folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Discovery National Geo Dtx Vs Belgesel Kanallarini En Ucuz Nasil İzlerim

Discovery National Geo Dtx Vs Belgesel Kanallarini En Ucuz Nasil İzlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

Kardes tivibu sinema paketi icerisinde bahsettigin belgesel kanallarinin hepsi var 24 ay tah. Uydu sinema paketini 16 tl ye alabilirsin taahhutsuz kampanyalarda var. Işyerine gidince bakarim tekrar soylerim su an afyonum patlamadi simdilik bu kadar

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Mükemmel 

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Tekrar konu acmiyorum en ucuz 11 tl ye hemde taahhütsuz nat geo lazim degilse filbox

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

IPTV verelim dostum size 

1 yıllık 190tl 

6 aylik 125

Telegram @WVesselam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Ulkemizdeki digiturk dsmart tivibu tv+ vs gibi platformlar sadece belgesel.kanallarini izlemek istiyorum dedigim zaman ortalama aylik 30 tl istiyorlar ama bana bu miktsr fazla geliyor gereksiz bir para cebimden cikiyor bir tek filbox var uygun ortalama aylik 9 lira oluyor modullu ondada nat geo kanallari yok he birde kablolu tv varki masallah yillardir mahallemize gelemedi gitti dahada gelmez zaten bir ara blu tv vermis onlarda kaldirmis o kanallari 

Izlemenin baska yollarini bilen arkadaslar varmi aramizda ip tv ile izlesek donmadan nasil izleriz guncel linkleri nereden bulabiliriz yada en ucuz izleme sansimiz nedir

hocam sadece o saydığın kanallar için artı 2 kanal (food network ve 24 kitchen) için platform arıyordum. Bir çoğunu denedim; sana tavsiyem d smart giriş paketi 19 tl bence iyi fiyat.(Bir kaç mail atıp taciz edince full paketi de hediye ediyorlar 6 aylığına; ben öyle yaptım :)))   ) Tivibu; ıp tv felan hikaye görüntü bildiğin çöp. D smart ın görüntü kalitesi digiturk ten bile güzel. Aksini idda eden iki platformdaki ortak kanalları açıp izlesin aynı anda...

Come On Cj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

Dsmart  go üyeligim var çok az kullaniyorum 

İşini görürse üyelik bilgilerini paylaşırım 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    metalati bunu yazdı

Helal olsun

Tivibu aldim isimi fazlasiyla goruyor lazim olan birine gitsin 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    metalati bunu yazdı

hocam dsmartgo da baby tv var mı? belgeseller dışında? arkadaşın işine yaramıcaksa ücreti mukabilinde dsmart go bilgilerini alabilirim selamlar

Toplam Hit: 5109 Toplam Mesaj: 39
belgesel platform izleme