Disiplin Cezası
-
Bi pok olmaz hocam merak etme ya kim kopya cekmemiş ki (:
-
hocam kopya ceken cokta işlem gören nadir benimkide işlem gördü
-
uni. disiplin yonetmeligini oku silminmez diye biliyorum.
transkiripte sozlu kinama haric uzaklastirmalar isler. y lisans basvurusunda transkiript isterlerse sorun cikar veya is basvurusunda. yonetmeligi iyicene okursan cevabi bulursun
afla silinme meselesini bilmiyorum.
-
siktir et bişey olmaz diyenler üniversiteye hic gitmemişler galiba :) hacı o seni bi ömür takip edecektir emin ol heryerde de karşına çıkacaktır ama eğer siciline işlenmişse normalde 6 aydan az olanlar bişey olmaz ama seninki nasıl 1 hafta oluyor anlamadım normalde kopya 6 aydır
-
Ben onlardan 8 tane aldım lisede. Bir şey olmaz silinecek lise biterken.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
Ben onlardan 8 tane aldım lisede. Bir şey olmaz silinecek lise biterken.
-----------------------------hocam benim sorduğum üniversite için
-
üniversitede kopya cezası 1 haftaysa çok iyi iş la , hiç okula gitmem ders çalışmam yatarım 1 hafta bakarım keyfime.
-
iyi yırtmıssın hocam 3 ay alan arkadas vardı oda hafıfletıcı sebeplerden dolayı amk yoksa 6 ay alacaktı cocuk . sen 1 haftayla ıyı yırtmıssın ayrıca dıplomaya yansımaz dısıplın cezaları
-
Askerlik, polislik gibi mesleklere girmek istersen okullardan sicilin istenir. Ne sebeple olursa olsun affa uğramış bile olsa bu cezalar engel teşkil eder. Diğer konularda sorun çıkmaz.
-
Arkadasım ben bir kac kere disiplin cezasi yedim transkiripte yaziyordu fakat diplomada oyle bir not edinmemiştir. Ayrica sürekli af geliyor ve siliyorlar hiç bi bok oldugu yok burasi türkiye yaaa kücümsemek istemiyorum ama işte türkiye kücük ülke ve lisans için bir şey ifade etmez ceza