Dışkıdan Anormal Bişeyler Gelmesi Durumu
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
neonell bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------son durumu yazıyorum doktor ilaç verdi dedi bugün açkarnına 3tane iç sonra 1hafta sonra bidaha açkarnına tane iç umarım merak eden arkadaşların merakını gidermişimdir :)
hacı doktor herhalde ilac yazacak onu biz de biliyoruz, o beyaz seyler neymiş, teshis yani :D
-----------------------------hocam ne bok meraklısıymışsın :) ama bende bilmiyom doktor bu ilacı kullan dedi he dedik bizde
doktora neyim var, bunlar nedir, teshis ne diye sormadın yani öyle mi ? adam dese ameliyat edicez gel onu da eyv.dicen sen benim anladığım :D -
ve biz buna halk arasında "bokunda boncuk bulmak" diyoruz
-
neonell bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
son durumu yazıyorum doktor ilaç verdi dedi bugün açkarnına 3tane iç sonra 1hafta sonra bidaha açkarnına tane iç umarım merak eden arkadaşların merakını gidermişimdir :)
hacı doktor herhalde ilac yazacak onu biz de biliyoruz, o beyaz seyler neymiş, teshis yani :D
-----------------------------hocam ne bok meraklısıymışsın :) ama bende bilmiyom doktor bu ilacı kullan dedi he dedik bizde
doktora neyim var, bunlar nedir, teshis ne diye sormadın yani öyle mi ? adam dese ameliyat edicez gel onu da eyv.dicen sen benim anladığım :D
-----------------------------hocam doktor o ameliyat dese girerdim anında hatta ısrar ederdim beni hemen ameliyata alın diye hocam kafayı yedim parazit mevvzuna