Discovery İçin Rom Tavsiyeleriniz ?
-
orjinal tabanlı rom kullanıyorum.
atom rom.
diğer çoğu romda kameram kayboluyor. sonradanda yüklenmiyor.
gayet akıcı ve stabil hiçbir sorununu görmedim şimdiye kadar . hata adına hiçbirşey yok yani
isterseniz upload edeyim. konuyu unutursam pm atın hatırlatın eklerim buraya
-
Kesinlikle stock rom diyorum.Bütün rom ları denedim note s4 dahil.Hepsinde ufak ufak kulanımı bozucak şeyler gördüm şarj olarakta en iyi stock rom olduğu için benim yorumum bu yönde.
-
GoldenBoy bunu yazdıPasific bunu yazdı
Şuana kadar kullandığım romlar.
Nexus (Color OS) - gerek görsellik gerek uygulamalar bakımından en beğendigim rom bu oldu fakat 3-4 ay sonra fazla sarj tüketmeye başladı ve değiştirdim
Xperia v4,0 - Bunda bir sıkıntı yok genel olarak iyi fakat 2. sim 3g çalışmadıg için değiştirdim
MIUI v5- ios gibi herşey masaüstünde akıcılık ve kasma problemi yok oyun bakımındanda iyi ama menüsü olmadıgı için pek sarmadı açıkcası.
Windows PHONE v1 - çok hatası var tavsiye etmiyorum.. Telefon brick oldu bu rom yüzünden.
S4 Rom - Çok ufak hataları var pekde göze batmıyor ama 2. sim 3 g olmadıgı için değiştirdim
En son şuanda kullandıgım olan LEGEND rom akıyor valla bunca rom içerisinde görsellik olarak filanda basit ama en hızlı ve akıcı rom diyebiliriz. Oyun performansıda süper..
hocam legend için tavsiye ettiğin bi kaynak varmı. için virüs gömme ihtimalleri yüksektir.
ek olarak: çift sim destekliyormu ?
Buyur:
http://yadi.sk/d/dwyyhSSuMByeD
sim2 destekliyor 3g aktif
-
valla açılan konulardan havada uçuşan romlardan bayağı bir gözümüzü boyadılar birsürü rezillik çektim
ne olursa olsun orjinalden şaşmayın derim ben.
kafam rahat babalar gibi sorunsuz kullanıyorum
-
zalimadam bunu yazdı
valla açılan konulardan havada uçuşan romlardan bayağı bir gözümüzü boyadılar birsürü rezillik çektim
aynen öyle. adam anlatırken yok görüntüsü şöyle performansı böyle diye anlatıyor. bi kuruyon kamerası çalışmıyor. böyle basit şeylerde bile sorunlar çıkabiliyor. bunun temel sebebi artık önüne gelenin ezberden rom portlaması. bunların şakşakçısı da nedense çok. en ufak bi eksiklik söyle hemen üstüne çullanıyorlar yok emek vermiş yok güzelmiş daha ne istiyormuşun falan. en iyisi bulaşmıcan. ya da teli sadece deneme amaçlı kullanıyosan tamam.
-
Prometheus bunu yazdızalimadam bunu yazdı
aynen öyle. adam anlatırken yok görüntüsü şöyle performansı böyle diye anlatıyor. bi kuruyon kamerası çalışmıyor. böyle basit şeylerde bile sorunlar çıkabiliyor. bunun temel sebebi artık önüne gelenin ezberden rom portlaması. bunların şakşakçısı da nedense çok. en ufak bi eksiklik söyle hemen üstüne çullanıyorlar yok emek vermiş yok güzelmiş daha ne istiyormuşun falan. en iyisi bulaşmıcan. ya da teli sadece deneme amaçlı kullanıyosan tamam.
hevesimi kırdınız la.
telefon sürekli hata veriyor.
sağlam bir romla iyi kullanırım demiştim.
ne diyorsunuz kullanmıyağmı ?
-
Bu rom'u yükleme kolaymı yükledikten sonra orjinal haline dönme durumu ne? :D
-
GoldenBoy bunu yazdıPrometheus bunu yazdızalimadam bunu yazdı
hevesimi kırdınız la.
telefon sürekli hata veriyor.
sağlam bir romla iyi kullanırım demiştim.
ne diyorsunuz kullanmıyağmı ?
Dostum denemeye değer stock rom'a göre legend romdan daha fazla verim aldım hemde hata hiç almadım bugune kadar. Eğer beğenmezsen stock rom'a dönmek o kadar zor değil zaten şurada 1-2 aya 4.4 gelir
Pasific tarafından 17/May/14 21:12 tarihinde düzenlenmiştir -
titanium ile full yedek alıp öyle yaparsın anca. üşenmem dersen bi dene. ben 2 aydır orjinal romdayım. belki yeterince geliştirmişlerdir. ama işin açığı discoverye güzel rom yapacak güvenilir ve bilgili bi adam görmedim. ideos x5teki aurora efsanesi gibi bişey çıksa keşke. onu yapan adam baya profesyoneldi ve yaşını başını almış bi coderdi. discoverye rom portlayanlar liseli bebeler falan yani işin doğrusu bu.
-
dostlar şöyle s3 le benim cihazı gmd elime alıyorum da bizim gmd lere birsürü ıvırzıvır eksikliği var.
s3 romu bilmiyorum ben beğeniyorum şahsen adamlar koymuş içine herşeyi kullanım kolaylığıda var.
bende sağlam bir rom kullanmak isterim ama dediğim gibi adam gibi çalışanı yok liseliler yazmış hep :D
gmd nin herşeyini baştan sağma yapmışlar mk
rehberdeki numarayı aramak için ara butonu yok :D direk numaranın üstüne basıyorsun arurıyorsun.
keşke ıvırzıvır ekleyip süsleseler biraz çok mat ilkel duruyor.
ama ne olursa olsun orjinalin dışına çıkmak asla yok. :)