidir. Muhabbeti iyidir. Fiyatlarıda uygundur.

implant için bunu ben değerlendirebilirim ailem pendikte o yuzden lokasyon uygun. teşekkürler hocam

implant bende yaptıracağım yakın zamanda hocam. Olmazsa birlikte gidip indirim yaptıralım :)

@TxT implant yaptiracaksan yerin pendikdeyse sana direk bir yer vereyim oraya git daha ucuzunu bulacagini sanmıyorum 

Hocam ben de implant yaptiricam ama sonuçta cerrahi bir operasyon olduhu icin en güvenilir en kaliteli en uygun yer arayisindayim tavsiyelere acigim. Bayrampasa da oturuyorum ama lokasyon farketmez dis için  karşıya da giderim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    TxT bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı
    TxT bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

ver ver . 

aklımda olsun . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    TxT bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı
    TxT bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

ver ver . 

aklımda olsun . 

Pendikde baydent dir giriste musteri alan arkadas samimi bir arkadasimdir implant ve diger islemler uygundur fiyat listeside vardi telde bir bakayim silmediysem 

Sifa dis in tam karsisinda

sunyy2003 tarafından 22/Nis/19 21:16 tarihinde düzenlenmiştir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 3859 Toplam Mesaj: 26
kron diş hekimi diş doktoru zirkonyum kaplama dişçi