Discovery Channel İnanılmaz Kurtuluş İzleyen Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kaanabak bunu yazdı:
    -----------------------------

ray mears ın olan farklı sanırım bende rapidleri var ama farlı sanırım bu discoverininkinden...

LİNKLER EKLENDİ

kralsın :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:

Hacım 1 tane incir yaprağını bir cezvenin içine koyup kaynatıyorsun. Daha sonra süzüp birazcık sıcaklığı azaldıktan sonra içiyorsun. Tadı veya kokusu biraz hoşuna gitmeyebilir şeker atabilirsin. Sonra gelip bana way bee bu zamana kadar nerdeydin diyosun. İşe yaramayanı görmedim.

abi önce patetes yedim sonra kayfe kesti olmassa seninkinide denerim.Bu akşam discovery de adam fil bokundan su içti onu izleyip gaza geldim şu hastalık iyileşsin diye artık köpek boku yerim..

hmm bi düşündüm de yok köpek boku kalsın tadı kötü olan incir yaprağı olur ama

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

BRK35 bunu yazdı:

Hacım 1 tane incir yaprağını bir cezvenin içine koyup kaynatıyorsun. Daha sonra süzüp birazcık sıcaklığı azaldıktan sonra içiyorsun. Tadı veya kokusu biraz hoşuna gitmeyebilir şeker atabilirsin. Sonra gelip bana way bee bu zamana kadar nerdeydin diyosun. İşe yaramayanı görmedim.

abi önce patetes yedim sonra kayfe kesti olmassa seninkinide denerim.Bu akşam discovery de adam fil bokundan su içti onu izleyip gaza geldim şu hastalık iyileşsin diye artık köpek boku yerim..

hmm bi düşündüm de yok köpek boku kalsın tadı kötü olan incir yaprağı olur ama

Sanırım konu kaydı. Cvp yanlış yerde. Dediğim gibi diğerleri zaman kaybı. Tabiri biraz kaba olacak ama deyimi yerindeyse gtünden işeyen adamı 1 günde normale çevirdi şahit oldum. İncirin meyvesi ishal yapıyor, yaprağı ise kabız. Aklında bulunsun belki birgün lazım olur. Geçmiş olsun.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 3417 Toplam Mesaj: 24