Discovery En Ucuz Nerde?
-
by_zannoq bunu yazdı
babam daha bikaç gün önce n11.com dan sipariş etti telefon bugün geldi garantisi falan herşeyi var,590liraya
çok hızlı kargoladılar ödemenin arkasından 20 dk geçmeden kargo bilgilerini girmişler.
serhat8102 tarafından 24/Kas/13 13:44 tarihinde düzenlenmiştir -
16 gb aldım telefon elime geçti fakat 10.9 gb yazıyo telefonda :S ne iş?
-
serhat8102 bunu yazdı
ucuz etin yahnisi :D
-
serhat8102 bunu yazdı
işletim sisteminin kullandığı miktarı dahili hafızadan duserler hocam zaten 16 gormen ımkansız
-
serhat8102 bunu yazdı
kendine ayırmıştır android 5 gb'ı normal. 4 gblık alsaydın da sana çok az birşey kalacaktı zaten iyi yapmışsın bunu almakla.
-
-
bugrahan45 bunu yazdı
enpara.com kart çıkar 100 tl geri iade ediyor.
bugün n11.com dan sipariş vericem. 100 tl enpara.com dan 11 tm bkm expresten 11 tl pepsi kapak indirimi 50 tl de indirim kuponu ile 477 tl ye mal olucak.
Bu nedir arkadaş yazının ortasında dedim telefon bedavaya gelecek bide üstüne adam para alacak :)
-
deja-vu bunu yazdıserhat8102 bunu yazdı
kendine ayırmıştır android 5 gb'ı normal. 4 gblık alsaydın da sana çok az birşey kalacaktı zaten iyi yapmışsın bunu almakla.
he o zaman sıkıntı yok :D
-
arkadaşlar önceki aldığımı biradere gönderdim. şimdi birtane daha alacam ama şu anki durumlar nedir bilmiyorum. kampanya falan var mı biyerlerde?
-
Mylitta bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
enpara.com kart çıkar 100 tl geri iade ediyor.
bugün n11.com dan sipariş vericem. 100 tl enpara.com dan 11 tm bkm expresten 11 tl pepsi kapak indirimi 50 tl de indirim kuponu ile 477 tl ye mal olucak.
az daha zorlasan üstüne para vereceklermiş
Harbıden hee :)