Diyafram Kullanımı Ve Şarkı Söylemek
-
Çizik atayım. Sonra okurum. Teşekkürler hocam.
-
birisi bişeyi uzun uzadıya yazmışsa tek kelimesine bakmadan "özet geç"/"çok uzun kim okur" demek bana terbiyesizlik gibi geliyor madem onu okuyacak kadar zamanın yok neden zahmet edip yazıyorsunuz anlamıyorum bu tarz yaklaşımların arttığını farkettiğim için söylüyorum. süzme tekniği diye birşey var tavsiye ederim
resimler eksik hocam ayrıca ve bir ekleme bir ekleme fazla uzatmayın egzersiz sürenizi
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
birisi bişeyi uzun uzadıya yazmışsa tek kelimesine bakmadan "özet geç"/"çok uzun kim okur" demek bana terbiyesizlik gibi geliyor madem onu okuyacak kadar zamanın yok neden zahmet edip yazıyorsunuz anlamıyorum bu tarz yaklaşımların arttığını farkettiğim için söylüyorum. süzme tekniği diye birşey var tavsiye ederimresimler eksik hocam ayrıca ve bir ekleme bir ekleme fazla uzatmayın egzersiz sürenizi
-----------------------------eyvallah neo :)
-
şekiller nerde ?
-
Güzel copy-paste de, resimler eksik
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Çok uzun bir yazı özeti nedir acaba,
-----------------------------fok balıkları çok yanlızmış hocam.Arkadaşlık edicek birilerini arıyorlar gönüllü.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Uzun yazı okumayı sevmeyenler için bir düğme yapılsın,
Düğmeye Basılsın, Yazının Özetini Çıkarılsın...
-----------------------------olay budur...
-----------------------------o yapay zekayı yapan adamda gelecek onu tahribata entegre edecek bilmem kaçyüzbin dolara satmak varken :D
nasıl özet çıkarıcak o meret? özeti çıkarabilmek için anlamak lazım ki kendi diliyle anlatabilsin :) Bunu insan yapabilir. Mekanizmanın yapacağı tek şey kısa cümlelere dökmek. Birinci satırdan alıp ikinci satırdan silip ekleme vs. anladınız...
-----------------------------aslında uzun haline ek bir buton ile özeti geçirilebilir özet butonuna basıp yazan kişinin yazdığı özet kısmı çıkabilir komple okumak isteyenler de direk okur :)