Discovery National Geo Dtx Vs Belgesel Kanallarini En Ucuz Nasil İzlerim
-
Kardes tivibu sinema paketi icerisinde bahsettigin belgesel kanallarinin hepsi var 24 ay tah. Uydu sinema paketini 16 tl ye alabilirsin taahhutsuz kampanyalarda var. Işyerine gidince bakarim tekrar soylerim su an afyonum patlamadi simdilik bu kadar
-
sRcN bunu yazdı
Mükemmel
-
Tekrar konu acmiyorum en ucuz 11 tl ye hemde taahhütsuz nat geo lazim degilse filbox
-
IPTV verelim dostum size
1 yıllık 190tl
6 aylik 125
-
sunyy2003 bunu yazdı
Ulkemizdeki digiturk dsmart tivibu tv+ vs gibi platformlar sadece belgesel.kanallarini izlemek istiyorum dedigim zaman ortalama aylik 30 tl istiyorlar ama bana bu miktsr fazla geliyor gereksiz bir para cebimden cikiyor bir tek filbox var uygun ortalama aylik 9 lira oluyor modullu ondada nat geo kanallari yok he birde kablolu tv varki masallah yillardir mahallemize gelemedi gitti dahada gelmez zaten bir ara blu tv vermis onlarda kaldirmis o kanallari
Izlemenin baska yollarini bilen arkadaslar varmi aramizda ip tv ile izlesek donmadan nasil izleriz guncel linkleri nereden bulabiliriz yada en ucuz izleme sansimiz nedir
hocam sadece o saydığın kanallar için artı 2 kanal (food network ve 24 kitchen) için platform arıyordum. Bir çoğunu denedim; sana tavsiyem d smart giriş paketi 19 tl bence iyi fiyat.(Bir kaç mail atıp taciz edince full paketi de hediye ediyorlar 6 aylığına; ben öyle yaptım :))) ) Tivibu; ıp tv felan hikaye görüntü bildiğin çöp. D smart ın görüntü kalitesi digiturk ten bile güzel. Aksini idda eden iki platformdaki ortak kanalları açıp izlesin aynı anda...
-
Dsmart go üyeligim var çok az kullaniyorum
İşini görürse üyelik bilgilerini paylaşırım
-
metalati bunu yazdı
Helal olsun
Tivibu aldim isimi fazlasiyla goruyor lazim olan birine gitsin
-
metalati bunu yazdı
hocam dsmartgo da baby tv var mı? belgeseller dışında? arkadaşın işine yaramıcaksa ücreti mukabilinde dsmart go bilgilerini alabilirim selamlar