folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Disco&Bar Açmak Sizce Nasıl Bir İş ?

Disco&Bar Açmak Sizce Nasıl Bir İş ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    barın içine doldur rusları bak bakalım iş yapmıyormu.?:D

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    arkadasların dedıgı gıbı eglence sektoru zor ama iyi iştir eglenerek para kazanırsın ama başagrısı coktur.Cevre genıs olması gerekıyor bide resmi işleri cok fazla.Çevren genişse rahatsındır rahat reklam yaparsın.İyide para var.Kaçak olarak içkide gelirse kıbrıstan tmmdır ztn.Hayırlısı olsun simdiden dilerim güzel ve temiz bir mekan olur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Tek başına açma ortak bir arkadaşınla açarsan daha iyi olur diye düşünyorum ...
    Tek başına biraz zor idare edersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek
    çok dikkatli olmalısın bi defa kan bulaştımı daha hayyır çıkmaz ordan daha geçen yıl burda 3 kişiyi bir aldı adam koca korumada kaçacak yer aradı :D kolay işdeğil gerçekten rakip olsada olmasada önemli değil biraz sağlam olacan mevkili tanıdıkalrın olacak korumalarda iyi olacak ayrıca üst taraması veya şu alış veriş yerlerindeki gibi bi metal dedöktörüde koycanki kapıya silah girmesin kadınların çantasında falan sokuyolar kan çıkıyo sonra :S iyice düşünülmesi lazım yani sonra it kopuk var bir iti başkasının masasındaki kadına sarktı ne olcak adam aldı masada bıçağı soktu al başına bela gibi daha çok olasılık var daha temiz bir iş olabilir yine turuzim olarak içkisi daha az olacak nezih biyer olacak adam birası kokteylini içecek eylenecek gidecek öbür türlü çekecek kafa 95 oktan bilip bilmeden hareketler falan içki oranlarını fazla yapma yani ve baktın adam yuvarlıyo çok verme daha gibi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
     İyi barmen iyi ortam iyi koruma ve korumalar kaçak içkidende biraz faydalandımı neden olmasın ama bu işlerde deneyimi olan birilerini bulman senin için daha ii olaçakdır.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aly2400
    aly2400's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------
    Benim de Bodrum'da tam barlar sokağının dibinde var bi yerim ama açamıyorum bu işlerin içinde çok mafya olayları var. Kolay değil birilerine rakip olmak. Ama sen ilk olcam demişsin yanlş okumadıysam uykuluym yarım okudum, olabilitesi var. Kolay gelsin.
    -----------------------------

aynen hacı benim bi yakınında vardı böyle bi yeri valla mafya koruyordu yoksa haraç maraç çok oluyomuş arkanın sağlam olması lazım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca haraç kesenş gelecek en az 6 güvenlikçi alman lazım sorhoşu ayyaşı orospusu

uğraşdur :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    Her işin zorluğu vardır, işletmeci olmak;özellikle bar vb. bir işletme sahibi olmak elbette güçlükleri ,konsept gereği müşteri ilişkilerinde zorluklar,titizlik , itina gerektirecektir ama çok eğlenceli olabileceğini yeterli çevreniz varsa kesinlikle girişimci olmanızı tavsiye ederim çok da eğlenceli olabilir..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    mafya olmak lazım..

NesTo | same shit diffirent asshole
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whybe
    Whybe's avatar
    Erkek
    Valla hocam bu gibi işletmenin küçüğü büyüğü yok .. adamlar kazanıcağın 3 kuruşa bile bakarlar.. çok fazla akbabayla uğraşırsın .. sen yeri ayarlayana kadar beklerler kurarsın düzenini yatırırsın paranı her şeyi tamamlarsın .. öyle bi bunaltırlar ki 5 te 1 fiyatına ya onlara satarsın ya da işletemezsin :S Dj i garsonu boadyguardı barmen i felan ses sistemi dizaynı derken o küçücük yer bile çok fena bi maliyete patlar sana :S ama ticaret cesaret ister hesabı denemeye de değer .. şevkini kırmayalım Bol Şans diliyorum...

üşeniyorum,öyleyse yarın..
Toplam Hit: 3602 Toplam Mesaj: 21