folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dişinde Dolgu Olan Müridler Bakabilir Mi

Dişinde Dolgu Olan Müridler Bakabilir Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Simdi benim 2 dişimin arası cürümüs cok ağrıyor ama 2 dişimde tam olarak cürük değil biri hasarlı ama öbüründe pek bişey yok.Bende cektirmek istemiyorum zaten bu saatden sonra cektirsem yeni dişde cıkmaz.O yüzden mecbur dolgu yaptırıcam.Yaptırıcamda bizim bi arkadas dedi ki babam dolgu yaptırdı hep basına bela oldu zaten yaptırılması cok ağrılı sızılı oluyor bide o 3-5 senede bir düşüyor dedi.Siyah olanlar 10 sene falan dayanıyor ama onlarda cok pis görünüyor dedi.

Böle bişey var mı :| 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ben çocukken hatırlıyorum henüz süt dişlerimdi yanılmıyorsam

Dolgu yaptırmaya gittik hiç acımamıştı. Ancak geçen günler yaptıran bir arkadaşımda çok acıdı diyordu.

Çektirmektense dolgu iyidir. Doktora sor. Belki biraz acır. Sinirlerin olduğu bölgedeyse.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    bende gümüş siyah dolgu var 2006 yaptırdım halen süper sorunyok ama iyi bir dişciye git

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Hocam geçen sene yaptırdım yapan karı resmen bi kasaptı..dişim uyuşmadan aldı sinirleri filan..yinede dayanılamayacak gibi değildi...ama dişin yarısı çürük yarısı sağlam ise kanal tedavisi uygulanır diye düşünüyorum 

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Kankam ben yaptırdım urfanın en baba dişcisinde :F  3 yıldamı ne düştü. Şiyahtı hemde fark edilmiyor okadar abartmış kim demişse. Yine yaptırdım Allah'a şükür şimdilik iyi. Kırarken bide temizlerken bişi sıkıyor o kötü ya içi gidiyor insanın ağrı felan deilde acayip oluyon :F

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

siyah olanı sıktır et beyaz yapıyorlar lazerli agrı sızı bır sey yok apoyla sarap ıcecez derken dısımı ortadan ıkıye kırmıstım en bastan dıs yaptırdım suan cok saglam solumda da bır tane dolgu var dedgm beyazdan  agrı sızı olmuyor yaparken uyusturuyorlar zaten.. dolgudan snrasıda agrı sızı olmuyor sen yaptır dolgunu keyfıne bak :W hem işinde uzman birisine gidersen onlar daha iyi bilirler burda konu acmayla olmas bu :W

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    öncelikle dolgu acımaz çünkü uyuşturuyolar eğer sinirlerin olduğu bölgedeyse dolgu yapılıcak yere kanal tedavisi yapılır oda acımaz sinirleri alırlar bazı diş doktorlarıda sinir öldüren ufak bi ilaç koyuyor fakat bazılarıda direk kanal tedavisi yapıp parayı bol almaya bakıyo öncelikle dolgu yapılan yerle sert bişey çiğnemediğin veya o dişinle bişey kırmadığın sürece dolguya bişi olmaz 2 çeşit dolgu var birisi diş renginde biriside siyah gibi,diş rengi olan dolguyu genelde gençlere yaparlar (zaten doktor sorar hangisini yapim diye) yaşlılarada siyahı yapıyolar hangisi daha iyi dersen tabiki siyaha yakın dolgu daha sağlam diğeri ise estetik durar fazla belli olmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    uz-i bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende gümüş siyah dolgu var 2006 yaptırdım halen süper sorunyok ama iyi bir dişciye git
    aynen 2005ten beri canavar gibi :d

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    T01G4 bunu yazdı:
    uz-i bunu yazdı:
    aynen 2005ten beri canavar gibi :d

2003 te 4 tane yaptırdım gümüş  karardı ama hala sapa saglam.

yunusozturk.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zynp92
    zynp92's avatar
    Dişi
    benim ön üst dişlerden 3ü dolgulu 6 senelik hiçbirşey olmadı walla

açılın ben doktorum:P
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

bende yaptırmıştım hiç acımadı  ama motorlu bi zırıltıyla dişinin içini açıyo :D cok felaket bi koku :D

neyse 'de oraya çatal - kaşık vb metal deyince dişimde bi etkileşim oluyodu :| beynim sızlıyodu aq  kime sorsam bende olmuyo diyo :|

herneyse  o dişle sakız çiğnerken indi aşşaya :D içi boş takılıyom :D  sakız çiğneye çiğneye içinde kalan sinirleride indirdim heralde  dolgu varken soğuk su içince acıyodu şimdi banamısın demiyo ..

(:
Toplam Hit: 3911 Toplam Mesaj: 21