Diyarbakir Da Oldurulen Leopar
-
FCN bunu yazdı
rezalet bir durum.
1- adam bilerek vurmadıysa adam değilim. havaya sıksa korkup gidicek hayvan
2- veterinerler , iligili kurum ve kuruluşların acaip şekilde laubali olduğunu düşünüyorum
3- bu hayvanı koruyan herhangi bir kanun varmı yokmu bilmiyorum faakat şu ülkede okadar gereksiz şeylere soruşturma açılıyorki bunun içinde bitane istiyorum şahsen.
tam bilmeden emin olma hocam,büyük konustun :D haberi izledim ben,adama saldırmış adamın kolu falan sargılıydı baya.Ona saldırmış tam koyunları otlatırken,amcasınınoğluyla beraberlermiş.O da çekip vurmuş o an saldırınca
-
KAAMOS bunu yazdıEfendi bunu yazdı
En son Pars mı Leopar mı diye tartışılıyordu.
pars leoparın amerika kıtasında yaşayanı oluyor
Ya Anadolu Parsı?
-
bunlarin nesli tukenmedi tabi ki !!! hepsinin ornekleri ciftleri koruma altina aliniyor gizli yerler var bitki olsun hayvan olsun sadece daha fazla zarar gormesinler diye soylari tukendk deniyor turkiyede bile 3 merkez var bunlari saklayan abd bile irak savasinda ilk olarak bu merkezlere girmistir silah aramamistir :) cunku bu bitki olsun hayvan dna si olsun cok para ediyo hemde cok bu oldurulen hayvan da nadir bulunan bi tur oldugu icin yaygarasi cok oldu
-
nedir la bu halkın son zamanlardaki ülkedeki olan mevzular için hassasiyeti anlamıyorum
sanki çok gelişmiş refah içinde yaşayan bir toplummuş her sorun hallolmuş gibi tepkiler verilio
fransa mı zannettiniz lan burayı
adam tesadüfen denk gelmese böyle bir mevzuya tc de bir leoparın yaşadığından bile haberiniz olmayacaktı
ne yapsın adam alıp koynuna mı girsin hayvanın amk
tabiiki öldürecek insan hayatı mı önemli hayvan hayatı mı
yok bilerek vurmuşta fln filan
öldürmesinde insanlara mı saldırsın
görmüyonuz mu hindistanda her yıl bu hayvanlar yüzünden bilmem kaç kişi ölüo
umarım böyle vahşi bir hayvanla karşı karşıya kalırsınız anlarsınız mevzuyu... -
Mert_648 bunu yazdıbunlarin nesli tukenmedi tabi ki !!! hepsinin ornekleri ciftleri koruma altina aliniyor gizli yerler var bitki olsun hayvan olsun sadece daha fazla zarar gormesinler diye soylari tukendk deniyor turkiyede bile 3 merkez var bunlari saklayan abd bile irak savasinda ilk olarak bu merkezlere girmistir silah aramamistir :) cunku bu bitki olsun hayvan dna si olsun cok para ediyo hemde cok bu oldurulen hayvan da nadir bulunan bi tur oldugu icin yaygarasi cok oldu
sen yetkili bi abiye benziyon
-
FCN bunu yazdı
rezalet bir durum.
2- veterinerler , iligili kurum ve kuruluşların acaip şekilde laubali olduğunu düşünüyorum
3- bu hayvanı koruyan herhangi bir kanun varmı yokmu bilmiyorum faakat şu ülkede okadar gereksiz şeylere soruşturma açılıyorki bunun içinde bitane istiyorum şahsen.
kedi mi bu pist deyince kacsin? -
SpoofU bunu yazdıFCN bunu yazdı
rezalet bir durum.
kedi mi bu pist deyince kacsin?zoolog çıktı açıklama yaptı insanlara saldıracak cinsden değil diye
eleman yazmış ya penguen görseler vururlar diye aynen öyle hocam
hadi adama saldrdı diyelim adamın elinde tüfek ne arıyordu? amk bir leopar saldırı anında tabanca olsa anlarımda tüfekle nasıl nişan alıyorsun
birde kollarını yalandan bantlamış
DJ_Alper tarafından 06/Kas/13 08:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Bizim millet gibi cahil toplumlarda insan olmayan herşey mal, sahibi olmayan her mal da gevur mali olarak gördüğünden böyle şeylere şaşırmıyoruz.
Kafasini sittimin cahili değil leopar, soyu tükenmiş dodo kuşu bulsa, mamut bulsa vurur gerizekalı.
Geçen senelerde manyas gölünde koruma altındaki pelikanlardan yakalayıp tavuk gibi pişirip yiyen hanzolar vardı.
-
%100 bilerek vurmuşlardır uzaylı gördüğümüzde taş atan milletiz :)
-
Çokda şirin hayvanmış la :|