Disco Kralı Buluşması
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------bende bizim uni deki grupla müritlerle gitsek mi diyodum
-----------------------------alalım hemen ısımlerı servise yazalım
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------bende bizim uni deki grupla müritlerle gitsek mi diyodum
-----------------------------alalım hemen ısımlerı servise yazalım
-----------------------------unideki grup dediğim, unide organize eden arkadaşlar var. etkinlik grubu yani
-
bu haftaya olcak bi organizasyon anlasılan ve gelmek cok isterimde kimseyı tanımıyoruz orda sap gibi kalmayalım ya beyler :d
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------adamlar program başı en az 50 lira verirken ben oraya gidecem bide üstüne para verecem sayemde reytingleri tavan yapacak bu hangi akla hizmet ? eger gitmem için para verirlerse gideriz
sabah programına alkışlamayamı gidion hoca oraya eylenmek içn gidion -
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------bu haftaya olcak bi organizasyon anlasılan ve gelmek cok isterimde kimseyı tanımıyoruz orda sap gibi kalmayalım ya beyler :d
-----------------------------organizasyon her hafta var ve birilerini tanımaya gerek yok oylekı ılk hafta bırbrnı tanımayanlar 4 program sonra sevgılı oluyolar :D
-
mehmetcan bunu yazdı:
disko kralı ne
-----------------------------oha
-
Baracuda bunu yazdı:
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------bu haftaya olcak bi organizasyon anlasılan ve gelmek cok isterimde kimseyı tanımıyoruz orda sap gibi kalmayalım ya beyler :d
-----------------------------organizasyon her hafta var ve birilerini tanımaya gerek yok oylekı ılk hafta bırbrnı tanımayanlar 4 program sonra sevgılı oluyolar :D
-----------------------------baba izdivaça değil disko kralına gidiyoruz :D:D
-
manhyak bunu yazdı:
EntelKoylu bunu yazdı:
adamlar program başı en az 50 lira verirken ben oraya gidecem bide üstüne para verecem sayemde reytingleri tavan yapacak bu hangi akla hizmet ? eger gitmem için para verirlerse gideriz
sabah programına alkışlamayamı gidion hoca oraya eylenmek içn gidion
hoca sabah programı olsun olmasın tüm programlar katılımcılarına para veriyor hepsinde egleniyorsun sonuçta gidipte eglenmeyenini görmedim. -
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------Baracuda bunu yazdı:
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------baba izdivaça değil disko kralına gidiyoruz :D:D
-----------------------------kingoizdivaç :D
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
EntelKoylu bunu yazdı:
adamlar program başı en az 50 lira verirken ben oraya gidecem bide üstüne para verecem sayemde reytingleri tavan yapacak bu hangi akla hizmet ? eger gitmem için para verirlerse gideriz
sabah programına alkışlamayamı gidion hoca oraya eylenmek içn gidion
hoca sabah programı olsun olmasın tüm programlar katılımcılarına para veriyor hepsinde egleniyorsun sonuçta gidipte eglenmeyenini görmedim.
-----------------------------hangi aklı başında adam kadın programlarında eglenir enlenmeyi i bırak oraya gider