folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dişlere Tel Takılması

Dişlere Tel Takılması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

@robinson kruz hocaniz kisaca gobegine, klitorisine piercing falan takanlara tecavuz kacinilmaz diyor

Yok yav öylemi diyorum,

KahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkaha

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    shadowjedi bunu yazdı
    hojucuk bunu yazdı

ozetle parasi olmayan yetiskine dis bakimi yok.. agzinda curuk, yamuk disle gezip baska hastaliklar bulacak ,  rezil perisan dolasacak oyle mi ? yazik!

modern milletlerde geliri olmayan yetiskin devletten issizlik yardimi alir, issiz kaldigi sure icinde kendisine isci kurumlarindan is aranir ve calismaya zorlanir. kazanmaya basladiginda ise devlet yahut ozel sendikalar tarafindan ustlenilmis saglik giderleri , aidat gibi kesilir , boylece ne vatandas sagligindan olur ne de tedavi karsiliksiz kalmis olur.

dunya siralamasinda ekonomisi en buyuk 7. ulkeymis oysa turkiye.. alim gucu en yuksek 9. devletmis vs.. ama vatandasa hep kofte

SGK, özel sağlık kuruluşlarından aldığı sağlık hizmetinin bedelini arttırmamak için tekrar kullanılmaması gereken tıbbi malzemelerin yeniden kullanılmasının yolunu açtı. Yeni düzenleme ile kalp anjiyosu gibi kritik müdahalelerde aynı malzemeler tekrar tekrar kullanılabilecek. Sağlık Bakanlığı, tek kullanımlık malzemenin tekrar kullanımından doğacak olumsuz durumlarda sorumluluğun hekim ve hastane yönetimlerinde olacağı uyarısında bulunuyor.

Şaka gibi,kısaca ölümlerden ölüm beğen diyorlar.Hale bak...

yazik hocam ne diyelim. iktidar partilerin falan politikasida degil bu devlet tuzugdeki hizmet anlayasinin ve kafa yapisinin eksikligi bu soytariliklar.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    hojucuk bunu yazdı

@robinson kruz hocaniz kisaca gobegine, klitorisine piercing falan takanlara tecavuz kacinilmaz diyor

Yok yav öylemi diyorum,

KahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkaha

acik acik azdiriyor diyorsun iste hocam

dis teli seksi geliyorsa; gobek, cinsel , dil , kas uzeri metallerinde ayri bir sehveti , cazibesi vardir illaki senin icin :D

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İki sene diş teli kullandım... Giresun'da kalıyorum ilk önce devlet beni Samsun'a gidip oradaki devlet hastanesinde tedavi olmamı istedi oraya gittiğimde ise sana gelecek sıra 4.5-5 yıl sonra dedi.. 18 yaşında taktırdım teli isterseniz 40 olun tedavi şeklini bulup takıyorlar. Özel'e gittim 3.000tl fiyat çekti inanırmısınız 1.800tl ye anlaştık. Ölçü felan aldılar sonra telleri taktılar. İlk 1.5 hafta ağrı yapıyor ve ekmek dahi ısıramıyorsun,pipet ile çorba içiyorsun. Neyse her ay kontrole gidiyorsun ve zamanı gelince diş tellerinin ucuna lastik takıyorlar renki veya renksiz. Diş fırçalama işi kötü oluyor adam akıllı fırçalayamıyorsun ama kontrole gittiğinde telleri çıkarıp onlar dişleri beyazlatıyorlar. 2 sene diş teli ağzımda kaldı ama benim ki 3 ayda düzelmişti o kadar çabuk oldu. Fakat diş teli çıktıktan sonra dişlik veriyorlar bir tane şu basketbolcuların dirsek felan gelmemesi için ağızlarına taktıklarından. Bana 3 ay kullanacaksın dedi bunu. Kullandım.. O kadar berbat birşey ki ağzından çıkardığın an o kokuyu duymak istemessin berbat.. Sonuç olarak 3 ay sonra çıkardım + 3 ay sonra bir dişim geri geldi hafiften eski haline döndü. Buda o şerefsiz doktorun bunu 3 ay kullan dediği yüzünden oldu. O dişlik en az bir sene takılacakmış,dişler tam anlamıyla kaynayacakmış. Memnunmuyum ilk zamanlar evet ama şuan değilim. İnanın 200tl para ödedim 1.600 duruyor siktinsene alamazlar. Senet çartçurt yok.

19 yaş en iyi zamanların direk taktır derim. Doktorunu sürekli sıkıştır her biligiyi öğren. Dişlerin düzgün olduğun da daha bir güzel oluyor. Tek sıkıntı şuan hızlı hızlı sallasam çıkar yerinden o derece dipleri sağlam değil. Telden dolayı. Durumum iyi değil diyorsan biraz çalış para biriktir 20 yaşına gelince taktır devlete bulaşma sakın..

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
Toplam Hit: 2073 Toplam Mesaj: 15