Diyanete 1 Milyon Tllik Makam Aracı
-
Eskiden olsa inanmazdim. Diyanet haksizligin yapıldığı bir yer olamaz derdim ama mağlesef müftülüklerdeki olayları duyunca şimdi neden olmasın diyorum. Şehir içindeki camilere kendi tanişlarinı atıyorlar. Üzücü.
Ama yinede belirtmeliyim bunlar kötü olabilir ama
İslamla bunların alakası yok.
-
bu araçla islamiyeti daha hızlı yayacaktır. yoksa diyanet işleri başkanın böyle şeylerle iş olmaz :)
-
futurist bunu yazdı
Eskiden olsa inanmazdim. Diyanet haksizligin yapıldığı bir yer olamaz derdim ama mağlesef müftülüklerdeki olayları duyunca şimdi neden olmasın diyorum. Şehir içindeki camilere kendi tanişlarinı atıyorlar. Üzücü.
Ama yinede belirtmeliyim bunlar kötü olabilir ama
İslamla bunların alakası yok.
ablama katılıyorum ve bana bunları dini anlatmasını iştemiyorum yada ilkokulda din dersini bu zihniyette olanların anlatmasıda iştemiyorum , medrese kur. gerçek şeyh talebeleri oluştur ama gerçek türkiye 20 yakındır din konusunda parasız yardım edenler onun çevresi ailesinde birşeyler yap olur biter ama oda zor ondada para girirse herkes birbirine girir
-
Din iman para oldu iyice , biz bunu mu hakediyoruz diye sormadan edemiyorum kendime. İslamiyet sadelik ve hoşgörü prensipleriyle iç içeyken, vatandaş zorluklarla hayatını sürdürmeye uğraşırken böyle görgüsüzce davanışları kendine yakıştırabilen yöneticilere sahibiz.
Diyanet işleri başkanının derhal vicdanıyla tartışıp bu aracı iade edeceğini bulunduğu kurumun ve pozisyonun doğası gereği gösterişten şaşadan uzak olması gerektiğini anlayacağını umuyorum.
-

edit: cuma namazlarında da israf haramdır,azla yetinmeyi bilin diye vaaz verirler
adeleks tarafından 13/Ara/14 11:57 tarihinde düzenlenmiştir -
BEDB1N bunu yazdı
bu araçla islamiyeti daha hızlı yayacaktır. yoksa diyanet işleri başkanın böyle şeylerle iş olmaz :)
wuuhuuu günün espirisi gelmiş :)
-
BEDB1N bunu yazdı
Keşke Bugatti alsalardı, 1 seneye kalmaz 7 düvele İslamı yayardık, alimallah.
-
yardımcısınada pagani zonda alalım.
-
Kaynak nedir
-
Bunlar gerçek müslüman değil gençler takılmayın. gerçek islamiyet s500 le yaşanmaz.
Gerçek islamiyet toyota pikap kasasında doçka ile yaşanır.